Emirates Airlines alekoodi

Parhaat Emirates Airlines alennuskoodit & tarjoukset

Aktiiviset ja varmistetut Emirates Airlines alennuskoodit maaliskuu 2024

Emirates on Yhdistyneiden arabiemiirikuntien suurin lentoyhtiö, joka on perustettu vuonna 1985. Se on kokonaan Dubaien emiraatin omistuksessa ja sen päälentokenttä on Dubain kansainvälinen lentoasema.

Emirates Airlinesin laivasto koostuu 254 lentokoneesta (2022), jotka ovat pääasiallisesti laajarunkoisia Airbus A380- ja Boeing 777 -koneita. Yhtiö lentää 145 kohteeseen 79 maassa Lähi-idässä, Euroopassa, Afrikassa, Aasiassa, Oseaniassa sekä Pohjois- ja Etelä-Amerikassa.

Emirates tunnetaan monen jalkapallon suurseuran sponsorina, mukaan lukien Arsenal, Real Madrid ja AC Milan.

Kun etsit edullisia lentoja, löydät ajankohtaisimmat Emirates alennuskoodit tältä sivulta!

Alennuskoodit | Lisätietoa | Siirry ostoksille

Tutustu Emirates Skywards -kanta-asiakasohjelman etuihin!

Emirates Skywards on Emiratesin ja flydubain kanta-asiakasohjelma, joka tekee jokaisesta lennosta palkitsevamman. Kerää maileja ja käytä niitä palkintolentoihin, päivityksiin tai lentolippuihin. Voit käyttää myös Emiratesin kumppaniyhtiöitä.

Voimassa toistaiseksi.

Emirates-lentoyhtiö perustettiin maaliskuussa 1985 Dubain hallituksen päätöksellä. Yhtiön ensimmäiset lennot suuntautuivat Karachiin ja Mumbaihin lokakuussa 1985. Vuonna 1986 reittiverkostoon lisättiin Amman, Colombo, Dhaka ja Kairo. Kohdelistan ensimmäiset Euroopan kohteet (Frankfurt ja Istanbul) lisättiin 1987 ja Lähi-Idässä palvelut aloitetttiin 1988.

Emiratesin kanta-asiakasohjelma Emirates Skywards perustettiin vuonna 2000. Lentoyhtiö työllistää yli 45 000 työntekijää 160 eri maasta. Vuosina 2019-2020 se kuljetti yli 56 miljoonaa matkustajaa.

Lennot Helsingistä Dubaihin ja muualle

Emirates lentää 145 kohteeseen lähes 80 maassa Lähi-idässä, Euroopassa, Afrikassa, Aasiassa, Pohjois- ja Etelä-Amerikassa sekä Oseaniassa, mukaan lukien sen päälentokentälle, Dubain kansainväliselle lentoasemalle.

Yhtiön tämänhetkiset reitit ja verkostot löytyvät tältä sivulta.

Kuinka varata lennot Emiratesille

Voit varata lentolipun netistä valitsemalla lähtölentokentän, määränpään, pääivämäärät, matkutusluokan (ensimmäinen tai economy-luokka) sekä matkustajien määrän.

Valitse "Hae lentoja" jatkaaksesi online-varausprosessia ja varataksesi matkasuunnitelmiisi sopivan lentolipun.

Jos näet hintatarjouksen vieressä "Best Price Guarantee" -ikonin, yhtiö lupaa, että et löydä parempaa hintaa kyseiselle lennolle muualta netistä.

Jos löydät saman lennon vähintään 20 dollaria halvemmalla, se lupaa hyvittää erotuksen.

Check in ja tarjoilu lennolla

Tekemällä lähtöselvityksen netissä, voit säästää aikaa lentokentällä.

Emiratesilla voit tehdä lähtöselvityksen 48 tuntia ennen lentoasi. Valitse suosikkipaikkasi, ateriavaihtoehtosi ja viime hetken lennon päivitykset.

Lentokentällä sinun tarvitsee vain jättää laukut bag dropiin tai tiskille. Jos lähdet Dubaista, voit jättää matkatavarasi jo 12-24 tuntia ennen lähtöä.

Tarkista lentolipustasi sopiva aika saapua lentokentälle. Useimmilla lentoasemilla se on 3 tuntia ennen lähtöä. Käyt turvatarkastuksessa viimeistään 60 minuuttia ennen lähtöä.

Emirates-lennoilla tarjolla vaihtoehtoisia aterioita, jotka esittelevät määränpääsi makuja, sekä ilmaiset lennot koko lennon ajan. Tarkista lentosi menu täältä.

Emirates Airlines kokemuksia

Emirates-kokemuksia voi lukea asiakkaiden kokemuksia keräävällä Trustpilot-sivustolla, jossa emirates.com on saanut tätä kirjoitettaessa arvosanan 2,0/5 (huono) perustuen lähes 1 500 arvosteluun.

Suomenkielisiä kokemuksia palvelusta ei tällä hetkellä löydy.

Asiakaspalvelu

Lentoyhtiön verkkosivuilta löytyy live chat, puhelinnumero yleisille kysymyksille sekä paikallistoimistojen yhteystiedot.