Chaya alekoodi

Parhaat Chaya alennuskoodit & tarjoukset

Aktiiviset ja varmistetut Chaya alennuskoodit huhtikuu 2024

Teekauppa Chaya tarjoaa teetä maailman eri kolkista, kuten Kiinasta, Taiwanista, Japanista ja Koreasta, suoraan kotiisi kannettuna.

Sivuiltamme löydät aina uusimmat Chaya alennuskoodit, tarjoukset ja kampanjat, joilla saada alennuksia tai muita etuja ostoksistasi verkkokaupassa.

Alennuskoodit | Lisätietoa | Siirry ostoksille

Ala Chaya-kanta-asiakkaaksi, maksa ostoksia pisteillä!

Liity Teekauppa Chayan kanta-asiakasohjelmaan ja keräät jokaisesta 10 €:n ostoksesta yhden pisteen. Pisteen arvo on 0,30 € ja voit käyttää keräämiäsi pisteitä tulevien tilausten maksamiseen. Liity ilmaiseksi nyt!

Voimassa toistaiseksi.

Eksoottiset vihreät teet alk. 5,20 €

Vihreätä Matcha-teetä valmistetaan teepensaista, jotka varjostetaan ennen poimintaa. Varjostaminen hidastaa teen kasvua ja syventää sen makua, mutta lisää myös lehtivihreän, rauhoittavan l-teaniinin ja kofeiinin määrää.

Voimassa toistaiseksi.

Suositut kiinalaiset vihreät teet alk. 4,80 €

Mm. Chicken Farm Gao Lu, Longjin Imperial, Lu An Gua Pian (luomu), White Monkey ja Wulu (luomu).

Voimassa toistaiseksi.

Ilmainen toimitus yli 50 € tilauksille

Teekauppa Chaya tarjoaa ilmaisen toimituksen tilauksellesi, kun tilaat vähintään 50 eurolla (norm. 4,90-5,90 €). Tämä tarjous on voimassa toistaiseksi.

Voimassa toistaiseksi.

Chaya.fi on suomalainen verkkokauppa, joka myy maailman eri kolkista kotoisin olevaa teetä nopeasti kotiin toimitettuna. Teekauppa on erikoistunut Itä-Aasian eli Kiinan, Japanin, Taiwanin ja Korean teehen. Sen yli 200 teelaadun ja haudukkeen valikoimasta löytyy varmasti jokaiselle teen ystävälle jotakin.

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Bambora PayForm (Paybyway Oy). PayForm-palvelun kautta maksaminen onnistuu verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla, laskulla ja osamaksulla.

Verkkokaupan toimituskulut ovat 5,90 € alle 50 € tilauksille ja kokonaan ilmainen yli 50 € tilauksille. Tilaukset toimitetaan joko Postin postipakettina tai Postin SmartPost-automaattiin tilauksen painosta riippuen.

Varastosta löytyvien tuotteiden toimitusaika on 2-5 työpäivää.

Chaya alennuskoodit?

Koska olet sivuillamme pohdit varmaankin olisiko Chaya teekauppaan saatavilla alennuskoodia.

Joudumme ikäväksesi toteamaan, että tietojemme mukaan teekauppa Chaya ei hyödynnä markkinoinnissaan alennuskoodeja.

Mikäli Chaya-verkkokauppaan kuitenkin on tarjolla toimiva alennuskoodi, voit olla varma, että löydät sen juuri tältä sivulta.

Alennuskoodien ohella julkaisemme myös erilaisia Chaya tarjouksia ja kampanjoita, joten jos olet suuri teen ystävä, lisää sivumme kirjanmerkkeihin ja palaa sivuillemme myöhemmin tarkistamaan tilanne.

Yhteystiedot

Chayan teekauppa myymälä
Kluuvin kauppakeskus
Yliopistonkatu 6
00100 Helsinki

Puh. 044-5533063
asiakaspalvelu@chaya.fi

Viralliset sivut: www.chaya.fi