eTasku alennuskoodit

eTasku alennuskoodit & tarjoukset joulukuu 2023

eTasku on yrityksille ja yrittäjille suunnattu palvelu tositteiden, matkalaskujen ja muiden dokumenttien hallintaan. Sovelluksella voit kuvata tositteet, koostaa matkalaskut ja lähettää ne sähköisesti kirjanpitäjälle muutamalla napin painalluksella. Tallennuksen jälkeen aineistosta otetaan varmuuskopio ja se siirretään välittömästi kirjanpitäjän käsiteltäväksi. Voit siis viimein unohtaa paperien skannailun ja taulukkolaskentaohjelmiston käytön!

Alennuskoodit | Lisätietoa | Siirry ostoksille

Kokeile eTaskua 30 päivää ilmaiseksi ilman sitoumuksia

Unohda kuittien pyörittely ja matkalaskujen skannaaminen. Jo yli 15 000 yritystä ja 3 000 tilitoimistoa käyttää eTaskua kirjanpidon hallintaan. Kokeile palvelua maksutta 30 päivää, jonka aikana pääset tutustumaan palveluun ja huomaat, miten paperityöt jäävät vähemmälle ja aikaa säästyy olennaiseen!

Voimassa toistaiseksi.

Käyttääkö eTasku-palvelu alennuskoodeja?

Kyllä vain. Joskin palvelussa niistä käytetään nimitystä "kampanjakoodi".

Mitä etuja eTasku kampanjakoodilla voi saada?

Hyödyntämällä eTasku kampanjakoodin, voit saada esimerkiksi tavallista pidemmän kokeilujakson tai alennusta kuukausimaksuista.

Miten eTasku alennuskoodi käytetään?

etasku alennuskoodi

Valitse sivuiltamme sopiva eTasku alennuskoodi, napsauta paljastaaksesi ja kopioi koodi leikepöydällesi. Etasku.fi-sivustolla aloita ilmainen kokeilu ja napsauta "onko sinulla kampanjakoodi" -linkkiä. Liitä kopioimasi koodi tähän kenttään ja viimeistele napsauttamalla "aloita ilmainen kokeilu". Edun pitäisi tässä vaiheessa aktivoitua.

Miten usein eTasku kampanjakoodeja on saatavilla?

Ikävä kyllä, kampanjakoodeja on tarjolla ainakin meille alekoodijulkaisijoille vain hyvin harvoin.

Mistä muualta voisin löytää kampanjakoodin?

Saatat löydää koodin esimerkiksi seuraamalla palvelua somessa tai lukemalla säännöllisesti heidän blogiaan.

Löysin eTasku kampanjakoodin, mutta se ei toimi? Mikä voi olla vikana?

Varmista, että kampanjakoodi on edelleen voimassa ja tilauksesi täyttää sen ehdot. Tarkista, että olet kirjoittanut koodin oikein.

Netissä on paljon roskasivustoja, jotka julkaisevat "koodeja" vain varastaakseen klikkauksia. Käytä vain luotettavia alennuskoodisivustoja.

Miten voin ottaa yhteyttä eTaskun asiakaspalveluun?

Puhelimitse 02 480 841 76 (ark. klo 8-16) tai sähköpostitse asiakaspalvelu@etasku.fi