Dentaworks alekoodi

Parhaat Dentaworks alennuskoodit & tarjoukset

Aktiiviset ja varmistetut Dentaworks alennuskoodit huhtikuu 2024

Dentaworks (dentaworks.fi) on erikoistunut hampaiden valkaisuun tarjoamalla tuotteita, jotka on suunniteltu turvalliseen ja tehokkaaseen käyttöön kotona.

Yhteistyössä hammaslääkäreiden kanssa kehitetyt tuotteet, kuten valkaisukynät, -geelit ja -muotit, tarjoavat ammattimaista valkaisua ilman vastaanottokäyntiä.

Tältä sivulta löydät kirkkaimmat Dentaworks-alennuskoodit, jotka tuovat erinomaisia säästömahdollisuuksia valkaisutuotteisiin!

Alennuskoodit | Lisätietoa | Siirry ostoksille

20 % alennusta täydellisestä valkaisupaketista

Dentaworksin täydellinen valkaisupaketti sisältää kotivalkaisuun tarvittavat valkaisumuotit ja -geelin sekä hampaiden valkaisukynän, jolla voit täydentää valkaisutulosta missä ja milloin tahansa. Tilaa valkaisupaketti nyt 20 % alennuksella!

Voimassa toistaiseksi.

16 € alennusta kun ostat 2 valkaisukynää

Dentaworksin supertarjous: Osta kaksi valkaisukynää, jotka riittävät noin 60 käsittelyyn. Saat kaksi kynää nyt vain 44 € (norm. 60 €), eli säästät 27 %!

Voimassa toistaiseksi.

5 € alennusta Dentaworks-valkaisukynästä

Hampaiden valkaisukynä on kätevä tapa valkaista yksittäisissä hampaissa esiintyviä tummentumia ja päästä käsiksi hankaliin paikkoihin. Kompaktin kokonsa ansiosta se on helppo ottaa laukkuun mukaan mihin tahansa!

Voimassa toistaiseksi.

Dentaworks tarjoaa tuotteet hampaiden kotivalkaisuun

Kaunis nuori nainen, jolla on puhtaan valkeat hampaat ja kirkas hymy.

Dentaworks (dentaworks.fi) on yritys, joka tarjoaa kotikäyttöön tarkoitettuja hampaiden valkaisutuotteita. Sen tuotevalikoima kattaa hampaiden valkaisugeelit, -liuskat, -muotit ja -kynät. Dentaworksin tuotteet on kehitetty yhteistyössä hammaslääkärien kanssa, ja ne ovat saavuttaneet suosiota niiden helppokäyttöisyyden ja tehokkuuden ansiosta. Yrityksellä onkin yli 200 000 tyytyväistä asiakasta.

Koska Dentaworksin tuotteet on tarkoitettu kotikäyttöön, ne tarjoavat vaihtoehdon ammattimaisille hampaiden valkaisutoimenpiteille. Kotikäyttöön tarkoitetut tuotteet ovat yleensä hellävaraisempia kuin hammaslääkärin vastaanotolla käytettävät menetelmät, mutta niiden tehokkuus voi vaihdella yksilöittäin riippuen hampaiden alkuperäisestä sävystä ja värjäytymien syistä.

Dentaworks korostaa tuotteidensa turvallisuutta ja käyttömukavuutta. On tärkeää huomata, että hampaiden valkaisutuotteet voivat joskus aiheuttaa herkkyyttä tai muita sivuvaikutuksia, joten tuotteiden käyttöön liittyvät ohjeet ja suositukset on syytä lukea huolellisesti.

Miksi valita juuri Dentaworksin hampaiden valkaisu?

Dentaworks.fi tarjoaa laajan valikoiman tehokkaita ja turvallisia tuotteita hampaiden kotivalkaisuun, mukaan lukien valkaisukynät, -muotit, -geelit ja -liuskat.

Kun huomaat hampaissasi ikäviä värjäymiä, mutta haluat välttää kalliit vastaanottovalkaisut, on useita seikkoja, jotka tekevät Dentaworksista houkuttelevan vaihtoehdon.

