ET-lehti alennuskoodit

ET-lehti

Suomen suurin yleisaikakauslehti ja seniorilehti viihdyttää ja koskettaa. ET-lehti on lukijoidensa asialla, puhuu heillä tärkeistä asioista ja ottaa niihin kantaa. Se tarjoaa tietoa, neuvoja ja ratkaisuja. Se on tutkitusti yli 50-vuotiaiden suomalaisten naisten lempilehti.

Lukijat lähettävät vuosittain ET-lehteen yli 1 500 terveyskysymystä, 1 000 lakikysymystä ja yli 800 runoa. Suosittuja palstoja ovat myös ystävänhaku ja värssypankki.

ET-lehti on aito ja konstailematon lehti, joka tarjoaa ajattelemisen aiheita ja rohkaisee sekä nauttimaan perinteistä että kokeilemaan uutta – elämään oman näköistä elämää!

» Siirry ostoksille

Voimassa olevat ET-lehti alennuskoodit ja tarjoukset 2021

Katso Lehtikuninkaan ET-lehti -tarjous!

Klikkaa ja katso Lehtikuninkaan vaihtuvat ET-lehden tarjoukset ja tilaa Suomen suosituin yleisaikakauslehti nyt kampanjahintaan joko itselle tai lahjaksi. Tarjous sisältää tilaajalahjan.

Samankaltaisia alennuskoodeja kuin ET-lehti

Tutustu Lehtikuninkaan vaihtuviin Juoksija-lehden tarjouksiin ja tilaa lehti kampanjahintaan joko itselle tai lahjaksi. Tarjous voi sisältää tilaajalahjan.

Katso Lehtikuningas.fi:n vaihtuva Tiede Luonto -lehden tarjous ja tarjoukseen mahdollisesti sisältyvä tilaajalahja ja tilaa kiehtova Tiede Luonto joko itselle tai lahjaksi kampanjahintaan.

Valitse Matka-lehtitarjous ja tarjoukseen mahdollisesti sisältyvä tilaajalahja, ja tilaa lehti joko itselle tai lahjaksi kampanjahintaan.