Digishop alennuskoodit

Digishop alennuskoodi

Digishop on vuonna 2005 perustettu kuluttajaelektroniikan verkkokauppa, joka tarjoaa laajan ja jatkuvasti päivittyvät valikoiman laadukasta elektroniikkaa edulliseen hintaan – ja alennuskoodilla tietysti entistä edullisemmin! Verkkokaupan omistaa nTec Finland Oy.

Digishopin valikoimiin kuuluu mm. audio-, video ja TV-tarvikkeet, matkapuhelimien akut, laturit, varaosat ja suojakuoret, kameroiden akut, laturit, muistikortit ja laukut, tietokoneiden akut, laturit, komponentit, kaapelit, tabletit ja läppärit, pelit PC- ja Mac-tietokoneille, konsoleille ja käsikonsoleille, autotarvikkeet, navigaattorit sekä kodinelektroniikkatuotteet, vempaimet, gadgetit ja työkalut.

Siirry ostoksille »

Varastontyhjennyksessä tarvikkeita jopa 70 % alennuksella!

Digishopin varastontyhjennyksessä paljon outlet-tarvikkeita jopa -70 %. Tarjoukset koskevat rajoitettuja eriä ja ovat voimassa vain niin kauan kuin tuotteita riittää. Tuotteet ovat uusia ja takuun alaisia, ellei toisin ole mainittu.

Voimassa toistaiseksi.

Tuhansia varastotuotteita jopa 30 % alennuksin

Voimassa toistaiseksi.

Tietoa kaupasta Digishop

Suomen Digishop on vuonna 2005 perustetun nTec Finland Oy:n kuluttajaelektroniikan verkkokauppa, joka tarjoaa laajan ja vaihtuvan valikoiman tuotteita kilpailukykyiseen hintaan sekä A-luokan asiakaspalvelua. Digishopilla on kolma myymälää: Helsingissä Arabiassa ja Töölössä sekä Tampereella.

Digishopin valikoimiin kuuluvat esimerkiksi audio-, video- ja tv-tarvikkeet, puhelimien akut, laturit ja muistikortit, digikameroiden akut ja muistikortit, tietokoneiden ja tablettien komponentit, oheislaitteet ja tarvikkeet, kodin ja vapaa-ajan tuotteet sekä varaosat. Yritys myös huoltaa älypuhelimia, tabletteja ja muita mobiililaitteita sekä tietokoneita Arabian toimipisteessä. Kaikki huollot tekee koulutettu huoltoteknikko ja kaikilla huolloilla on vuoden takuu.

Tilaaminen

Maksutapoina Digishopilla käyvät verkkopankkitunnukset, luottokortit, Klarna Lasku, Klarna Tili, PayPal, ennakkomaksu ja postiennakkomaksu. Tuotteet toimitetaan kolmen arkipäivän sisällä siitä kun tuotteet on toimitettavissa. Tarkemmat toimitusajat näet jokaisen tuotteen sivulta. Tuotteita koskee tuotetietoissa mainittu takuu ja kaikilla tuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus.

Yhteystiedot

Digishop Arabia
Hämeentie 155 C 51, 6 kerros
00560 Helsinki

Digishop Töölö
Mechelininkatu 12-14
00100 Helsinki

Digishop Tampere
Teiskontie 17 33500 Tampere

Asiakaspalvelu:
Puh. 0207 55 90 66 (ark. klo 10.00 - 18.00, la klo 11.00 - 15.00)
myynti@digishop.fi

Verkkokaupan kuvaus päivitetty viimeksi 14.5.2019.