Eeva alekoodi

Parhaat Eeva alennuskoodit & tarjoukset

Aktiiviset ja varmistetut Eeva alennuskoodit huhtikuu 2024

Naistenlehtien upea klassikko, tunteita herättävä ja rohkeasti elämästä puhuva Eeva antaa aineksia unelmiin ja tarjoaa rentouttavia lukuhetkiä huippuluokan juttujen parissa.

Eevassa parasta ovat ainutlaatuiset, koskettavat ja kohahduttavat haastattelut. Eeva jatkaa siitä, mihin muut lopettavat. Se saa ihmiset puhumaan itsestään, elämästään ja vaikeistakin ratkaisuista avoimesti ja ihmiseltä ihmiselle. Tuloksena on aitoja ja vaikuttavia juttuja, joista välittyy vahva läsnäolon tuntu!

Alennuskoodit | Lisätietoa | Siirry ostoksille

Upea Eeva-tarjous: 3 kk –40 %

Tilaa 3 kk:n Eevat nyt –40 %. Saat 3 kuukauden lehdet hintaan 19,90 € (norm. 33,00 €) eli säästät 13,10 €!

Voimassa toistaiseksi.

Parhaat Eeva-lehtitarjoukset ja tilaajalahjat. Tilaa Eeva edullisesti netistä.

Suomen luetuin ja rakastetuin naistenlehti Eeva on lehti sinulle, jonka mielestä kiinnostavinta elämässä ovat toiset ihmiset. Eeva vie sinut aina roolien taakse sinne, missä ihmiset ovat aidoimmillaan.

Eevan joka numerossa on aina vähintään kuusi pitkää henkilöjuttua - julkisuudesta tuttuja henkilöita ja vielä tuntemattomia ihmisiä, joilla on mielenkiintoista kerrottavaa. Juuri siksi Eeva on täynnä herättäviä ajatuksia, oivalluksia ja koskettavia hetkiä.

Eevan arvot ovat rohkeus, sydämen sivistys ja kauneus. Juoruja ja ilkeyttä Eeva ei tarjoa.

Vuoden Eeva

Eeva-median lukijaäänestyksen perusteella valitaan vuosittain Vuoden Eeva - nainen, joka on edellisen vuoden aikana saavuttanut jotain merkittävää ja toiminut esikuvana naisille. Vuoden Eevat ovat olleet kulttuurin, politiikan, tieteen, taiteen, urheilun ja viihteen tekijöitä.

Vuoden Eevaksi on valittu mm. Ritva Valkama (1980), Kati Outinen (2003), Tarja Halonen (2004), Kristiina Elstelä (2007), Pirkko Mannola (2009) ja Jenni Haukio (2013).

Vuodesta 2015 lähtien kilpailussa on palkittu Vuoden tähti, Vuoden vaikuttaja ja Vuoden tulokas. Tunnustuksia ovat saaneet mm. Paula Vesala (2015), Seela Sella (2016), Saara Aalto (2017), Krista Pärmäkoski (2018) ja Aira Samulin (2020).

Eeva on myös kulttuurilehti

Sydämen sivistys tarkoittaa, että Eeva arvostaa kokemusta, mutta on avoin myös uudelle, koska kuuntelemalla oppii enemmän kuin puhumalla. Siihen kuuluu myös kulttuurin merkityksen ymmärtäminen.

Eevan joka numerossa kerrotaan kiinnostavimmat kulttuuripoiminnat kirjallisuudesta, teatterista, elokuvista, kuvataiteesta ja musiikista. Lehden jutuissa tapaat myös kulttuurin tekijöitä puhumassa sekä työstään että vapaa-ajastaan.

Kerran kuussa kokoontuvan Eeva kirjaklubin vieraaksi saapuu tunnettu kirjailija.

Jokainen Eeva sisältää vähintään kuusi pitkää henkilöjuttua. Kuvan kannessa Pirkko Hämäläinen.

Muotia, koteja ja kauneutta

Kauneus on Eevassa asenne, valinta ja nautinto, joiden kautta se haluaa tarjota lukijoille inspiraatiota ja iloa.

Eevan muotijutuissa poseeraavat julkisuudesta tutut ihmiset, eivät mallit. Muotijutuista löydät käytännön vinkkejä, väriä ja laatulöytöjä lompakon paksuudesta riippumatta.

Lehden kauneuspalstalle asiantuntijat poimivat ajankohtaisimmat uutuustuotteet, ja kerran vuodessa Eeva listaa vuoden parhaat purkit ja purnukat.

Kotijutuissa kurkistetaan mielenkiintoisiin koteihin, ja Lempireseptini-palstalla tuttu henkilö paljastaa suosikki reseptinsä ja tarinan sen takana. Lifestyle-sisältöä täydentävät luotettavat terveysvinkit ja reissaajan matkajutut.

Parhaat jutut joka kuukausi

Eeva ilmestyy kuukausittain eli 12 kertaa vuodessa. Lehden lukijamäärä on 317 000 (KMT 2022).

Eeva luetaan tarkoin, sillä yksi lehti luetaan keskimäärin 2,2 kertaa ja sen lukemiseen käytetään aikaa 88 minuuttia.

Eevan lukijoista 90 % on naisia ja 10 % miehiä. Suurimmat ikäryhmät ovat 65+ ja 55–64-vuotiaat. Tyypillinen lukija asuu joko puolison kanssa tai yksin, ja on jo päässyt eläkkeelle.

Eevan lehtitarjouksiin sisältyy usein tilaajalahja, jonka voit valita useista vaihtoehdoista. Tilaajalahja voi olla esim. lisänumero, jokin toinen lehti tai digilehdet.

Eeva-lehtitarjoukset ja tilaajalahjat

Alennuskoodi101.fi ei ole vain alekoodisivusto, vaan meiltä löydät myös sekä kustantajien että lehtitilauksia välittävien tahojen parhaat lehtitarjoukset ja tilaajalahjat.

Saamme Eeva-tarjouksemme suoraan kustantajalta ja tarjousvälittäjiltä, ja julkaisemme ne tällä sivulla. Sinun tarvitsee vain valita niistä paras tai sinulle sopivin. Tarjoukset eroavat toisistaan paitsi hinnan, myös tilausjakson pituuden ja tilaustyypin mukaan. Tilaus voi olla määräaikainen tai jatkuva kestotilaus, joka jatkuu automaattisesti tilausjakson päätyttyä.

Jos tilaat lehden suoraan A-lehtien kautta, jatkuva alennus säilyttää alennusprosenttisi myös ensimmäisen tilausjakson jälkeen, toisin sanoen, säästät merkittävästi euroja vuodessa.

Ja mikä parasta, moniin Eeva-lehtitarjouksiin sisältyy hieno tilaajalahja, kuten käyttötavara, yksi tai useampi lisänumero tai A-lehtien muita lehtiä. Tutustu vaihtuviin tilaajalahjoihin tarjoussivulla.

Vaikka tilauksesi on jatkuva, saat laskun aina hyvissä ajoin (n. 1 kk) etukäteen, jotta voit rauhassa harkita haluatko jatkaa Eeva-tilaustasi.

Voit perua tilauksesi helposti A-lehtien asiakaspalvelun kautta puhelimitse tai chatbotin avulla.