 1. Asiantuntijoiden kehittämä. Dentaworks-tuotteet on kehitetty yhteistyössä hammaslääkärien kanssa, mikä takaa, että ne ovat sekä tehokkaita että turvallisia, perustuen asiantuntijoiden syvälliseen ymmärrykseen suun terveydestä.
 2. Monipuolinen valikoima. Dentaworksin valikoimiin kuuluvat valkaisuliuskat, -muotit ja -kynät sekä valkaisugeelit ja muita valkaisutuotteita.
 3. Turvallinen ja hellävarainen. Tuotteet on suunniteltu olemaan hellävaraisempia hampaille ja ikenille, mikä voi tehdä niistä soveltuvat myös heille, jotka kärsivät hampaiden herkkyydestä tai joilla on herkät ikenet.
 4. Edullinen. Kotikäyttöön tarkoitetut Dentaworks-tuotteet ovat edullisempi ratkaisu kuin vastaavat toimenpiteet hammaslääkärin vastaanotolla.
 5. Helppo käyttää. Tuotteet on suunniteltu helppokäyttöisiksi, mikä tekee hampaiden valkaisusta vaivatonta. Selkeät ja askel askeleelta etenevät ohjeet tekevät niistä hyvän vaihtoehdon myös ensikertalaiselle.
 6. Positiiviset asiakasarviot. Monet käyttäjät ovat kokeneet Dentaworksin tuotteet tehokkaiksi ja ovat olleet tyytyväisiä niillä saatuihin tuloksiin. Positiiviset kokemukset voivat antaa lisävarmuutta tuotteiden laadusta ja tehokkuudesta.

Dentaworks-tuotteet: Monipuolisia ratkaisuja hampaiden valkaisuun

Valkaisukynä on kompakti ratkaisu nopeaan valkaisuun

Dentaworksin hampaiden valkaisukynä on kompakti ja helppo sujauttaa vaikkapa käsilaukkuun, missä ikinä liikutkin.

Valkaisukynä on tarkoitettu etupäässä heille, jotka ovat valkaisseet hampaansa jo aiemminkin ja jotka haluavat poistaa uudet värjäytymät nopeasti ja vaivattomasti. Kynän sisältämä geeli on 10-vuotisen tutkimustyön pH-neutraali ja peroksiditon tulos.

Valkaisukynällä voidaan valkaista yksittäisiä hampaita tai päästä käsiksi hankaliin paikkoihin, joihin muilla menetelmillä ei välttämättä yletytä.

Geeli sivellään suoraan hampaille erityisellä siveltimellä, ja se on helppo sujauttaa mukaan käsilaukkuun tai reppuun minne ikinä menetkin.

Dentaworks Plus on kokonaisvaltainen valkaisupaketti

Dentaworks Plus -paketti sisältää kotivalkaisuun tarvittavan geelin ja kiskot sekä valkaisukynän, joka on helppo ottaa mukaan mihin tahansa.

Tämä on edullinen ja kokonaisvaltainen valkaisupaketti heille, jotka haluavat saada valkoiset hampaat nopeasti ja myös ylläpitää valkoista hymyä.

Valkaisuliuskat ovat kätevä ja nopea tapa valkaisuun

Dentaworksin valkaisuliuskat ovat 7 päivän hoito nopeaan ja turvalliseen hampaiden valkaisuun kotona. Valkaisuliuskat tarjoavat kätevän ja nopean tavan valkaista hampaita kotona. Liuskat kiinnitetään suoraan hampaisiin.

Valkaisuliuskat ovat vaarattomat kiilteelle ja 100 % vegaaniset. Liuskat eivät sisällä BPA:ta, TEA:aa tai parabeeneja.

Pakkaus sisältäen 28 liuskaa, yhteensä 14 pussia. Yksi pussi sisältää kaksi liuskaa; yhden ylähampaille ja yhden alahampaille. Käytetään kahdesti päivässä 7 päivän ajan, 20 minuuttia kerrallaan.

