Fanatical alekoodi

Parhaat Fanatical alennuskoodit & tarjoukset

Aktiiviset ja varmistetut Fanatical alennuskoodit huhtikuu 2024

Fanatical.com (aik. Bundle Stars) on yksi maailman johtavista digitaalisten pelien myyntialustoista. Se on myynyt yli 62 miljoonaa virallisesti lisensoitua peliä yli 3 miljoonalle asiakkaalleen 200 maassa.

Fanatical toimii yhteistyössä yli 900 peliteollisuuden parhaimpien kehittäjien ja kustantajien kanssa tarjotakseen yli 5000 pelin valikoiman Windows-, Mac- ja Linux-alustoille. Se jälleenmyy mm. seuraavien pelitalojen julkaisuja: 2K Games, Bandai, Disney, Namco, SEGA, Warner Bros ja Ubisoft.

Alennuskoodit | Lisätietoa | Siirry ostoksille

Uusimmat PC-pelitarjoukset jopa -97 %

Fanatic.comissa tälläkin hetkellä yli 250 peliä huikein tarjouksin jopa 97 % alennuksella ja alkaen vain 0,89 €!

Voimassa toistaiseksi.

Steam pelibundlet alkaen 0,89 €

Päivitä Steam-pelikirjastoa parhailla PC-pelipaketeilla. Vain Fanaticia varten valikoiduilla bundleilla voit säästää jopa 99 %. AAA-peleistä indie-helmiin alkaen vain 0,89 €!

Voimassa toistaiseksi.

Mitä muut pelaavat? Katso suosituimpien pelin tarjoukset

Mitkä ovat myydyimpiä pelejä juuri nyt? Katso Fanaticalin Top Sellers -lista ja löydä suosittua pelattavaa niin Windowsille, Macille kuin Linuxillekin!

Voimassa toistaiseksi.

Yli 2 miljoonan ympäri maailmaa tulevan pelaajan valitseman Fanaticalin missio on auttaa asiakkaitaan löytämään loistavia pelejä loistavaan hintaan. Sen avulla löydät etsimäsi yli 5 000 virallisesti lisensoidun digitaalisen pelin valikoimasta yli 800 julkaisijalta.

Fanatical sai alkunsa 1990-luvulla, jolloin se loi edullisia pelejä sisältäviä CD-romeja PC:lle. Vuonna 2012 se perusti digitaalisen pelialustan Bundle Starsin. Sittemmin se on myynyt yli 60 miljoonaa pelien aktivointikoodia yli 200 maahan.

Tänä päivänä Fanaticalin tavoite on edelleen sama: tarjota parasta laatua, vaihtoehtoja ja edullisia hintoja digitaaliseen viihteeseen. Sen takana on intohimoisesti peleihin suhtautuva tiimi, joka haluaa auttaa asiakkaita säästämään rahaa peliostoksissa ja esittelemään pelejä, joita he haluavat pelata.

Fanatical.com on saanut asiakkaiden arvosteluja keräävässä Trustpilot-palvelussa täydet 5/5 tähteä ja on yksi arvostetuimmista virallisten pelien jälleenmyyjistä.

Kaikki Fanaticalin myymät tuotteet ovat virallisesti lisensoituja, mistä hyötyvät sekä asiakkaat että sen julkaisijakumppanit.

Asiakaspalveluun saa tarvittaessa yhteyden Twitterissä, Facebookissa ja Steam-yhteisöryhmässä.

Yhteystiedot

Focus Multimedia Ltd
The Studios
Lea Hall Enterprise Park
Wheelhouse Road
Brereton
Rugeley
Staffordshire
WS15 1LH
ENGLANTI, ISO-BRITANNIA

Englantilainen yritysnumero: 2408658