euroClinix.net alekoodi

Parhaat euroClinix.net alennuskoodit & tarjoukset

*************** (Ei arvosteluja)
Ladataan...

Aktiiviset ja varmistetut euroClinix.net alennuskoodit toukokuu 2024

Vuonna 2004 perustettu euroClinix on yksi Euroopan suurimmista online-klinikoista. Sivustolta voit tilata reseptilääkkeitä ilman, että sinun tarvitsee käydä henkilökohtaisesti lääkärissä. Käyttäjän tulee kuitenkin käydä läpi ilmainen verkkokonsultaatio ennen tilaamista, jonka jälkeen lääkäri arvioi voidaanko resepti myöntää.

euroClinix on ainutlaatuinen vaihtoehto reseptilääkkeiden ostamiseen. Palvelu toimii jo 10 eri kielellä ja se kasvaa jatkuvasti. Palvelun myydyimpien lääkkeiden joukkoon kuuluvat esimerkiksi e-pillerit, laihdutustuotteet, jet lag -lääkkeet ja sukupuolitautilääkkeet. Lisäksi se tarjoaa ratkaisuja ja hoitoja muun muassa erektiohäiriöihin, ehkäisyyn, iho-ongelmiin ja tupakoinnin lopettamiseen.

Alennuskoodit | Lisätietoa | Siirry ostoksille

Ekslusiivisia tarjouksia uutiskirjeen tilaajille

Voimassa toistaiseksi.

Tarjoaako euroClinix.net alennuskoodeja?

Kyllä, euroClinix-verkkoklinikka käyttää alennuskoodeja ja löydät ajankohtaisimmat aina meiltä.

Mitä etuja euroClinix alennuskoodilla voi saada?

Tyypillisesti euroClinix alennuskoodit antavat hyvin maltillisen, esim. 5-10 % alennuksen koko tilauksesta tai tietystä tuoteryhmästä.

Pitääkö euroClinix-palveluun rekisteröityä?

Kyllä, jo hoitojen tilaaminen edellyttää tunnistautumista. Voit käyttää euroClinix alennuskoodin voin rekisteröityneenä ja kirjautuneena käyttäjänä.

Miten usein euroClinix alennuskoodi on tarjolla?

Mielestämme euroClinix-verkkoklinikalle on tarjolla pieni (esim. 5 %) alennuskoodi melkein joka kuukausi.

Miten kauan euroClinix alennuskoodi on voimassa?

Tyypillisesti se on voimassa kuukauden 1. päivästä kuukauden viimeiseen päivään. Verkkokauppa lähettää meille uuden alekoodin yleensä kuukauden ensimmäisellä viikolla.

Löysin useamman alennuskoodin. Voinko yhdistellä?

Ikävä kyllä voit käyttää vain yhden (1) alekoodin per tilaus.

Miksi euroClinix alekoodi ei toimi?

Syitä voi olla monia. Varmista, että alennuskoodi on edelleen voimassa ja että tilauksesi täyttää alekoodin ehdot. Varmista, että olet kirjoittanut koodin oikein (alussa tai lopussa ei ole välilyöntejä, isot/pienet kirjaimet ovat merkitseviä). Käytä vain luotettavia lähteitä koodien hankkimiseen!

Tietoa euroClinix-verkkoklinikasta

Vuonna 2011 perustettu EuroClinix-verkkoklinikka on tarjonnut ratkaisuja erilaisiin vaivoihin ehkäisystä astmaan ja erektiohäiriöistä ja hiustenlähtöön. Yli 150 000 potilasta on jo käyttänyt sen luotettavaa ja nopeaa palvelua.

EuroClinix toimii siten, että potilas hakee reseptiä vaivaansa lyhyellä ja maksuttomalla verkkokyselyllä. Tämän jälkeen yksi lisensoiduista lääkäreistä tarkistaa potilaan terveystiedot ja tekee diagnoosin. Mikäli lääkäri toteaa, että turvallisuusesteitä ei ole, potilas saa reseptin ja lääkkeet lähetetään Isossa-Britanniassa toimivasta apteekista.

Yhteystiedot

Hexpress Healthcare Ltd
144 Mitcham Road
London
SW17 9NH
ISO-BRITANNIA

Puh. 0942 450 552
asiakaspalvelu@euroclinix.net