Valkaisumenetelmä poistaa tehokkaasti kellastumat, värjäytymät ja tummentumat

Dentaworksin täydellinen hampaiden valkaisumenetelmä poistaa tehokkaasti kellastumia, värjäytymiä ja tummentumia tehden hampaista kirkkaan valkoiset. Menetelmä vastaa hammaslääkärissä käytettävää menetelmää, mutta tällä paketilla voit valkaista hampaasi itse ja säästää satoja euroja.

Näin valkaisumenetelmä toimii:

 1. Lämmitä valkaisumuotti ensin kuumassa vedessä. Kun muotti on pehmennyt, aseta se hampaille.
 2. Muotoile muotti sormillasi hampaita vasten siten, että se istuu mahdollisimman tiiviisti.
 3. Purista hammasmuottiin pisara valkaisugeeliä jokaista hammasta kohden ja aseta muotti hampaidesi päälle.
 4. Valkaise 20 minuuttia 2 kertaa päivässä tai kunnes olet saavuttanut tavoitellun lopputuloksen, tavallisesti 7 päivässä.

Pakkaus sisältää kaiken tarvittavan: 3 muotoiltavaa valkaisumuottia, valkaisugeeliä, säilytysrasian, hammassävykartan sekä yksinkertaiset käyttöohjeet suomeksi.

Valkaisugeeli on ostettavissa erikseen

Valkaisugeeli on täydennystuote heille, joilla on jo hammasmuotit edellisistä valkaisuista (kyllä, ne ovat uudelleenkäytettävät).

Dentaworks-valkaisugeeli sisältää 20 millilitraa valkaisugeeliä, joka riittää noin 56 käsittelyyn. Pakkaukseen sisältyy hammassävykartta ja suomenkieliset käyttöohjeet.

Dentaworks-verkkokaupan valikoimiin kuuluvat myös erikseen myytävät valkaisumuotit, säilytyslaatikot muotille, kielikaapimet ja hammaskiven puhdistustyökalut.

Muista hyödyntää Dentaworks-alennuskoodit ja tarjoukset

Dentaworks hyödyntää alennuskoodeja markkinoinnissaan ja tarjoaa säännöllisesti uusia alennuksia ja tarjouksia sekä uusille että vanhoille asiakkailleen.

Hyödyntämällä Dentaworksin alennuskoodit ja parhaat tarjoukset, asiakkaat voivat säästää pitkän pennin shoppaillessaan valkaisutuotteita netistä. Käyttämällä alennuskoodin ostoksen yhteydessä asiakkaat voivat saada prosentuaalisen tai kiinteän alennuksen tilauksestaan, tietyistä tuotteista tai esimerkiksi ilmaisen toimituksen.

Tästä syystä tilaus kannattaa tehdä silloin, kun alekoodeja tai muita erikoisetuja on saatavilla, erityisesti tärkeimpien myyntisesonkien alla, kuten ystävänpäivänä. Usein hampaita kotona valkaisevien kannattaa harkita myös isompien tilauksien tekemistä silloin, kun koodeja on saatavilla.

Huomaa, että Dentaworksin omalla verkkosivustolla ja sosiaalisessa mediassa alennuskoodeista käytetään myös nimeä kampanjakoodi sekä englanninkielistä vastinetta "discount code".

Alennuskoodin käyttäminen Dentaworks.fi-verkkokaupassa on selkeää ja mutkatonta:

Dentaworksin alekoodi syötetään kassasivulla lahjakortti tai alennuskoodi -kenttään, ja otetaan käyttöön klikkaamalla aktivoi.

 1. Valitse sinulle sopivin Dentaworks-alennuskoodi yläpuolelta.
 2. Klikkaa paljastaaksesi koodin ja kopioi se, tai siirry suoraan tarjoukseen tarjouslinkin kautta.
 3. Lisää haluamasi valkaisutuotteet ostoskoriin. Kun olet valmis, siirry kassalle.
 4. Kassasivulla, tuotelistauksen alta löydät kentän, jossa lukee "gift card of discount code". Liitä kopioimasi koodi tähän ja klikkaa "aktivoi koodi".
 5. Nauti paitsi valkoisemmista hampaista, myös saamistasi säästöistä!

