Chaya alennuskoodit

Chaya

Teekauppa Chaya tarjoaa teetä maailman eri kolkista, kuten Kiinasta, Taiwanista, Japanista ja Koreasta, suoraan kotiisi kannettuna.

Sivuiltamme löydät aina uusimmat Chaya alennuskoodit, joilla saada alennuksia ostoksistasi kaupassa.

» Siirry ostoksille

Voimassa olevat Chaya alennuskoodit ja tarjoukset 2021

Ala Chaya-kanta-asiakkaaksi, maksa ostoksia pisteillä!

Liity Teekauppa Chayan kanta-asiakasohjelmaan ja keräät jokaisesta 10 €:n ostoksesta yhden pisteen. Pisteen arvo on 0,30 € ja voit käyttää keräämiäsi pisteitä tulevien tilausten maksamiseen. Liity ilmaiseksi nyt!

Eksoottiset vihreät teet alk. 5,20 €

Vihreätä Matcha-teetä valmistetaan teepensaista, jotka varjostetaan ennen poimintaa. Varjostaminen hidastaa teen kasvua ja syventää sen makua, mutta lisää myös lehtivihreän, rauhoittavan l-teaniinin ja kofeiinin määrää.

Suositut kiinalaiset vihreät teet alk. 4,80 €

Mm. Chicken Farm Gao Lu, Longjin Imperial, Lu An Gua Pian (luomu), White Monkey ja Wulu (luomu).

Ilmainen toimitus yli 50 € tilauksille

Teekauppa Chaya tarjoaa ilmaisen toimituksen tilauksellesi, kun tilaat vähintään 50 eurolla (norm. 4,90-5,90 €). Tämä tarjous on voimassa toistaiseksi.

Samankaltaisia alennuskoodeja kuin Chaya

Ruokaboksissa ei ole sitoutumisaikoja tai jäsenmaksuja. Voit kokeilla palvelua tilaamalla ensimmäisen boksin kotiovellesi alkaen 59 euroa sisältäen 3 reseptiä. Voit laittaa tilauksesi tauolle milloin tahansa.

Liity Keveen postituslistalle ja saat 40 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi. Voit perua uutiskirjetilauksen milloin tahansa.

Tarjous on voimassa vähintään 15 €:n tilauksissa ja voimassa 31 päivää rekisteröitymisestä.

Käytätkö luomutuotteita ja superfoodeja päivittäin? Ostamalla säästöpakkauksia säästät jopa 40 %. Säästöpakkaus on myös ekologinen valinta, koska sinun ei tarvitse tilata niin usein pakkausmateriaalia tarvitaan vähemmän.

Tietoa kaupasta Chaya

Chaya.fi on suomalainen verkkokauppa, joka myy maailman eri kolkista kotoisin olevaa teetä nopeasti kotiin toimitettuna. Teekauppa on erikoistunut Itä-Aasian eli Kiinan, Japanin, Taiwanin ja Korean teehen. Sen yli 200 teelaadun ja haudukkeen valikoimasta löytyy varmasti jokaiselle teen ystävälle jotakin.

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Bambora PayForm (Paybyway Oy). PayForm-palvelun kautta maksaminen onnistuu verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla, laskulla ja osamaksulla.

Verkkokaupan toimituskulut ovat 5,90 € alle 50 € tilauksille ja kokonaan ilmainen yli 50 € tilauksille. Tilaukset toimitetaan joko Postin postipakettina tai Postin SmartPost-automaattiin tilauksen painosta riippuen.

Varastosta löytyvien tuotteiden toimitusaika on 2-5 työpäivää.

Yhteystiedot

Chayan teekauppa myymälä
Kluuvin kauppakeskus
Yliopistonkatu 6
00100 Helsinki

Puh. 044-5533063
asiakaspalvelu@chaya.fi

Verkkokaupan kuvaus päivitetty viimeksi 15.7.2021.