eStore alennuskoodit

eStore alennuskoodi

eStore.nu on ruotsalainen verkkokauppa, joka tarjoaa laajan ja jatkuvasti kasvavan valikoiman edullisia tuotteita. Yritys sijaitsee Etelä-Ruotsissa, ja pääkonttori, asiakaspalvelu sekä varasto löytyvät kaikki samasta osoitteesta.

eStoren tavoite on tarjota asiakkailleen ympäri Eurooppaa tuotteita edullisin hinnoin ja nopealla toimituksella. Löydät sen valikoimista kaiken edullisesta kodinelektroniikasta leluihin ja muotiin. eStore pyrkii tarjoamaan asiakkailleen markkinoiden viimeisimpiä uutuustuotteita sekä tuotteita, joita tarvitaan jokaisessa kodissa.

Siirry ostoksille »

Yli 4 000 tuotetta, jopa 30 % alennusta

Tarjoukset voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää.

Voimassa toistaiseksi.

10 % alennusta uutiskirjeen tilaajille

Tilaa eStoren uutiskirje ja saat 10% alennuksen seuraavasta tilauksestasi.

Voimassa toistaiseksi.

Tietoa eStore alennuskoodeista

Käyttääkö eStore.nu alennuskoodeja?

Kyllä, eStore.nu hyödyntää alekoodien tapaisia kannustimia ja löydät uusimmat eStore.nu alennuskoodit juuri meiltä. Verkkokaupassa niitä kutsutaan myös nimellä "promo code", promootiokoodi.

Mitä etuja eStore alennuskoodin käyttämisestä on?

Alennuskoodilla voit saada esimerkiksi 10 % alennuksen koko tilauksesta tai 5 €:n alennuksen vähintäään 50 € tilauksesta, toisin sanoen niillä voit säästää rahaa tehdessäsi ostoksia eStore.nu-verkkokaupassa!

Voiko eStore alennuskoodilla saada ilmaisen toimituksen?

Miksei, sekin on täysin mahdollista. Tällä hetkellä toimitus maksaa 3,90 €, ja yli 49 €:n tilauksille se on jo maksuton.

Mitä yleisiä ehtoja tai rajoituksia eStore alennuskoodeihin liittyy?

eStore.nu alennuskoodit eivät ole voimassa erilaisten tarjouskampanjoiden aikaan, kuten black week tarjousten, aikana. Alennuskoodeja ei voi myöskään yhdistää, ts. voit käyttää vain yhden eStore alennuskoodin/tilaus.

estore.nu alennuskoodi

Saako eStore uutiskirjeen tilaajat alennuskoodin?

Kyllä. Esimerkiksi tällä hetkellä eStore antaa uutiskirjeensä tilaajille 10 % alennuskoodin seuraavaan tilaukseen. Ja mikä parasta alennuskoodi koskee koko eStore.nu-verkkokaupan valikoimaa. Katso suora linkki uutiskirjeen tilaamiseen yläpuolelta.

Miksi eStore alennuskoodini ei toimi?

Tähän voi olla monia syitä, mutta varmista ainakin, että alennuskoodi on edelleen voimassa ja tilauksesi täyttää alennuskoodin ehdot. Tarkista myös, että olet kopioinut koodin oikein (esim. ei tyhjiä merkkejä alussa/lopussa), sekä että olet kopioinut koodin luotettavasta ja hyvämaineisesta lähteestä.

Mistä muualta voin löytää eStore alekoodin?

Tarkista ainakin brändin sosiaalisen median tilit alekoodien varalta. Voit myös tilata uutiskirjeen toissijaisella sähköpostiosoitteellasi. ;)

Onko eStore-kaupalla palautuskäytäntöä?

Kaikilla myyntikelpoisilla tuotteilla on 30 päivän palautusoikeus tuotteiden vastaanottamisesta lukien.

Mitkä ovat eStore.nu:n asiakaspalvelun yhteystiedot?

Voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun joko sähköpostitse osoitteeseen support@estore.nu, verkkokaupan chatin kautta tai puhelimitse numeroon +46 10-641 02 50. Aukioloajat ovat arkisin klo 10–14.