DealeXtreme alennuskoodit

DealeXtreme

DealExtreme eli DX.com on vuonna 2005 perustettu, halpaan elektroniikkaan erikoistunut verkkokauppa, joka toimittaa tilaukset Hong Kongin tehtailta, Kiinasta.

DX.com-kaupan laaja valikoima sisältää monipuolista kuluttajaelektroniikkaa, kuten matkapuhelimia, tarvikkeita, suojakuoria, akkuja, latureja, tietokoneen lisälaitteita ja osia, tabletteja, kameroita, videokameroita, gadgetteja, vempaimia, autotarvikkeita, elektronisia leluja, taskulamppuja, lasereita, kodintuotteita ja -elektroniikkaa, sisustustuotteita, videopelejä, kauneus- ja terveystuotteita, urheilutuotteita, asusteita sekä paljon muuta.

Dx.com tunnetaan erityisesti halvoista hinnoistaan Suomen hintatasoon verrattuna. Maksaminen verkkokaupassa onnistuu PayPal-maksujärjestelmän kautta. Huomaa, että yli 22 € tilaukset on tulliselvitettävä ja niihin lisätään 24 % arvonlisävero. Yli 150 € ostoksiin voi tulla lisäksi tuontivero.

» Siirry ostoksille

Voimassa olevat DealeXtreme alennuskoodit ja tarjoukset 2021

Katso DX.comin 2 $ gadgetit!

DX.com-verkkokaupassa on jatkuvasti päivittyvä valikoima 2 $ gadgetteja ja muita ”turhia” vempaimia. Ilmainen toimitus myös Suomeen!

DX.com: Poistomyynnissä jopa 50 % alennuksia

DealExtremen poistomyynnistä (clearance) voi tehdä hienoja löytöjä jopa 50 % edullisemmin. Paljon tuotteita mukaan lukien vempaimia, asusteita, harrastustuotteita, leluja, kuluttajaelektroniikkaa jne. Kaikki tilaukset myös Suomeen 0 €.

Samankaltaisia alennuskoodeja kuin DealeXtreme

Alennus koskee valikoituja tuotteita. Voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää, kuitenkin enintään 31.12. asti.

Suojakalvotukun alessa tälläkin hetkellä puhelintarvikkeita: panssarilaseja, näytönsuojia, suojakalvoja, kuoria ja muita puhelintarvikkeita jopa 50 % alennuksella!

Suojis-panssarilasilla varmistat, että laitteesi kestää arjen vauhdit ja kolhut naarmuitta. Suojis-tuotteet nyt 30 % alennuksella!

Tokoi Techiltä löydät varaosat, työkalut ja asennussarjat tarkkoine asennusohjeineen. Korjaamalla puhelimen itse voit säästää jopa 80 % puhelimen huoltokuluista!

Etu koskee Postin pikkupakettia (norm. 1,99 €). Mikäli tilaat Matkahuollon Lähellä-pakettina, Postin noutopakettina tai SmartPOST-pakettiautomaattiin saat ilmaisen toimituksen yli 50 €:n tilauksiin (norm. 4,49-4,99 €).

Tietoa kaupasta DealeXtreme

Ruutukaappaus DX.com nettikaupastaDealExtreme eli DX.com

DealExtreme eli DX.com perustettiin vuonna 2005, jolloin se myi pelkästään edullisia taskulamppuja, Flash-muistikortteja ja laservaloja. Sittemmin verkkokaupan suosio on räjähtänyt ja siitä on tullut todellinen jokaisen gadget-fanin unelma.

DealExtreme on myös yksi Kiinan suurimpia verkkokauppoja. Sen valikoima koostuu yli 110 000 myytävästä tuoteesta yli 4000 kategoriassa yli 400 tavarantoimittajalta. Valikoima kasvaa joka päivä noin 150 uudella tuotteella. Asiakkaita sillä on jo yli miljoona.

Verkkokauppa toimittaa kolmen eri puolilla maailmaa sijaitsevien varastojensa kautta tuotteita yli 30 maahan - myös Suomeen. Se lupaa lähettää tuotteet 3-7 arkipäivän kuluessa, mutta todellinen toimitusaika venyy yleensä parista viikosta reiluun kuukauteen riippuen paikallisen postin ruuhkista. Kiinalaisten juhlapyhien aikana (joita on melko usein) työvoimaa on paljon lomilla ja toimitusajat voivat venyä jopa pariin kuukauteen. Toimitukset ovat täysin ilmaisia kaikkialle maailmassa. DX tarjoaa tyytyväisyytakuuna useimmille tuotteille 90 päivän vaihto-oikeuden ja 150 päivän korjaustakuun. Käytännössä suurin osa tuotteista on kuitenkin ns. kertakäyttökamaa, koska palautus Kiinaan maksaa maltaita, eikä kalliita tuotteita kannata yleensä sieltä tilata.

Verkkokaupan asiakaspalvelu on tavoitettavissa puhelimitse, sähköpostilla tai 24/7 auki olevan chatin kautta. Sensuroimattomalla keskustelufoorumilla voi lukea lisää verkkokaupasta, sen toiminnasta sekä tuotevalikoimasta. Asiakaspalvelijat vastaavat kaikkiin mieltä askarruttaviin kysymyksiin englanniksi ja muilla kielillä kohtuullisen nopeasti.

DX.comiin on jatkuvasti saatavilla kymmeniä alennuskoodeja "coupons", mutta ne koskevat yleensä vain tiettyä tuotetta, joten sopivan koodin löytäminen omaan tilaukseen voi olla vaikeaa. Alennuskoodi 101 julkaisee alennuskoodeja DealExtremeen, jotka koskevat koko tilausta, tuoteryhmää tai tuotetta. Alennuskoodi syötettään kassalla Any Coupon? -kenttään.

Yhteystiedot

DealExtreme
Puh. +(358) 942 599 687

Verkkokaupan kuvaus päivitetty viimeksi 11.5.2019.