Etusivu > Kaupat > Cocopanda
Cocopanda alennuskoodit

Cocopanda alennuskoodit

Cocopanda (cocopanda.fi) on tammikuussa 2016 avattu kauneudenhoidon verkkokauppa, joka on osa norjalaista Brandsdal Group -konsernia.

Cocopandan valikoimiin kuuluvat meikit, hiustenhoito- ja ihonhoitotuotteet, tuoksut sekä miesten kauneustuotteet.

Poimi kauneusostoksille mukaasi toimiva Cocopanda alennuskoodi ja säästä!

Huom. Cocopanda-alennuskoodit eivät koske WOW-hintoja.

Alennuskoodit | Lisätietoa | Siirry ostoksille

Ilmainen kauneustuote kaupan päälle!

Tiesitkö, että voit saada Cocopanda-tilaukseesi ilmaisen kaupanpäällisen? Katso, minkä tuotteen voit saada tarjousehtojen täyttyessä. Nämä tarjoukset ovat voimassa vain rajoitetun ajan tai niin kauan kuin tuotteita riittää.

Voimassa toistaiseksi.

Cocopandan outletista kauneustuotteet jopa 74 % alennuksella

Voimassa toistaiseksi.

Tietoa Cocopanda alennuskoodeista

Cocopanda on tammikuussa 2016 avattu kauneudenhoitotuotteiden verkkokauppa. Se on osa norjalaista, vuonna 2007 perustettua Brandsdal Group -konsernia. Yrityksen arvoja ovat sitoutuminen, innovaatio, yrittäjähenkisyys ja avoimuus. Se haluaa, että arvot ovat keskeisessa osassa kaikkea mitä se tekee ja pyrkii kehittämään toimintaansa paremmaksi. Suomen lisäksi Cocopanda toimii Norjassa, Tanskassa, Ruotsissa, Saksassa, Puolassa ja Alankomaissa.

Cocopanda rakastaa kauneutta ja sen mukaan jokainen on kaunis. Siksi se haluaa tarjota kaikille mahdollisuuden ilmaista kauneuttaan haluamallaan tavalla.

Yritys haluaa kohdella jokaista asiakasta yksilönä sekä tarjota laajan valikoiman tuotteita hyvään hintaan. Suomenkielinen asiakaspalvelu on aina valmis auttamaan, sillä asiakastyytyväisyys on yritykselle tärkeää.

Onko Cocopanda.fi luotettava kauppa?

Kyllä, Cocopanda on luotettava verkkokauppa, jossa on turvallista tehdä verkko-ostoksia.

Cocopanda on voittanut Hintaopas.fi:n Vuoden verkkokauppa -äänestyksen kahdesti (2017, 2018), sijoittunut toiseksi OP:n Suomen paras verkkokauppa -kilpailussa (2018) sekä voittanut kahdesti Hintaoppaan Paras kauppa -äänestyksen Kauneus & asusteet -kategoriassa (2019, 2020). Asiakkaita sillä on jo yli miljoona.

Yritys ostaa yli 85 % tuotteistaan suoraan virallisilta jakelijoilta ja loput rinnakkaistuontina ilman suoraa sopimusta tavaramerkin haltijan kanssa. Se ostaa tuotteen samoilta markkinoilta kuin suomalaiset maahantuojat ja tuo tuotteet itse Suomeen.

Ostaessaan tuotteita yritys tarkistaa niiden aitous- ja kestävyystodistukset sekä parasta ennen -merkinnät. Lisäksi tavarantoimittajilta edellytetään tuotteiden aitoutta.

Cocopanda kokemukset?

Asiakkaiden kokemuksia keräävässä TrustPilot-palvelussa Cocopanda.fi (linkki avautuu uuteen ikkunaan) on saanut tätä kirjoitettaessa arvosanan 4,7/5 (erinomainen) perustuen lähes 7 500 arvosteluun.

Asiakaslupaukset

Verkkokauppa lupaa nopeat käsittelyajat tilauksille ja tiedusteluille, parhaat ratkaisut ongelmiin, joustavat yhteydenottokanavat, omistautuneen asiakaspalvelun sekä helposti lähestyttävän otteen palveluunsa.

Cocopandalta tilaaminen

  • Toimitusaika: Toimitustavasta riippuen 1-5 arkipäivää (Bring Parcels AB/Posti).
  • Toimituskulut: 3,00 €. Ilmainen toimitus yli 40,00 € tilauksille.
  • Kotiinkuljetus: 5,00 €
  • Pikatoimitus: 9,90 € (DHL Express)
  • Maksutavat: Klarna Checkout ja MobilePay
  • Palautus: 14 päivää

Cocopanda alekoodit?

Cocopandalle on melko harvoin tarjolla alennuskoodeja, mutta erilaisia tarjouksia ja kampanjoita se tarjoaa aika ajoin, erityisesti juhlapyhiä edeltävinä päivinä.

Seuraa tätä sivustoa, jotta et missaa mahdollista alekoodia.

Yhteystiedot

Cocopanda.fi Oy Ab
Kumpulantie 3
00520 Helsinki

Y-tunnus: 2718362-8

Palautusosoite:
Cocopanda.fi
Co Bring, PO box 3710
FI 00002 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Puh. 075 325 2955
Sähköposti: posti@cocopanda.fi

www.cocopanda.fi