Etusivu > Kaupat > DNA
DNA alennuskoodit

DNA alennuskoodit

DNA on vuonna 2000 perustettu suomalainen tietoliikennekonserni, joka myy matkapuhelimia ja matkapuhelinliittymiä, laajakaistapalveluja, tietoturvapalveluja sekä tv-palveluja. Joulukuussa 2018 sillä oli lähes 2,9 miljoonaa matkapuhelinasiakasta ja reilu 1,1 miljoonaa kiinteän verkon asiakasta.

Löydä ja hyödynnä verkon parhaat DNA-tarjoukset!

Alennuskoodit | Lisätietoa | Siirry ostoksille

DNA kotinetti on nopein Netflix-netti

DNA:n Netti kotiin on helppokäyttöinen, nopea ja edullinen. Se saavuttaa myös korkeimman keskinopeuden Netflix-leffojen ja -sarjojen katseluun (elokuun 2019 indeksi).

Voimassa toistaiseksi.

DNA-puhelinliittymät alk. 7,90 €/kk

Valitse sinulle sopivin liittymä ja sille sopivin netin nopeus. Valitse rajaton netti, valmis paketti tai maksa käytön mukaan. Aina edulliset hinnat ja juuri sellainen liittymä, jonka haluat!

Voimassa toistaiseksi.

Tietoa DNA alennuskoodeista

Käyttääkö DNA alennuskoodeja?

Teleoperaattori DNA ei tietääksemme tällä hetkellä hyödynnä alennuskoodeja markkinoinnissaan, mutta lupaamme pitää silmämme auki sen varalta, että tilanne muuttuu. Julkaisemme kuitenkin myös ajankohtaisia DNA-tarjouksia ja -kampanjoita.

Mihin DNA:n tuotteisiin ja palveluihin julkaisette alekoodeja ja tarjouksia?

DNA myy puhelimia, tabletteja, tietokoneita, viihde-elektroniikkaa, puhelin- ja nettiliittymiä, tietoturvatuotteita ja paljon muuta. Julkaisemme parhaita tarjouksia kaikkiin DNA:n myymiin tuotteisiin ja palveluihin.

Milloin DNA:lla on parhaat tarjouskampanjat?

DNA-tarjouksia kannattaa yrittää bongailla esimerkiksi suurten myyntikampanjoiden aikana; black fridayna, ystävänpäivänä ja back to school -tarjouksien aikaan.

Onko DNA Kauppaan tarjouksia?

Julkaisemme tarjouksia vain DNA:n online-verkkokauppaan osoitteessa kauppa.dna.fi. Myymälöiden tarjouksia kannattaa yrittää löytää esimerkiksi paikallislehdistä.

Onko DNA:lla tarjouksia yrityksille?

Ehdottomasti. DNA tarjoaa yrityksille puhelin- ja nettiliittymiä, verkkoratkaisuja, tietoturvatuotteita ja -palveluita, maksupäätteitä ja verkkojulkaisutyökaluja.

Kattaako DNA:n 5G koko Suomen?

DNA:n 5G laajenee jatkuvasti ja kattaa tällä hetkellä n. 76 % suomalaisten asuinpaikoista.