Depositphotos alekoodi

Parhaat Depositphotos alennuskoodit & tarjoukset

*************** (Ei arvosteluja)
Ladataan...

Aktiiviset ja varmistetut Depositphotos alennuskoodit kesäkuu 2024

Depositphotos.com on alusta, joka tarjoaa ainutlaatuisen valikoiman valokuvia, vektorikuvia, videoita ja kuvituksia. Sen lahjakkaiden valokuvaajien jatkuvasti kasvattama kuvapankki kattaa tällä hetkellä yli 100 miljoonaa tiedostoa.

Edistyineiden hakualgoritmien ja joustavan hinnoittelun ansiosta Depositphotos.com on yksi parhaista alustoista korkealaatuista kuvien, grafiikoiden ja videoiden hankkimiseen. Se palvelee niin yksityisiä ja yrityksiäkin luovien visuaalisten ratkaisuiden löytämiseksi.

Alennuskoodit | Lisätietoa | Siirry ostoksille

Ilmaisia kuvia, vektorigrafiikoita ja videoita

Kaupalliseen ja toimitukselliseen käyttöön.

Voimassa toistaiseksi.

Etsi korkealaatuisia ja lisensoituja kuvia edulliseen hintaan

Voimassa toistaiseksi.

Keinoja säästää DepositPhotos-ostoksissa:

  • DepositPhotos tarjoaa runsaasti ilmaisia valokuvia, grafiikoita ja videoita. Ilmaiset kuvat -sivulta löydät kaupalliseen käyttöön tarkoitettua ilmaissisältöä.
  • Vieritä sivua alas, kunnes löydät rekisteröitymislomakkeen. Rekisteröidy palvelun käyttäjäksi ja asat uutiskirjeen mukana ilmaisia viikottaisia kuvia sähköpostiisi (ks. suora linkki yllä).
  • Valitse joustava vuositilaus ja säästä keskimäärin 10 % arvosta. Voit myös siirtää käyttämättömät lataukset seuraavalle kuukaudelle.
  • Jos tarvitset rojaltivapaita kuvia ja muuta vain silloin tällöin, valitse mieluummin On Demand -tilausohjelma, jossa maksat kiinteän hinnan tietylle määrälle valokuvia ja grafiikoita.

Voinko käyttää DepositPhotos-palvelusta ostamiani kuvia tilauksen peruutuksen jälkeen?

Kyllä, lataamasi valokuvien, grafiikoiden ja videoiden käyttöoikeus säilyy sinulla.

Onko DepositPhotos-tilauksella peruutusturvaa?

Ei, rahoja ei palauteta, vaikka et käyttäisi kuukausittain maksamiasi latauksia. Ellet ole varma käytätkö tilaussuunnitelmaasi täysimääräisesti, valitse kiinteä On Demand -tilausmalli.

Miten käytän DepositPhotos alennuskoodin, tarjouskoodin tai kupongin?

Valitse ensin suunnitelma, jonka haluat ostaa ja napsauta "osta nyt". Rekisteröidy palveluun valitsemallasi tavalla ja kirjaudu sisään. Valittaessa maksutapaa, sivun oikeassa alakulmassa on huomaamaton "käytä tarjouskoodia" -linkki. Napsauta linkkiä, liitä alennuskoodi tähän ja aktivoi koodi "käytä"-linkistä.

Miten voin ottaa yhteyttä DepositPhotos-asiakaspalveluun?

Puhelimitse +1-954-990-0075 tai verkkosivuilla olevan live chatin kautta.

Tietoa DepositPhotos-palvelusta

DepositPhotos on rojaltivapaita stock-valokuvia myyvä yritys. Se tekee yhteistyötä valokuvaajien ja kuvittajien kanssa tarjotakseen visuaalista sisältöä luoville ammattilaisille ja yrityksille, jotka tarvitsevat korkealaatuisia valokuvia, grafiikoita ja videoita. DepositPhotos-palvelusta löytyy yli 150 miljoonaa tiedostoja asiakkaiden käytettäväksi. Se on helppo ja nopea tapa löytää visuaalista sisältöä haluamastasi aiheesta.

Yhteystiedot

Depositphotos Inc.
115 West 30th Street, Suite 1110B
New York, 10001
YHDYSVALLAT

Puh. +1-954-990-0075 (Yhdysvallat)
Puh. +44-20-3695-9270 (Iso-Britannia)