eTasku alekoodi

Parhaat eTasku alennuskoodit & tarjoukset

*************** (Ei arvosteluja)
Ladataan...

Aktiiviset ja varmistetut eTasku alennuskoodit toukokuu 2024

eTasku on yrityksille ja yrittäjille suunnattu palvelu tositteiden, matkalaskujen ja muiden dokumenttien hallintaan. Sovelluksella voit kuvata tositteet, koostaa matkalaskut ja lähettää ne sähköisesti kirjanpitäjälle muutamalla napin painalluksella. Tallennuksen jälkeen aineistosta otetaan varmuuskopio ja se siirretään välittömästi kirjanpitäjän käsiteltäväksi. Voit siis viimein unohtaa paperien skannailun ja taulukkolaskentaohjelmiston käytön!

Alennuskoodit | Lisätietoa | Siirry ostoksille

Kokeile eTaskua 30 päivää ilmaiseksi ilman sitoumuksia

Unohda kuittien pyörittely ja matkalaskujen skannaaminen. Jo yli 15 000 yritystä ja 3 000 tilitoimistoa käyttää eTaskua kirjanpidon hallintaan. Kokeile palvelua maksutta 30 päivää, jonka aikana pääset tutustumaan palveluun ja huomaat, miten paperityöt jäävät vähemmälle ja aikaa säästyy olennaiseen!

Voimassa toistaiseksi.

Mikä on eTasku?

eTasku on suomalainen sovellus, joka on suunniteltu helpottamaan kuittien ja matkalaskujen hallintaa sekä yritysten että yksityishenkilöiden arjessa.

Sovelluksen avulla käyttäjät voivat digitalisoida paperiset kuitit ja tositteet ottamalla niistä kuvan älypuhelimellaan. Näin ollen se auttaa pitämään talousasiat järjestyksessä ja tehostaa kirjanpidon prosesseja.

eTaskun keskeisiä ominaisuuksia

  • Kuittien skannaus kirjanpitoon. Älä enää ikinä kadota yrityksen kuitteja tai tositteita, sillä voit kuvata tositteet talteen helposti eTaskulla.
  • Hoida matkalaskut muutamassa minuutissa. Luo ja hallinnoi matkalaskuja suoraan mobiililaitteelta. Lisää matkalaskuihin kuluja, kuten kilometrikorvauksia ja päivärahoja, mikä helpottaa byrokratiaa.
  • Maksuttoman yrityskortin avulla hallinnoit kuluja entistä helpommin.
  • Tuo tili- ja korttitapahtumat ja vastaanota muistutukset puuttuvista tositteista automaattisesti.
  • Vastaanota eKuitit välittömästi ostotapahtuman jälkeen eTaskuun.
  • Pidä yritysdokumentit tallessa eTaskussa.

Jo yli 20 000 yritystä toimittaa aineistonsa kirjanpitoon eTaskun avulla. Palvelu on käytössä yli puolella Suomen tilitoimistoista.

eTaskun alennus- ja kampanjakoodeilla saat parhaita etuja

eTasku on suosittu sovellus, joka tehostaa taloushallinnon prosesseja ja tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden hallita kuitteja ja matkalaskuja digitaalisesti.

Yksi palvelun tarjoamista eduista on mahdollisuus hyödyntää kampanjakoodeja, jotka tunnetaan myös alennuskoodeina. Nämä koodit voivat tarjota monenlaisia etuja, kuten pidennettyjä kokeilujaksoja tai alennuksia palvelun kuukausimaksuista, mikä tekee eTaskun käytöstä entistä edullisempaa ja houkuttelevampaa uusille käyttäjille.

Luodessasi tunnuksia eTaskuun, sinulla on mahdollisuus saada etuja käyttämällä kampanjakoodin. Klikkaa Onko sinulla kampanjakoodi ja liitä koodi kuvassa näkyvään kenttään.

Kampanjakoodin käyttäminen on yksinkertaista. Kun olet löytänyt sopivan koodin, esimerkiksi luotettavalta alennuskoodisivustolta, sinun tulee vain paljastaa ja kopioda se.

Sen jälkeen voit siirtyä eTasku.fi-sivustolle, aloittaa ilmainen kokeilu ja etsiä vaihtoehdon syöttää kampanjakoodisi. Koodin syöttämisen ja kokeilujakson aloittamisen jälkeen mahdolliset edut aktivoituvat automaattisesti.

On kuitenkin huomattava, että kampanjakoodeja on saatavilla vain rajoitetusti, ja niitä voi olla tarjolla vain erityistarjousten ja kampanjoiden aikana. Jos olet kiinnostunut saamaan näitä koodeja, kannattaa seurata eTaskun sosiaalisen median kanavia ja lukea heidän blogiaan säännöllisesti, sillä niiden kautta saatat löytää uusia kampanjakoodeja.

Jos kampanjakoodi ei toimi, on tärkeää varmistaa, että se on vielä voimassa ja että tilauksesi täyttää kaikki koodin käyttöehdot. Lisäksi on suositeltavaa tarkistaa koodin kirjoitusasu huolellisesti.

Jos ongelmat jatkuvat, eTaskun asiakaspalveluun voi ottaa yhteyttä joko puhelimitse numerossa 02 480 841 76 arkisin klo 8-16 tai sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@etasku.fi, josta saa apua ja neuvontaa.