Coolshop alennuskoodit

Coolshop alennuskoodi

Coolshop (www.coolshop.fi) on tanskalainen, vuonna 2010 Suomessa Ahvenanmaalla aloittanut pelien ja viihteen verkkokauppa, jonka motto on ”levittää iloa”. Suomen lisäksi Coolshop toimii Tanskassa, Ruotsissa ja Iso-Britanniassa.

Coolshopin kattavaan viihdevalikoimaan kuuluvat konsoli- ja tietokonepelit, pelikonsolit, lisälaitteet, lelut, kauneustuotteet, kodintuotteet, elektroniikka, audiolaitteet sekä hauskat vempaimet ja lahjat.

Kaikista tuotteista on sivuilla tarkat ja informatiiviset tuotekuvaukset, ja kaupan asiakaspalvelu on tavoitettavissa aukioloaikoina livechatissa. Verkkokauppa lupaa edullisimman hinnan hintatakuun sekä ilmaisen ja nopean toimituksen kaikkiin tilauksiin. Coolshop lähettää suurimman osan pelitilauksista jo saman päivän aikana.

Siirry ostoksille »

Coolshop outletissa tuotteita jopa 66 % alennuksella!

Voimassa toistaiseksi.

Pelejä ja pelitarvikkeita jopa -76 %

Klikkaa ja katso kaikki tarjoustuotteet.

Voimassa toistaiseksi.

Ilmainen toimitus tilauksellesi

Vältä muiden kauppojen korkeita toimituskuluja! Coolshop tarjoaa aina ilmaisen toimituksen kaikkiin tilauksiin tilauksen koosta riippumatta.

Voimassa toistaiseksi.

Tietoa kaupasta Coolshop

Kuvakaappaus Coolshop-verkkokaupasta

Tanskalainen Coolshop tarjoaa viihdettä, pelejä, lifestyleä ja kokemuksia, jotka tekevät iloiseksi. Myös sen asiakkaat ovat iloisia, koska Coolshop on nopea, edullinen ja ystävällinen. Se on nopea, koska tuotteet löytyvät valmiiksi hyllystä. Se on halpa, koska se tekee isoja sisäänostoja. Ja se on ystävällinen, koska se elää asiakkaistaan.

Tähän perustuu Coolshopin ideologia. Se haluaa tarjota vaihtoehdon perinteisille kivijalkakaupoille ja marketeille. Se haluaa haastaa ne valikoimallaan.

Coolshop tarjoaa Pohjoismaiden suurimman PC- ja konsolipelivalikoiman, johon kuuluu myös ladattavat pelit. Ennakkotilaa tulevat pelit ja pelaa niitä jo ilmestymispäivänä. Valikoimissa myös muun muassa lasten leluja, kuluttajaelektroniikkaa, vaatteita ja asusteita, kauneutta, sisustusta ja persoonallisia lahjaideoita. Kaikki ilmaisella toimituksella!

Verkkokauppa ei tyydy seisomaan paikoillaan, vaan pyrkii kehittymään jatkuvasti. Viime vuosina se on laajentunut kotimaansa Tanskan lisäksi Ruotsiin, Norjaan, Suomeen ja Englantiin. Eikä laajentumista aiota lopettaa tähän.

Tilaaminen

Coolshop lähettää arkisin ennen klo 16 tilatut tuotteet jo saman päivän aikana - ja aina ilman toimituskuluja. Osta pelit, Blu-Ray -elokuvat ja muut Coolshopista ja pelaa tai katsele elokuvaa jo huomenna!

Coolshop alennuskoodit

Tämä sivu on omistautunut tarjoamaan Coolshop-alennuskoodit, jotta sinä voit saada etuja tehdessäsi ostoksia Coolshopissa. Katso uusimmat Coolshop-alennuskoodit sivuiltamme aina kun olet tilaamassa pelejä PC:lle, Xboxille, PlayStationille tai muille konsoleille.

Ellei Coolshopiin ole juuri nyt tarjolla alennuskoodia, voimme tarjota myös Coolshopin tarjouksia ja kampanjoita. Alennuskoodit ja tarjoukset päivittyvät joka päivä, joten tarkista aina uusimmat edut Alennuskoodi101.fi -sivustolta ennen tilaamista.

Coolshop-verkkokaupasta ostaminen

  • Maksutavat - Maksutapoina käyvät luottokortit, verkkopankkitunnukset, lasku ja osamaksu.
  • Toimituskulut - Aina ilmainen toimitus tilauksen koosta riippumatta.
  • Toimitusajat - Tilatut tuotteet lähetetään yleensä saman päivän aikana. Ahvenanmaan varastolta lähetettävät tuotteet ovat perillä yleensä 1-2 arkipäivässä ja Tanskan varastosta lähetettävät tuotteet 3-4 arkipäivässä.
  • Palautusoikeus - Kaikilla tuotteilla on Suomen Kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla avaamaton, käyttämätön ja alkuperäispakkauksessaan.

Yhteystiedot

Coolshop Alandia AB PP 2011
AX 22111 Maarianhamina

Y-tunnus 2367615-0

info@coolshop.fi
www.coolshop.fi
www.facebook.com/coolshopfi
twitter.com/coolshop_fi
plus.google.com/118041909079588034071/posts

Verkkokaupan kuvaus päivitetty viimeksi 29.8.2016.