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mikä on Dentaworks?
Dentaworks.fi on hampaiden kotivalkaisutuotteita myyvä verkkokauppa, jonka tuotteet on suunniteltu yhteistyössä hammasläärien kanssa tarjoamaan turvallisia ja tehokkaita menetelmiä hampaiden valkaisuun.
Minkämaalainen Dentaworks on?
Dentaworks-tuotteita myy ja markkinoi ruotsalainen yritys Behrens Group AB (556689-0314), joka on perustettu vuonna 2005. Yrityksellä on pitkä kokemus postimyynnistä internetin välityksellä.
Miten Dentaworks-tuotteet eroavat ammattilaisten tekemistä valkaisuista?
Dentaworksin tuotteet on suunniteltu kotikäyttöön ja ne ovat hellävaraisempia kuin hammaslääkärin vastaanottovalkaisu. Ne tarjoavat kustannustehokkaan ja kätevän vaihtoehdon heille, jotka haluavat säästää rahaa ja valkaista hampaitaan mieluummin kotioloissa.
Paljonko Dentaworksin hampaiden valkaisutuotteet maksaa?
Tuotteesta riippuen, valkaisutuotteiden hinnat vaihtelevat tällä hetkellä 30 eurosta 79 euroon. Vastaavasti hammaslääkärin vastaanotolla tehtävät valkaisuhoidot maksavat yleensä enemmän, usein 100 eurosta jopa 500 euroon tai enemmän, riippuen valittavasta menetelmästä ja hoidon laajuudesta.
Mikä on edullisin Dentaworks-valkaisu?
Edullisin Dentaworks-valkaisumenetelmä on valkaisukynä, jota suositellaan käytettäväksi heille, jotka ovat jo valkaisseet kaikki hampaansa esimerkiksi muotilla ja geelillä tai liuskilla.
Ovatko Dentaworks-tuotteet turvallisia?
Kyllä, Dentaworks-tuotteet on kehitetty turvallisuutta silmällä pitäen ja ne on suunniteltu olemaan hellävaraisia hampaille ja ikenille. On kuitenkin suositeltavaa lukea tuotteen käyttöohjeet huolellisesti ja noudattaa niitä.
Kuinka kauan valkaisun vaikutus kestää?
Hampaiden valkaisun kesto voi vaihdella yksilöllisesti riippuen hampaiden alkuperäisestä sävystä, elämäntavoista ja siitä, kuinka hyvin suun terveydestä huolehditaan valkaisun jälkeen.
Voiko tuotteet aiheuttaa hampaiden herkkyyttä?
Joillakin käyttäjillä voi esiintyä tilapäistä hampaiden herkkyyttä valkaisutuotteiden käytön jälkeen. Tämä on yleensä ohimenevää. Jos herkkyys on voimakasta tai jatkuu pitkään, on suositeltavaa keskeyttää tuotteen käyttö ja konsultoida hammaslääkäriä.
Mitä valkaisugeeli sisältää?
Dentaworksin valkaisugeelin sisällysluettelo: Glyseriini (kasvikset), ftalimidoperoksikapronihappo, vesi, karbomeeri, selluloosakumi, ksylitoli, natriumbikarbonaatti, natriumkloriitti, kaliumnitraatti, hydroksiapatiitti, aloe vera, alfa-tokoferoli (E-vitamiini), mentoliaromi, natriumhydroksidi.
Mikä on geelin vaikuttava ainesosa?
Valkaisugeelin vaikuttava aines on ftalimidoperoksikapronihappo (PAP). Se on turvallisempi vaihtoehto perinteisille valkaisuaineille, kuten vetyperoksidille, sillä se toimii hajottamalla värjäytymiä hampaan pinnalla ilman hammaskiilteen vahingoittamista.
Mitä muut geelin ainesosat tekevät?
 • Ksylitoli on luonnollinen makeutusaine, joka tunnetaan myös sen hampaiden terveyttä edistävistä ominaisuuksistaan.
 • Natriumbikarbonaatti eli ruokasooda auttaa neutraloimaan suun happoja ja voi edistää värjäytymien poistoa.
