ET Terveys alekoodi

Parhaat ET Terveys alennuskoodit & tarjoukset

Aktiiviset ja varmistetut ET Terveys alennuskoodit huhtikuu 2024

ET-lehden sisarlehti ET Terveys on loistavan vastaanoton saanut 55+ suomalaisen terveellisen elämän valmentaja.

Kuudesti vuodessa ilmestyvä lehti tarjoaa monipuolista tietoa ja kokemuksia ravitsemuksesta, liikunnasta, seksuaaliterveydestä, lääketieteestä ja hyvästä olosta.

ET Terveys vertailee ja arvioi terveystuotteet ja testaa terveyspalvelut. Sen selviytymistarinat inspiroivat ja tarjoavat lukijoilleen korvaamatonta vertaistukea.

Tilaa kannustava ja inspiroiva henkilökohtainen valmentaja ET Terveys, joka auttaa pysymään terveenä ja voimaan hyvin!

Alennuskoodit | Lisätietoa | Siirry ostoksille

Valitettavasti emme löytäneet yhtään alennuskoodia tai tarjousta tähän kauppaan

Hakuehdoillasi ei löytynyt juuri nyt yhtään alennuskoodia tai tarjousta etsimääsi. Palaa sivuille myöhemmin uudelleen tai katso uusimmat alennuskoodit etusivultamme.

ET Terveys -lehden logo

ET Terveys tarjoukset

Kun haluat tilata erinomaisen hyvinvointilehden painettuna kotiisi, kannattaa ehdottomasti tutustua sivuiltamme löytyviin erinomaisiin ET Terveys -tarjouksiin.

Julkaisemme lehtitarjouksemme useista lähteistä; kustantajilta, julkaisijoilta sekä lehtitarjouksia välittäviltä verkkokaupoilta.

Toivomme, että julkaisemalla ET Terveys -lehden parhaat tarjoukset useasta lähteestä, mahdollisimman moni löytää itsellen sopivan tarjouksen tämän lehden tilaamiseen.

Voit tilata ET Terveys -lehden itselle tai lahjaksi määräaikaisena tai kestotilauksella. Joskus tarjoukseen sisältyy myös arvokas tilaajalahja.

ET Terveys -lehti

ET Terveys on yli 55-vuotiaille suunnattu terveyteen ja hyvinvointiin keskittynyt yleisaikakauslehti. ET-lehden sisarlehti haluaa olla lukijoidensa henkilökohtainen valmentaja, joka auttaa elämään terveellisesti ja voimaan hyvin. Lehdessä asioita käsitellään aitojen ihmisten ja erityisesti heidän kokemuksiensa kautta.

ET Terveyden inspiroivat selviytymistarinat tarjoavat vertaistukea ja omalääkäripalvelu auttaa jaksamaan pitkälle eläkevuosiin. Oma ohjaaja -palstalla annetaan hyödyllisiä terveysvinkkejä ja -ohjeita.

Lehti esittelee ja testaa uusimmat terveystuotteet ja -palvelut sekä vertailee niiden hinnat. Lisäksi lehti sisältää hyötytietoa terveydestä, liikkumisesta, ravitsemuksesta, terveys- ja liikuntamatkailusta sekä parisuhteen ylläpitämisestä ja seksistä. Se kertoo ajankohtaiset terveysuutiset ja vastaa lukijoiden kysymyksiin.

Lehteä kirjoittaa asiantunteva ja kohderyhmänsä tunteva toimitus. Terveysaiheisia artikkeleja ja uutisjuttuja löytyy ET-lehden terveyssivuilta.

ET Terveys lyhyesti:

  • Kenelle? 55+ -vuotiaille, jotka ovat kiinnostuneet terveydestä ja hyvinvoinnista
  • Avainsanat: Hyvinvointi, Matkailu, Parisuhde, Ravitsemus, Sanoma Media Finland, Terveys
  • Ilmestyy: 6 numeroa vuodessa (2016)
  • Julkaisija: Sanoma Media Finland Oy
  • Päätoimittaja: Riitta Korhonen
  • Ensimmäinen numero: Kesäkuussa 2014
  • Irtonumero: 4,25 € (Lehtipiste)
  • ISSN: 2342-6780
  • Maa: Suomi
  • Kieli: suomi