Etusivu > Kaupat > Eeva
Eeva alennuskoodit

Eeva alennuskoodit

Naistenlehtien upea klassikko, tunteita herättävä ja rohkeasti elämästä puhuva Eeva antaa aineksia unelmiin ja tarjoaa rentouttavia lukuhetkiä huippuluokan juttujen parissa.

Eevassa parasta ovat ainutlaatuiset, koskettavat ja kohahduttavat haastattelut. Eeva jatkaa siitä, mihin muut lopettavat. Se saa ihmiset puhumaan itsestään, elämästään ja vaikeistakin ratkaisuista avoimesti ja ihmiseltä ihmiselle. Tuloksena on aitoja ja vaikuttavia juttuja, joista välittyy vahva läsnäolon tuntu!

Siirry ostoksille »

Katso Lehtikuninkaan Eeva-tarjous!

Katso Lehtikuninkaan vaihtuva Eeva-lehden tarjous ja tilaa lehti nyt kampanjahintaan joko itselle tai lahjaksi. Tarjous sisältää usein tilaajalahjan!

Voimassa toistaiseksi.

Tietoa Eeva alennuskoodeista

Suomen luetuin ja rakastetuin naistenlehti Eeva on lehti sinulle, jonka mielestä kiinnostavinta elämässä ovat toiset ihmiset.

Eeva kertoo julkisuudesta tuttujen ja tuntemattomien ihmisten tarinat arvostavasti ja kunnioittaen. Jutut vievät lukijat aina roolien taakse - sinne, mikä ihmisissä on aitoa.

Syvällisten henkilöhaastattelujen ja koskettavien selviytymistarinoiden lisäksi Eeva tarjoaa kulttuuria, kauneutta, muotia, terveyttä, ruokaa, matkailua ja asumista.

Eevalla on Suomessa 317 000 lukijaa (KMT 2022). Lehteä julkaisee A-lehdet ja se ilmestyy kuukausittain, 12 kertaa vuodessa.

Alennuskoodi 101 -sivustolta löydät paitsi ajankohtaisimmat alennuskoodit satoihin verkkokauppoihin, myös netin parhaat lehtitarjoukset ja tarjouksiin sisältyvät tilaajalahjat.