DNA alekoodi

Parhaat DNA alennuskoodit & tarjoukset

*************** (Ei arvosteluja)
Ladataan...

Aktiiviset ja varmistetut DNA alennuskoodit toukokuu 2024

DNA on vuonna 2000 perustettu suomalainen tietoliikennekonserni, joka tarjoaa puhe-, data- ja tv-palveluita.

DNA:n verkkokauppa (dna.fi) tarjoaa puhelimet, tabletit, älykellot, tietokoneet ja muut laitteet, puhelin- ja nettiliittymät sekä erilaiset viihdepalvelut, kuten DNA Viihde, kanavapaketit ja suoratoistopalvelut.

Alennuskoodi101.fi-sivustolta löydät parhaat DNA-tarjoukset ja mahdolliset alennuskoodit!

Alennuskoodit | Lisätietoa | Siirry ostoksille

Valitettavasti emme löytäneet yhtään alennuskoodia tai tarjousta tähän kauppaan

Hakuehdoillasi ei löytynyt juuri nyt yhtään alennuskoodia tai tarjousta etsimääsi. Palaa sivuille myöhemmin uudelleen tai katso uusimmat alennuskoodit etusivultamme.

DNA:n verkkokauppa tarjoaa puhelimet, puhelin- ja nettiliittymät, tietoturvaratkaisut sekä viihdepalvelut. Kuvassa kuvakaappaus verkkokaupan etusivulta.

DNA (dna.fi) on suomalainen tietoliikennekonserni, joka tarjoaa puhe-, data- ja tv-palveluita. Teleoperaattoritoimintansa DNA aloitti vuonna 2001. Konserniin kuuluu myös DNA Kauppa, joka on Suomen laajin matkapuhelimia myyvä myymäläketju. DNA on osa norjalaista Telenor-konsernia.

Muita suuria teleoperaattoreja Suomessa ovat Elisa ja Telia.

DNA:n toimintatapojen ytimessä ovat kustannustehokkuus, nopealiikkeisyys ja innovatiivisuus. Sen arvot - nopeus, rohkeus ja mutkattomuus - näkyvät kaikessa sen toiminnassa. DNA haluaa tarjota asiakkailleen laadukkaat yhteydet, jotta he voivat käyttää haluamiaan palveluita parhailla mahdollisilla päätelaitteilla.

DNA:lta puhelimet ja muut laitteet tarpeisiisi

DNA tarjoaa laajan valikoiman elektroniikkaa, jotka vastaavat nykyaikaisen kuluttajan tarpeita ja toiveita. Olipa kyseessä sitten viimeisen sukupolven älypuhelin tai sille tarpeellinen lisävaruste, DNA:n valikoimasta löytyy jokaiselle jotakin.

DNA:n verkkokaupasta löydät modernit puhelimet mm. brändeiltä Apple, Samsung ja Xiaomi.

Valikoimassa on laaja kirjo älypuhelimia ja tabletteja muun muassa sellaisilta merkeiltä kuin Apple, Samsung, Xiaomi ja OnePlus, sekä niille sopivia tarvikkeita, kuten suojakuoria, näytönsuojia ja latureita, jotka takaavat laitteiden kestävyyden ja pitkän käyttöiän.

DNA tarjoaa myös valikoiman älykelloja (myös lapsille), aktiivisuusrannekkeita ja jopa sähköpotkulautoja, jotka sopivan niin aktiiviseen elämäntyyliin kuin päivittäiseenkin käyttöön.

Verkkokaupan älykellojen ja hyvinvointituotteiden joukosta löytyvät tunnetut brändit, kuten Huawei, Apple Watch, Honor ja Xplora, jotka tarjoavat innovatiivisia ominaisuuksia ja tyylikkäitä malleja jokaiseen makuun.

DNA:n tietokone- ja lisälaitevalikoima tarjoaa kattavan valikoiman laadukkaita tuotteita, jotka vastaavat niin koti- kuin ammattikäyttäjienkin tarpeisiin.

Valikoimassa on tunnettujen valmistajien, kuten Acerin, Asuksen, HP:n ja Lenovon, pöytätietokoneita ja kannettavia tietokoneita, jotka tarjoavat huippusuorituskykyä, kestävyyttä ja käyttömukavuutta.

