GOAL Suomi alekoodi

Parhaat GOAL Suomi alennuskoodit & tarjoukset

*************** (Ei arvosteluja)
Ladataan...

Aktiiviset ja varmistetut GOAL Suomi alennuskoodit toukokuu 2024

GOAL Suomi on kansainväliseen ja erityisesti eurooppalaiseen huippujalkapalloiluun erikoistunut lehti.

GOALista löydät kiinnostavimmat jutut maailman suosituimman urheilulajin parista. Se sisältää kiinnostavimmat jutut Englannin Premier Leaguesta, Espanjan La Ligasta, Italian Serie A:sta, Saksan Bundesliigasta ja muista suursarjoista sekä tietysti myös Mestarien liigasta ja muista futiskilpailuista.

GOAL sisältää reportaaseja, haastatteluja, joukkue-esittelyjä, faktoja, taulukkoja, tilastoja ja taustoja kaikesta, mitä huippujalkapalloilussa tapahtuu.

Katso GOAL Suomi tarjous ja tilaa lehti kotiin kannettuna edulliseen hintaan!

Alennuskoodit | Lisätietoa | Siirry ostoksille

Valitettavasti emme löytäneet yhtään alennuskoodia tai tarjousta tähän kauppaan

Hakuehdoillasi ei löytynyt juuri nyt yhtään alennuskoodia tai tarjousta etsimääsi. Palaa sivuille myöhemmin uudelleen tai katso uusimmat alennuskoodit etusivultamme.

tilaa goal suomi lehti

Minkälainen lehti GOAL on?

GOAL Suomi on kansainväliseen jalkapalloon keskittyvä aikakauslehti, jota julkaisee Story House Egmont. Lehti tarjoaa laajan katsauksen etenkin eurooppalaiseen huippujalkapalloilun tapahtumiin, ajoittain myös menneeseen, mutta erityisesti ajankohtaisiin uutisiin. Sisältöä täydentävät tähtipelaajien ja seurojen julisteet, joita varsinkin nuoremmat futisfanit halajavat seinilleen.

Kuinka usein GOAL Suomi ilmestyy?

GOAL Suomi ilmestyy 6 kertaa vuodessa. Löydät seuraavan numeron ilmestymispäivän Story House Egmontin julkaisukalenterista.

Mitä sarjoja GOAL-lehdessä käsitellään?

GOAL Suomi käsittelemiin sarjoihin lukeutuvat Englannin Valioliiga Espanjan La Liga, Saksan Bundersliga, Italian Serie A, Ranskan Ligue 1 ja muut Euroopan huippuliigat.

Kansallisten sarjojen lisäksi lehti tarjoaa tuhdit oppaat Mestarien liigaan, miesten, naisten ja nuorten EM- ja MM-kisoihin ja muihin kansainvälisen jalkapallon tärkeimpiin tapahtumiin.

Näkyvästi esillä ovat myös Suomen omat Huuhkajat, Helmarit ja junnumaajoukkueet!

Sisältääkö lehti pelaajien esittelyjä ja haastatteluja?

Totta kai! GOAL julkaisee erilaisia TOP 15 -listauksia maailman parhaista pelaajista, skouttaa suurimmat lupaukset ja seuraa heidän uriaan.

Miksi kannattaa tilata GOAL Suomi?

Jos seuraat jalkapalloa ja haluat tietää siitä kaiken, on GOAL Suomi lehti juuri sinulle.

Lehden joka numero on tuhti lukupaketti kansainvälisestä jalkapalloilusta, suurimmista tähdistä ja jalkapallomaailman tapahtumista.

Paljonko GOAL Suomi -lehden tilaus maksaa?

Julkaisemme vain parhaat GOAL Suomi tarjoukset sivuillamme. Tutustu tarjouksiin ja valitse sinulle sopivin tilausmuoto.

Saatavilla on 3 numeron tutustumistarjouksia, 6 numeron puolivuotistilauksia ja 12 numeron koko vuosikerran tilausvaihtoehtoja.

Voit valita automaattisesti päättyvän määräaikaistilauksen tai hieman edullisemman kestotilauksen, joka jatkuu tilausjakson päätyttyä normaalihintaisena.

Ja tietysti voit tilata GOAL Suomi -lehden myös lahjaksi!

Onko GOAL-tilaukseen saatavilla alennuskoodia?

Julkaisemme sekä aikakauslehtikustantajien että jälleenmyyjien GOAL-tarjouksia. Mikäli tarjoukseen liittyy alennuskoodi, julkaisemme sen tällä sivulla.

Yhteystiedot ja peruutukset

Story House Egmont Oy

Y-tunnus 1781740-4

Puh. 0203 39000 (8,4 snt/min)
tilaajapalvelu@egmont.fi

Asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 8-18.