Dustinhome alekoodi

Parhaat Dustinhome alennuskoodit & tarjoukset

Aktiiviset ja varmistetut Dustinhome alennuskoodit huhtikuu 2024

Dustin on yksi Pohjoismaiden johtavista IT-alan tuotteiden ja palveluiden jälleenmyyjistä yrityksille, julkiselle sektorille ja yksityisille.

Dustinhome.fi on yhden pysähdyksen verkkokauppa, joka tarjoaa noin 200 000 tuotteen valikoiman IT-alan tuotteita ja palveluita. Sen valikoimiin kuuluvat muiden muassa tietokoneet ja tabletit, komponentit, oheislaitteet, palvelimet, tallennusvälineet, verkkotuotteet, tulostimet, puhelimet, GPS-laitteet, ohjelmistot ja toimistotarvikkeet.

Kun haluat hieman säästää IT-alan ostoksissa, hyödynnä sivuiltamme löytyvät Dustinhome alennuskoodit ja tarjoukset!

Alennuskoodit | Lisätietoa | Siirry ostoksille

Kurkkaa löytönurkkaukseen ja tee edullisia löytöjä!

Dustinin löytönurkkauksesta eri syistä palautetut tuotteet, jotka myydään alennettuun hintaan, vaikka ne ovat uutta vastaavassa kunnossa.

Voimassa toistaiseksi.

Inspiroidu Dustinhomen uutuustuotteista

Uusimmat IT-tuotteet sekä yksityishenkilöille että yrityksille: Tietokoneet, verkkotuotteet, kuulokkeet, tallennusvälineitä, palvelimia ja paljon muuta.

Voimassa toistaiseksi.

Löydä oikeat tarvikkeet ja varaosat tuotteillesi

Dustinin lisätarvikeoppaasta löydät helposti juuri sinun laitteellesi sopivat tarvikkeet ja varaosat. Tutustu oppaaseen tästä.

Voimassa toistaiseksi.

Inspiraatiota ja parhaita tarjouksia uutiskirjeen tilaajille

Pidä itsesi ajan tasalla ja tilaa Dustinhomen uutiskirje. Saat inspiraatiota sekä tarjouksia laajasta valikoimasta joka viikko.

Voimassa toistaiseksi.

Dustinhome on muun muassa tietokoneita ja elektroniikkaa myyvä kuluttajille suunnattu verkkokauppa.

Dustinhome (dustinhome.fi) on pohjoismainen verkkokauppa, joka myy elektroniikkaa, tietokoneita, tietokoneen oheislaitteita ja muita IT-tuotteita sekä yksityisille kuluttajille että yrityksille Dustin.fi-verkkokauppansa kautta.

Yritys on perustettu Ruotsissa, mutta sillä on toimintaa useissa Pohjoismaissa, mukaan lukien Suomessa. Dustinhome tarjoaa laajan valikoiman tuotteita tunnetuilta valmistajilta ja pyrkii tarjoamaan kilpailukykyisiä hintoja sekä hyvää asiakaspalvelua.

Dustinhome erottautuu markkinoilla laajan valikoimansa ja asiantuntevat asiakaspalvelunsa ansiosta. Yritys pyrkii tarjoamaan asiakkailleen helpon ja vaivattoman ostokokemuksen, kattavat tukipalvelut ja neuvontaa tuotteiden valintaan ja käyttöön liittyen.

Tietokoneet, varusteet ja tarvikkeet kaikkiin tarpeisiin

Dustinhome tarjoaa valtavan yli 200 000 IT-tuotteen valikoiman kuluttajille. Sen päätuoteryhmiä ovat:

  • Tietokoneet & tabletit
  • Tietokonevarusteet & oheistarvikkeet
  • Ääni & kuva
  • Tulostimet & kulutustarvikkeet
  • Puhelimet & GPS
  • Tallennus Sisäiset & Ulkoiset
  • Verkko & turvallisuus
  • Konttori, koti & koulu

Näiden lisäksi tämä kauppa tarjoaa mm. palvelimia ja tallennusvälineitä, verkkotuotteita, komponentteja, kassapäätteitä, ohjelmistoja ja kannettavia pelitietokoneita ja tietokonekomponentteja.

Säästä enemmän hyödyntämällä Dustinhomen parhaat tarjoukset

Tarjoaako Dustinhome alennuskoodeja?
Viimeisimmän tiedon mukaan tämä verkkokauppa ei tarjoa alennuskoodien kaltaisia kannustimia. Julkaisemme tällä sivulla kuitenkin myös erilaisia tarjouksia ja kampanjoita, jotka tarjoavat erinomaisia säästömahdollisuuksia.
Mistä Dustinhomen alennuskoodeja saa?
Tilaamalla Dustin Homen uutiskirjeen kuulet ensimmäisenä uusista tarjouksista. Seuraa myös verkkokaupan some-tilejä sekä tietysti tätä sivua.
Milloin alennuksia ja tarjouksia on saatavilla?
Tyypillisesti verkkokaupat tarjoavat hyviä alennuksia myyntisesonkien aikaan. Katso esim. back to school tarjoukset, ystävänpäivätarjoukset ja singles' day tarjoukset.
Mistä ovat Dustinhomen ostoehdot?
Verkkokauppa tarjoaa maksutapoina Klarnan maksuvaihtoehdot: luottokortit, lasku ja osamaksu. Toimitusaika on 2-4 työpäivää (tilaustuotteilla pidempi). Yleinen palautusoikeus 14 päivää tuotteiden vastaanottamisesta.
Miten voin ottaa yhteyttä Dustinhomen asiakaspalveluun?
Puhelimitse 030-623 85 01, sähköpostitse asiakaspalvelu@dustinhome.fi tai verkkokaupan chatin kautta.