Happy Plugs alennuskoodit

Happy Plugs alennuskoodit & tarjoukset joulukuu 2023

Happy Plugs (happyplugs.com) on ruotsalainen brändi, joka suunnittelee, kehittää ja valmistaa tyylikkäitä ja monivärisiä tarvikkeita älypuhelimille, läppäreille ja tableteille.

Happy Plugs haluaa tarjota ihmisille mahdollisuuden tuoda esiin omaa persoonallisuuttaan ja tyyliään puhelin- ja tablettitarvikkeillaan. Yritys myy muun muassa tyylikkäitä ja laadukkaita kuulokkeita, puhelinkoteloita, suojakuoria, kaapeleita ja kaiuttimia parhaaseen mahdolliseen hintaan.

Alennuskoodi 101 etsii puolestasi parhaat Happy Plugs -alennuskoodit ja tarjoukset, jotta Sinä voit säästää ostoksissasi!

Alennuskoodit | Lisätietoa | Siirry ostoksille

5 €:n alennuskoodi uusille asiakkaille!

Tilaa Happy Plugsin uutiskirje tai seuraa sitä Instagramissa ja saat 5 euron alennuksen ensimmäisestä tilauksestasi!

Voimassa toistaiseksi.

Ilmainen toimitus Suomeen yli 35 € tilauksille

Alle 35 euron tilausten toimituskulut selviävät kassalla. Normaali toimitusaika Suomeen on 4-8 työpäivää.

Voimassa toistaiseksi.

happy plugs alennuskoodi

Käyttääkö Happy Plugs alennuskoodeja?

Kyllä, tämä verkkokauppa käyttää alennuskoodeja ja päivitämme ajankohtaisimmat Happy Plugs alekoodit tälle sivulle. Englanninkielisessä happyplugs.com-verkkokaupassa alennuskoodeja kutsutaan nimellä "discount code".

Mitä etuja Happy Plugs alennuskoodilla voi saada?

Hyödyntämällä Happy Plugs alekoodin tilauksesi yhteydessä, voit saada esimerkiksi prosentuaalisen tai euromääräisen alennuksen tilauksesi loppusummasta, tai esimerkiksi ilmaisen toimituksen.

Alennuskoodit koskevat vain normaalihintaisia tuotteita, eikä koodeja voi yhdistää muihin tarjouksiin ellei toisin mainittu.

Miten usein Happy Plugs alekoodi on saatavilla?

Kokemustemme perusteella happyplugs.com-verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodeja vain hyvin harvoin.

Julkaisemme tällä sivulla kuitenkin myös rahanarvoisia tarjouskampanjoita.

Tarjoaako Happy Plugs alennuskoodin uutiskirjeen tilaajille?

Kyllä! Uutiskirjeen tilaajat kuulevat ensimmäisenä Happy Plugsin tuoteuutuuksista ja tarjouksista, sekä saavat alennuskoodin, jonka voi käyttää ensimmäisessä tilauksessa. Uutiskirjealennus koskee vain uusia asiakkaita.

Uutiskirjeen mukana toimitettavan alennuskoodin edut vaihtelevat; tällä hetkellä uutiskirjeen tilaajat saavat 5 €:n alennuksen (aiemmin 10 %) ensitilauksesta. Katso suora linkki uutiskirjetilaukseen yltä.

Voit perua uutiskirjetilauksen milloin tahansa.

Miten Happy Plugs alennuskoodi käytetään?

Lunasta alennuskoodin edut noudattamalla näitä helppoja ohjeita:

  1. Kopioi Happy Plugs alekoodi sivuiltamme napsauttamalla.
  2. Siirry osoitteeseen eu.happyplugs.com ja siirrä haluamasi tuote/tuotteet ostoskoriin. Siirry lopuksi kassalle (checkout).
  3. Liitä kopioimasi koodi kassa-sivun oikeassa reunassa näkyvään "gift card or discount code" -kenttään ja aktivoi napsauttamalla "apply".
  4. Ellei "gift card or discount code" -kenttä ole näkyvissä, napsauta ensin ylhäältä "show order summary".
  5. Alennuskoodin oikeuttaman edun pitäisi nyt päivittyä tilauksen loppusummaan.
  6. Viimeistele tilaus ja onnittele itseäsi siitä, että taas onnistuit säästämään!

happy plugs alekoodin käyttö

Miksi Happy Plugs alennuskoodini ei toimi?

Alennuskoodin toimimattomuuteen voi olla useita syitä, mutta varmista ainakin, että olet kirjoittanut koodin oikein ja se on yhä voimassa. Toisinaan alennuskoodien edut saa käyttöön vasta minimitilausrajan ylittyessä (esim. 15 % alennusta yli 60 € tilauksesta).

Saamme tällä sivulla julkaistut alennuskoodit suoraan Happy Plugsilta ja poistamme vanhentuneet alekoodit näkyvistä, joten on syytä olettaa, että sivuila näkyvät koodit toimivat 100 % varmuudella.

Mistä muualta voisin löytää Happy Plugs alennuskoodin?

Uutiskirjealennuksen lisäksi kannattaa ottaa seurantaan yrityksen someista ainakin Facebook ja Instagram alekoodien varalta.

Tietoa Happy Plugs -yrityksestä

Happy Plugs sai alkunsa vuonna 2011, kun yrityksen perustaja Andreas Vural etsi värikkäitä kuulokkeita tyttöystävälleen. Hän ei löytänyt haluamaansa ja otti asian omiin käsiinsä - Andreas päätti maalata kuulokkeet itse. Tyttöystävä ystävineen rakastuivat Andreaksen luomukseen, jolloin hän huomasi, että markkinoilla on tilaa hyvin suunnitelluille ja edullisille, mutta korkealaatuisille kuulokkeille. Ja näin Happy Plugs oli saanut alkunsa.

Kaikki tuotteet suunnitellaan Tukholmassa, Ruotsissa. Kansainvälistyneellä yrityksellä on nykyään yli 10 000 jälleenmyyjää ja yli 5 miljoonaa tyytyväistä asiakasta yli 70 maassa.

Happyplugs.com ostoehdot

Maksutavat: Visa-, MasterCard- ja Eurocard-luottokortit sekä PayPal.

Toimituskulut: Ilmainen standardi-toimitus yli 35 euron tilauksille.

Toimitusajat: Tuotteet lähetetään Ruotsista ja tyypillinen toimitusaika Suomeen on 4-8 arkipäivää.

Takuu: Happy Plugs iPhone-koteloilla on elinikäinen takuu, joka koskee tehdasvirheestä johtuvia vahinkoja. Takuu ei kata mm. tuotteen katoamisesta, tulipalosta, vesivahingoista tai luonnonmullistuksista johtuvia vaurioita, väärästä käytöstä, huolimattomuudesta, vahingoista, perusteettomista korjauksista tai muokkauksista johtuvia vahinkoja, eikä normaalissa käytössä tulevia esteettisiä muutoksia tai vaurioita.

Yhteystiedot

Happy Plugs AB
Kungsgatan 4b
111 43 Stockholm
RUOTSI

Puh. +46 8 559 23 801

Viralliset sivut: eu.happyplugs.com