Dustinhome.fi alennuskoodit

Dustinhome.fi

Dustin on yksi Pohjoismaiden johtavista IT-alan tuotteiden ja palveluiden jälleenmyyjistä yrityksille, julkiselle sektorille ja yksityisille.

Dustin toimii siltana valmistajien ja kuluttajien tarpeiden välillä, jossa sen työntekijät auttavat asiakkaita löytämään parhaan ratkaisun heidän tarpeisiinsa.

Dustinhome.fi on yhden pysähdyksen verkkokauppa, joka tarjoaa noin 200 000 tuotteen valikoiman IT-alan tuotteita ja palveluita. Sen valikoimiin kuuluvat muiden muassa tietokoneet ja tabletit, komponentit, oheislaitteet, palvelimet, tallennusvälineet, verkkotuotteet, tulostimet, puhelimet, GPS-laitteet, ohjelmistot ja toimistotarvikkeet.

» Siirry ostoksille

Voimassa olevat Dustinhome.fi alennuskoodit ja tarjoukset 2021

Parhaat alennukset Dustinhomen löytönurkasta!

Puhelimia, televisioita, tietokoneita, tabletteja, komponentteja ja paljon muuta erinomaisin alennuksin.

Tietokoneita ja tabletteja jopa -32 %

Ilmainen toimitus yli 300 € tilauksille

Ilmainen toimitus ei koske kotiinkuljetusta, eikä kuriiri- ja kuormalavatilauksia.

Samankaltaisia alennuskoodeja kuin Dustinhome.fi

Ei voi yhdistää muiden alennusten kanssa.

Tarjous ei koske puhelimia, varaosia, lahjakortteja eikä tuotepaketteja.

Alennus koskee valikoituja tuotteita. Voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää, kuitenkin enintään 31.12. asti.

Ei koske seuraavia tuotteita/tuoteryhmiä: IPL Hair Removal, DiamondClean Toothbrush Handles, Air Purifiers, Garment Steamers, Prestige Shavers, Sleep & Respiratory Care, Clearance products, GC9630/20, GC9682/86, GC9635/26, S9211/26, BT9810/13, HR3752/01, HR1889/71 ja HD9650/99.

Suojakalvotukun alessa tälläkin hetkellä puhelintarvikkeita: panssarilaseja, näytönsuojia, suojakalvoja, kuoria ja muita puhelintarvikkeita jopa 50 % alennuksella!

Suojis-panssarilasilla varmistat, että laitteesi kestää arjen vauhdit ja kolhut naarmuitta. Suojis-tuotteet nyt 30 % alennuksella!