Digishop alennuskoodit

Digishop

Digishop on vuonna 2005 perustettu kuluttajaelektroniikan verkkokauppa, joka tarjoaa laajan ja jatkuvasti päivittyvät valikoiman laadukasta elektroniikkaa edulliseen hintaan – ja alennuskoodilla tietysti entistä edullisemmin! Verkkokaupan omistaa nTec Finland Oy.

Digishopin valikoimiin kuuluu mm. audio-, video ja TV-tarvikkeet, matkapuhelimien akut, laturit, varaosat ja suojakuoret, kameroiden akut, laturit, muistikortit ja laukut, tietokoneiden akut, laturit, komponentit, kaapelit, tabletit ja läppärit, pelit PC- ja Mac-tietokoneille, konsoleille ja käsikonsoleille, autotarvikkeet, navigaattorit sekä kodinelektroniikkatuotteet, vempaimet, gadgetit ja työkalut.

» Siirry ostoksille

Voimassa olevat Digishop alennuskoodit ja tarjoukset 2021

Ei yhtään koodia :(

Tähän verkkokauppaan ei juuri tällä hetkellä ole saatavilla alennuskoodia. Katso koodit samankaltaisiin kauppoihin alta.

Löysitkö koodin tähän kauppaan? Voit lähettää sen täältä ja jakaa säästöt muiden kanssa. Kiitos!

Samankaltaisia alennuskoodeja kuin Digishop

Ei voi yhdistää muiden alennusten kanssa.

Tarjous ei koske puhelimia, varaosia, lahjakortteja eikä tuotepaketteja.

Alennus koskee valikoituja tuotteita. Voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää, kuitenkin enintään 31.12. asti.

Ei koske seuraavia tuotteita/tuoteryhmiä: IPL Hair Removal, DiamondClean Toothbrush Handles, Air Purifiers, Garment Steamers, Prestige Shavers, Sleep & Respiratory Care, Clearance products, GC9630/20, GC9682/86, GC9635/26, S9211/26, BT9810/13, HR3752/01, HR1889/71 ja HD9650/99.

Suojakalvotukun alessa tälläkin hetkellä puhelintarvikkeita: panssarilaseja, näytönsuojia, suojakalvoja, kuoria ja muita puhelintarvikkeita jopa 50 % alennuksella!

Suojis-panssarilasilla varmistat, että laitteesi kestää arjen vauhdit ja kolhut naarmuitta. Suojis-tuotteet nyt 30 % alennuksella!

Tietoa kaupasta Digishop

Suomen Digishop on vuonna 2005 perustetun nTec Finland Oy:n kuluttajaelektroniikan verkkokauppa, joka tarjoaa laajan ja vaihtuvan valikoiman tuotteita kilpailukykyiseen hintaan sekä A-luokan asiakaspalvelua. Digishopilla on kolma myymälää: Helsingissä Arabiassa ja Töölössä sekä Tampereella.

Digishopin valikoimiin kuuluvat esimerkiksi audio-, video- ja tv-tarvikkeet, puhelimien akut, laturit ja muistikortit, digikameroiden akut ja muistikortit, tietokoneiden ja tablettien komponentit, oheislaitteet ja tarvikkeet, kodin ja vapaa-ajan tuotteet sekä varaosat. Yritys myös huoltaa älypuhelimia, tabletteja ja muita mobiililaitteita sekä tietokoneita Arabian toimipisteessä. Kaikki huollot tekee koulutettu huoltoteknikko ja kaikilla huolloilla on vuoden takuu.

Tilaaminen

Maksutapoina Digishopilla käyvät verkkopankkitunnukset, luottokortit, Klarna Lasku, Klarna Tili, PayPal, ennakkomaksu ja postiennakkomaksu. Tuotteet toimitetaan kolmen arkipäivän sisällä siitä kun tuotteet on toimitettavissa. Tarkemmat toimitusajat näet jokaisen tuotteen sivulta. Tuotteita koskee tuotetietoissa mainittu takuu ja kaikilla tuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus.

Yhteystiedot

Digishop Arabia
Hämeentie 155 C 51, 6 kerros
00560 Helsinki

Digishop Töölö
Mechelininkatu 12-14
00100 Helsinki

Digishop Tampere
Teiskontie 17 33500 Tampere

Asiakaspalvelu:
Puh. 0207 55 90 66 (ark. klo 10.00 - 18.00, la klo 11.00 - 15.00)
myynti@digishop.fi

Verkkokaupan kuvaus päivitetty viimeksi 14.5.2019.