 • Natriumkloriitti voi auttaa vähentämään värjäytymiä.
 • Kaliumnitraatti on tunnettu herkkyttä vähentävästä vaikutuksestaan, ja sitä käytetään usein herkille hampaille tarkoitetuissa tuotteissa
 • Hydroksiapatiitti on mineraali, joka muodostaa suurimman osan hammaskiilteestä ja voi auttaa vahvistamaan hampaita ja vähentämään herkkyyttä.
 • Aloe vera on rauhoittava ja anti-inflammatorinen ainesosa, joka voi auttaa lievittämään hampaiden valkaisusta johtuvaa ikenien ärsytystä.
 • Alfa-tokoferoli (E-vitamiini) on antioksidantti, joka suojaa ikeniä ja suun limakalvoja.
 • Mentoliaromi raikastaa hengitystä ja antaa geelille miellyttävän maun.
 • Natriumhydroksidi on pH-arvon säätelyyn käytettävä aine, joka auttaa pitämään tuotteen pH-tason turvallisella ja tehokkaalla tasolla.
Voinko käyttää valkaisutuotteita, jos minulla on tekohampaita tai hammasimplantteja?
Dentaworks-tuotteet on tarkoitettu luonnollisten hampaiden valkaisuun. Ne eivät vaikuta tekohampaisiin tai implantteihin samalla tavalla. On suositeltavaa keskustella hammaslääkärin kanssa ennen valkaisutuotteiden käyttöä, jos sinulla on tekohampaita tai implantteja.
Mistä Dentaworks-alennuskoodeja saa?
Alennuskoodeja voi löytää Dentaworksin verkkosivuilta, uutiskirjeestä, sosiaalisen median kavavilta tai yrityksen yhteistyökumppaineilta, kuten alennuskoodeja tarjoavilta sivustoilta.
Kuinka kauan alennuskoodit ovat voimassa?
Alennuskoodien voimassaoloaika vaihtelee, mutta tyypillisesti ne ovat voimassa yhdestä päivästä kolmeen viikkoon. Suosittelemme seuraamaan tätä sivua, jotta et missaa hyviä mahdollisuuksia säästää.
Voinko käyttää useamman koodin samassa tilauksessa?
Ei, ikävä kyllä voit käyttää vain yhden (1) alennuskoodin tilausta kohden. Säästä toinen koodi myöhempää käyttöä varten tai ilahduta antamalla se ystävälle tai perheenjäsenelle.
Miksi alennuskoodini ei toimi?
Varmista, että koodi on yhä voimassa, tilauksesi täyttää koodin käyttöehdot ja että olet kopioinut koodin oikein (alussa tai lopussa ei ole tyhjiä merkkejä, isot ja pienet kirjaimet ovat merkitseviä). Alennuskoodi101.fi julkaisee vain 100 % toimivia alennuksia, joihin meillä on eksklusiivinen lupa.
Käykö alennuskoodi alennustuotteisiin?
Yleensä kyllä. Dentaworksin koodit koskevat yleensä koko valikoimaa, mukaan lukien jo alennetut tuotteet.
Saanko alekoodin, jos tilaan uutiskirjeen?
Kyllä, Dentaworks lupaa lähettää säännöllisesti uusia tarjouksia ja alennuksia uutiskirjeen tilaajille.
Kuinka pitkä toimitusaika on?
Normaali toimitusaika on 3-5 työpäivää. Tilaus toimitetaan aina pikana, jotta se on perillä mahdollisimman pian.
Voinko antaa lahjaksi Dentaworks-lahjakortin?
Ilman muuta! Voit antaa lahjaksi läheisellesi kauniin, valkoisen hymyn haluamallasi summalla lahjakortin muodossa. Saat lahjakortin sähköpostiisi PDF-muodossa, jonka voit tulostaa itse.

Asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Dentaworks
Drottninggatan 13
25221 Helsingborg
RUOTSI

Puh. 09-4259 9771
asiakaspalvelu@dentaworks.com