DNA alennuskoodit

DNA alennuskoodit & tarjoukset joulukuu 2023

DNA on vuonna 2000 perustettu suomalainen tietoliikennekonserni, joka myy matkapuhelimia ja matkapuhelinliittymiä, laajakaistapalveluja, tietoturvapalveluja sekä tv-palveluja. Joulukuussa 2018 sillä oli lähes 2,9 miljoonaa matkapuhelinasiakasta ja reilu 1,1 miljoonaa kiinteän verkon asiakasta.

Löydä ja hyödynnä verkon parhaat DNA-tarjoukset!

Alennuskoodit | Lisätietoa | Siirry ostoksille

Voita JBL PartyBox 710 langaton kaiutin

Jätä dna:lle yhteystietosi, niin teemme sinulle houkuttelevan liittymätarjouksen puhelimitse. Yhteystietonsa jättäneinen kesken arvomme JBL PartyBox 710 langaton kaiutin. Kilpailuaika 1.9.2023. – 31.12.2023. Onnea arvontaan!

Voimassa

Käyttääkö DNA alennuskoodeja?

Teleoperaattori DNA ei tietääksemme tällä hetkellä hyödynnä alennuskoodeja markkinoinnissaan, mutta lupaamme pitää silmämme auki sen varalta, että tilanne muuttuu. Julkaisemme kuitenkin myös ajankohtaisia DNA-tarjouksia ja -kampanjoita.

Mihin DNA:n tuotteisiin ja palveluihin julkaisette alekoodeja ja tarjouksia?

DNA myy puhelimia, tabletteja, tietokoneita, viihde-elektroniikkaa, puhelin- ja nettiliittymiä, tietoturvatuotteita ja paljon muuta. Julkaisemme parhaita tarjouksia kaikkiin DNA:n myymiin tuotteisiin ja palveluihin.

Milloin DNA:lla on parhaat tarjouskampanjat?

DNA-tarjouksia kannattaa yrittää bongailla esimerkiksi suurten myyntikampanjoiden aikana; black fridayna, ystävänpäivänä ja back to school -tarjouksien aikaan.

Onko DNA Kauppaan tarjouksia?

Julkaisemme tarjouksia vain DNA:n online-verkkokauppaan osoitteessa kauppa.dna.fi. Myymälöiden tarjouksia kannattaa yrittää löytää esimerkiksi paikallislehdistä.

Onko DNA:lla tarjouksia yrityksille?

Ehdottomasti. DNA tarjoaa yrityksille puhelin- ja nettiliittymiä, verkkoratkaisuja, tietoturvatuotteita ja -palveluita, maksupäätteitä ja verkkojulkaisutyökaluja.

Kattaako DNA:n 5G koko Suomen?

DNA:n 5G laajenee jatkuvasti ja kattaa tällä hetkellä n. 76 % suomalaisten asuinpaikoista.