euroClinix.net alennuskoodit

euroClinix.net

Vuonna 2004 perustettu euroClinix on yksi Euroopan suurimmista online-klinikoista. Sivustolta voit tilata reseptilääkkeitä ilman, että sinun tarvitsee käydä henkilökohtaisesti lääkärissä. Käyttäjän tulee kuitenkin käydä läpi ilmainen verkkokonsultaatio ennen tilaamista, jonka jälkeen lääkäri arvioi voidaanko resepti myöntää.

euroClinix on ainutlaatuinen vaihtoehto reseptilääkkeiden ostamiseen. Palvelu toimii jo 10 eri kielellä ja se kasvaa jatkuvasti. Palvelun myydyimpien lääkkeiden joukkoon kuuluvat esimerkiksi e-pillerit, laihdutustuotteet, jet lag -lääkkeet ja sukupuolitautilääkkeet. Lisäksi se tarjoaa ratkaisuja ja hoitoja muun muassa erektiohäiriöihin, ehkäisyyn, iho-ongelmiin ja tupakoinnin lopettamiseen.

» Siirry ostoksille

Voimassa olevat euroClinix.net alennuskoodit ja tarjoukset 2021

Ekslusiivisia tarjouksia uutiskirjeen tilaajille

Samankaltaisia alennuskoodeja kuin euroClinix.net

Koodia ei voi käyttää lahjakortteihin.

Avenobo Kurkuma Forte -kapselit parantavat biosaatavuutta ja niissä on vahva tulehduksia ehkäisevä vaikutus. Kapselien sisältämä kurkuma tehostaa väitetysti aineenvaihduntaa, vastustuskykyä ja aivotoimintaa. Osta 1, saat toisen kaupan päälle!

Foot Peel Mask -sukilla saat jalkoihisi vauvan pehmeän ihon.

Tilaa Sensilabin uutiskirje ja saat 15 % alennuskoodin käytettäväksi ensimmäisen tilauksesi yhteydessä.

SlimJoy EXTREME on 30 päivän painonpudotuspaketti, joka poistaa nestettä, tehostaa rasvanpolttoa ja parantaa unen laatua.

Norm. 6,50 €.

Tietoa kaupasta euroClinix.net

Vuonna 2011 perustettu EuroClinix-verkkoklinikka on tarjonnut ratkaisuja erilaisiin vaivoihin ehkäisystä astmaan ja erektiohäiriöistä ja hiustenlähtöön. Yli 150 000 potilasta on jo käyttänyt sen luotettavaa ja nopeaa palvelua.

EuroClinix toimii siten, että potilas hakee reseptiä vaivaansa lyhyellä ja maksuttomalla verkkokyselyllä. Tämän jälkeen yksi lisensoiduista lääkäreistä tarkistaa potilaan terveystiedot ja tekee diagnoosin. Mikäli lääkäri toteaa, että turvallisuusesteitä ei ole, potilas saa reseptin ja lääkkeet lähetetään Isossa-Britanniassa toimivasta apteekista.

Yhteystiedot

Hexpress Healthcare Ltd
144 Mitcham Road
London
SW17 9NH
ISO-BRITANNIA

Puh. 0942 450 552
asiakaspalvelu@euroclinix.net

Verkkokaupan kuvaus päivitetty viimeksi 11.5.2019.