Kannettavien tietokoneiden osalta löydät vaihtoehtoja, jotka soveltuvat niin tehokkaaseen työskentelyyn, vaativiin luovuus- ja suunnitteluprojekteihin kuin kevyeen selailuun ja viihdekäyttöönkin. Pöytäkoneet kattavat sekä kompaktit all-in-one-ratkaisut kuin tehokkaat pelikoneetkin.

Näyttövalikoimasta löytyy laajasti eri kokoja ja resoluutioita, jotka tukevat niin tarkkaa graafista työtä kuin elokuvista ja peleistä nauttimistakin. Kaapelit, adapterit, tietokoneiden lisälaitteet sekä laukut ja reput täydentävät tarjonnan, varmistaen, että sinulla on kaikki tarvittavat työkalut ja suojat tietokoneellesi ja sen lisälaitteille!

Laadukkaat puhelin- ja nettiliittymät sekä tietoturvaratkaisut

DNA:n puhelin- ja nettiliittymien valikoima vastaa monipuolisesti erilaisien käyttäjien tarpeisiin, olipa kyseessä sitten mobiiliviestintä, kotiin asennettava internet tai vaikkapa valokuitu.

DNA:n puhelinliittymätarjonta kattaa vaihtoehdot jokaiseen tarpeeseen – tarjolla on sekä sopimus- että prepaid-liittymiä.

Koululaisille suunnatut liittymät huomioivat nuorempien käyttäjien erityistarpeet, kuten kohtuulliset kuukausimaksut ja riittävän datamäärän. DNA:n puhelinliittymät tarjoavat myös kattavat palvelut ulkomailla matkustaville, varmistaen edullisen ja sujuvan yhteydenpidon matkoillakin.

Katso puhelinliittymien vertailu tästä.

DNA tarjoaa nopeat ja monipuoliset ratkaisut internetin käyttöön niin kotona, matkalla kuin mökilläkin. Näin helppoa netin tilaaminen kotiin on:

DNA:n verkkosivuilla syötä vain lomakkeelle osoitteesi ja postinumerosi, niin näet minkälainen nettiyhteys kotiisi on mahdollista saada.

  1. Syötä osoitteesi ja postinumerosi.
  2. Valitse vaihtoehdoista sinulle sopivin nopeus ja modeemi.
  3. Valitse mahdolliset lisäpalvelut.

Mobiililaajakaista on helppo netti tablettiin, läppäriin tai mokkulaan. Se sopii hyvin internet-ratkaisuksi kotiin, mökille kuin matkallekin. Unohda tökkivät ja turvattomat WiFi-verkot ja luota omaan DNA Nettiin.

DNA Laitenetti vie älylaitteesi, kuten valvontakamerat, riistakamerat ja etäohjattavat laitteesi, helposti verkkoon. DNA:n kaupasta voit myös ostaa näitä laitteita edullisesti käyttöösi.

UKK DNA-alennuskoodeista

Tarjoaako DNA alennuskoodeja?
DNA ei tietääksemme tällä hetkellä hyödynnä alennuskoodeja markkinoinnissaan, mutta lupaamme pitää silmämme auki sen varalta, että tilanne muuttuu. Julkaisemme tällä sivulle kuitenkin myös ajankohtaisia tarjouksia, kampanjoita ja kilpailuita DNA:lle.
Milloin DNA:lla on parhaat tarjouskampanjat?
Hyviä tarjouksia DNA:lle kannattaa yrittää bongailla esimerkiksi isojen myyntikampanjoiden aikana; Black Fridayna, ystävänpäivänä ja Back to School -tarjouksien aikaan.
Onko DNA Kauppaan tarjouksia?
Julkaisemme alekoodeja ja tarjouksia vain DNA:n verkkokauppaan osoitteessa kauppa.dna.fi. DNA Kauppa -myymälöiden tarjouksia kannattaa yrittää etsiä esimerkiksi paikallislehdistä.
Onko DNA:lla tarjouksia yrityksille?
Kyllä, DNA tarjoaa yrityksille puhelin- ja nettiliittymiä, verkkoratkaisuja, tietoturvatuotteita ja -palveluita, maksupäätteitä ja verkkojulkaisutyökaluja.
Kattaako DNA:n 5G-verkko koko Suomen?
DNA:n 4G-verkko kattaa jo 99 % suomalaisista ja huippunopea 5G-verkko laajenee jatkuvasti kattaen tällä hetkellä n. 76 % suomalaisten asuinpaikoista.