Happy Plugs alennuskoodit

Happy Plugs alennuskoodi

Happy Plugs on ruotsalainen brändi, joka suunnittelee, kehittää ja valmistaa tyylikkäitä ja monivärisiä tarvikkeita älypuhelimille, läppäreille ja tableteille. Se haluaa tarjota ihmisille mahdollisuuden tuoda esiin omaa persoonallisuuttaan ja tyyliään puhelin- ja tablettitarvikkeillaan. Happy Plugs myy muun muassa tyylikkäitä ja laadukkaita kuulokkeita, puhelinkoteloita, suojakuoria, kaapeleita ja kaiuttimia parhaaseen mahdolliseen hintaan.

Alennuskoodi 101 etsii puolestasi parhaat Happy Plugs -alennuskoodit ja tarjoukset, jotta Sinä voit säästää ostoksissasi!

Siirry ostoksille »

Tarjouksessa suojakuoria ja kuulokkeita jopa -50 %

Nämä tarjoukset eivät elä kauaa, joten toimi nopeasti!

Voimassa toistaiseksi.

10 % alennusta uutiskirjeen tilaajille

Tilaa Happy Plugsin uutiskirje tai seuraa sitä Instagramissa ja saat 10 % alennuksen ensimmäisestä tilauksestasi!

Voimassa toistaiseksi.

Ilmainen toimitus Suomeen yli 35 € tilauksille

Alle 35 euron tilausten toimituskulut selviävät kassalla. Normaali toimitusaika Suomeen on 4-8 työpäivää.

Voimassa toistaiseksi.

Tietoa kaupasta Happy Plugs

Happy Plugs sai alkunsa vuonna 2011, kun yrityksen perustaja Andreas Vural etsi värikkäitä kuulokkeita tyttöystävälleen. Hän ei löytänyt haluamaansa ja otti asian omiin käsiinsä - Andreas päätti maalata kuulokkeet itse. Tyttöystävä ystävineen rakastuivat Andreaksen luomukseen, jolloin hän huomasi, että markkinoilla on tilaa hyvin suunnitelluille ja edullisille, mutta korkealaatuisille kuulokkeille. Ja näin Happy Plugs oli saanut alkunsa.

Kaikki tuotteet suunnitellaan Tukholmassa, Ruotsissa. Kansainvälistyneellä yrityksellä on nykyään yli 10 000 jälleenmyyjää ja yli 5 miljoonaa tyytyväistä asiakasta yli 70 maassa.

Maksutavat: Visa-, MasterCard- ja Eurocard-luottokortit sekä PayPal.

Toimituskulut: Ilmainen standardi-toimitus yli 35 euron tilauksille.

Toimitusajat: Tuotteet lähetetään Ruotsista ja tyypillinen toimitusaika Suomeen on 4-8 arkipäivää.

Takuu: Happy Plugs iPhone-koteloilla on elinikäinen takuu, joka koskee tehdasvirheestä johtuvia vahinkoja. Takuu ei kata mm. tuotteen katoamisesta, tulipalosta, vesivahingoista tai luonnonmullistuksista johtuvia vaurioita, väärästä käytöstä, huolimattomuudesta, vahingoista, perusteettomista korjauksista tai muokkauksista johtuvia vahinkoja, eikä normaalissa käytössä tulevia esteettisiä muutoksia tai vaurioita.

Alennuskoodit koskevat vain normaalihintaisia tuotteita, eikä koodeja voi yhdistää muihin tarjouksiin ellei toisin mainittu.

Yhteystiedot

Happy Plugs AB
Kungsgatan 4b
111 43 Stockholm
RUOTSI

Puh. +46 8 559 23 801

Verkkokaupan kuvaus päivitetty viimeksi 8.5.2019.