Ewheels.fi alekoodi

Parhaat Ewheels.fi alennuskoodit & tarjoukset

Aktiiviset ja varmistetut Ewheels.fi alennuskoodit heinäkuu 2024

Ewheels.fi on pohjoismaiden suurin sähköajoneuvojen jälleenmyyjä. Oman tuotesarjan E-Wheels:in ja Momas:in lisäksi E-Wheelsilla on yksinoikeus myydä Kaabo-tuotesarjaa koko Skandinaviassa.

Laaja tuotevalikoima, alhaiset hinnat ja oma merkkihuolto ovat vain muutamia monista syistä miksi E-Wheels on alansa markkinajohtaja.

Säästä hyödyntämällä sivuiltamme löytyvät E-Wheels alennuskoodit!

Alennuskoodit | Lisätietoa | Siirry ostoksille

Avajaistarjous: E2S-sarjan sähköpotkulaudat -20 %

Voimassa toistaiseksi.

Käyttääkö E-Wheels.fi alennuskoodeja?

Kyllä. Tämä yritys hyödyntää kannustimia ja löydät uusimmat E-Wheels alennuskoodit aina meiltä, jotta saat sähköpotkulaudat netistä mahdollisimman edullisesti..

Minkälaisia alennuksia E-Wheels alennuskoodilla saa?

Voit saada prosentuaalisen (esim. 15 % alennusta) tai euromääräisen alennuksen (esim. 50 € alennusta) koko tilauksesta tai tietystä sähköpotkulautojen tuoteryhmästä tai esimerkiksi ilmaisen toimituksen.

Miten usein E-Wheels tarjoaa alennuskoodeja?

Kokemustemme mukaan ewheels.fi alennuskoodi on saatavilla vain hyvin harvoin. Monet verkkokaupat julkaisevat hanakammin alekoodeja suurten myyntipäivien alla - ks. esim. black friday tarjoukset, jouluale ja ystävänpäivän tarjoukset.

Saavatko E-Wheels uutiskirjeen tilaajat alennuskoodin?

Yritys ei suoranaisesti lupaa uutiskirjeen tilaamisesta alennuskoodia, mutta lupaa lähettävänsä tilaajille "tietoa tarjouksista".

ewheels alennuskoodi

Miten EWheels alennuskoodi käytetään?

Valitse sopiva alekoodi yläpuolelta ja napsauta kopioidaksesi. Siirry osoitteeseen ewheels.fi ja tee ostokset tavalliseen tapaan.

Kun olet valmis, siirry ostoskorisivulle. Napsauta oikealla olevaa "lisää koodi" -linkkiä ja liitä kopioimasi koodi avautuvaan kenttään.

Napsauta lopuksi "lisää alennuskoodi" -nappia, jolloin alennuksen tai edun pitäisi aktivoitua. Viimeistele lopuksi tilaus.

Mistä muualta voi löytää E-Wheels alekoodin?

Kaupan some-tileillä, kuten Facebookissa, on silloin tällöin näkynyt alekoodeja.

Mistä löydän E-Wheels Suomi kokemuksia?

Lue asiakkaiden ewheels.fi kokemuksia osoitteesta Trustpilot.com. Tätä kirjoitettaessa verkkokauppa on saanut vaihtelevia arvosteluja, keskiarvon ollessa 3,3 (keskitasoinen). Yrityksen profiili on aktivoitu ja se pyytää arvosteluja asiakkailtaan, mikä on positiivinen merkki.

Mikä ja kenen verkkokauppa E-Wheels.fi oikein on?

E-Wheels Norge AS (aiemmin Airwheel Norge AS) on vuonna 2014 Drammenissa, Norjassa, perustettu yritys, joka maahantuo, markkinoi ja myy sähköpotkulautoja Norjan lisäksi ainakin Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Ranskassa.

Vuonna 2020 perustettiin E-Wheels Europe AB, joka tarjoaa samoja tuotteita asiakkailleen Euroopassa Göteborgissa sijaitsevasta pääkonttoristaan käsin.

Miten voin ottaa yhteyttä ewheels.fi-kaupan asiakaspalveluun?

Ainoa sivuilta löytyvä varteenotettava vaihtoehto on mail@ewheels.se sähköpostiosoite.

E-Wheels Europe AB
Datavägen 31
436 32 Askim
RUOTSI