Etusivu > Kaupat > Goodiebox
Goodiebox alennuskoodit

Goodiebox alennuskoodit

Goodiebox on kuukausittainen hemmotteluboxi, joka sisältää 5-7 kauneudenhoitotuotetta. Tuotteet on valittu suosituimpien, innovatiivisimpien ja trendikkäimpien brändien parista, ja boxiin sisältyy niin meikkejä, ihonhoitotuotteita, hiustuotteita kuin tuoksujakin. Boxien sisältö on aina yllätys, ja jokaisen boxin sisältö on aina vähintään 75 €:n arvoinen.

Mitä saat tilaajana:

  • Laatikon täynnä kauneudenhoitoyllätyksiä joka kuukausi
  • 5-7 huolella valittua tuotetta, joista aina vähintään 2 täysikokoista tuotetta
  • Maksat vain 24,95 €/kk tuotteista, joiden arvo on vähintään 75 €.
  • Ilmainen toimitus
  • Peruuta milloin tahansa

Poimi sivuiltamme mukaasi ajankohtainen Goodiebox alennuskoodi ja säästä tilauksessasi!

Alennuskoodit | Lisätietoa | Siirry ostoksille

Liity jäseneksi, saat 15 € arvoisen lahjan

Goodieboxiin sisältyy 5-7 huolella valittua kauneustuotetta, joista aina vähintään 2 täysikokoista tuotetta. Tilaamalla nyt, saat ilmaisen tervetuliaislahjan kaupan päälle. Lahjan arvo 15 €.

Voimassa toistaiseksi.

Tietoa Goodiebox alennuskoodeista

goodiebox alennuskoodi

Onko Goodiebox-verkkokauppaan alennuskoodia?

Kyllä, tämä verkkokauppa hyödyntää alennuskoodeja, ja löydät ajankohtaisimmat Goodiebox alennuskoodit aina meiltä.

Mitä etuja Goodiebox alennuskoodilla voi saada?

Voit saada esimerkiksi prosentuaalisen tai euromääräisen alennuksen ensimmäisestä boksista, ylimääräisen boksin tai ilmaisen lahjan käyttämällä tilauksen yhteydessä Goodiebox alekoodin.

Kuinka usein Goodiebox alennuskoodi on saatavilla?

Kokemustemme mukaan Goodiebox alennuskoodeja on saatavilla harvemmin kuin moniin muihin kauneudenhoidon verkkokauppoihin.

Jos tällä hetkellä on saatavilla Goodiebox alennuskoodi, löydät sen todennäköisesti meiltä. Päivitämme sivujamme jatkuvasti ja julkaisemme uusia alennuskoodeja lähes päivittäin, myös Goodieboxille.

Ellei Goodiebox alennuskoodia ole juuri tällä hetkellä saatavilla, palaa sivuillemme myöhemmin uudelleen ja sellainen saattaa jo olla meillä.

Julkaisemme Goodiebox alennuskoodien lisäksi tällä sivulla erilaisia ajankohtaisia tarjouksia ja kampanjoita, joten lisää sivu vaikka kirjanmerkkeihin, ettet missaa niitä koskaan.

Miten Goodiebox alennuskoodi käytetään?

Kopioi sopiva koodi ensin sivuiltamme, siirry tekemään tilaus ja liitä alennuskoodi tilauslomakkeella maksuvaiheessa varattuun kenttään.

Huomaa, että jos Goodiebox alennuskoodia ei ole saatavilla, kauppa saattaa piilottaa tämän kentän näkyvistä.

Voinko yhdistää useita Goodiebox alennuskoodeja?

Voit käyttää vain yhden (1) alennuskoodin per tilaus. Alennuskoodeja ei voi yhdistellä parempien etujen toivossa.

Voinko käyttää alennuskoodin ja lahjakortin samassa tilauksessa?

Ei, myöskään se ei ole mahdollista.

Miksi Goodiebox alekoodini ei toimi?

Varmista, että olet kirjoittanut koodin oikein ja että se on yhä voimassa. Vanhentuneet koodit eivät toimi. Tarkista, että olet liittänyt alekoodin oikeaan kenttään web shopin kassalla.

Mitä Goodiepointsit ovat?

Goodiepoints-pisteet on Goodieboxin tapa palkita uskollisia asiakkaitaan. Keräämällä goodipointseja voit käyttää niitä ilmaisten boksien lunastamiseen. Tarkista keräämäsi goodiepoints-pisteet omalta tililtäsi.

Onko Goodieboxille lahjakorttia?

Etsitkö lahjaa, josta on iloa pitkään? Kauneusboksi on täydellinen lahjaidea! Anna lahjaksi Goodiebox-lahjakortti!

Voit valita 1, 3, 6 tai 12 kuukauden tilauksen. Kuukausittain lahjan saajalle lähetettävä boksi sisältää 5-7 kauneustuotetta, joiden arvo on aina vähintään 75 euroa.

Lisätietoa Goodiebox-tilauskauneusboksipalvelusta

Goodiebox (ent. Bette Box) on vuonna 2012 perustettu tanskalainen yritys, joka myy kauneudenhoitotuotepaketteja eli "Goodieboxeja" kuukausitilausmallilla.

Yrityksen visio on levittää ympärilleen iloa, hyvää oloa ja hemmottelua joka kuukausi tilaajille lähetettävillä kauneudenhoitobokseilla, jotka sisältävät 5-7 kauneudenhoitotuotetta.

Goodieboxin tuotteet on valittu suosituimmilta, innovatiivisimmilta ja trendikkäimmiltä brändeiltä. Jokaisen boxin sisältö on yllätys ja se voi sisältää esimerkiksi meikkejä, ihonhoitotuotteita, hiustuotteita ja tuoksuja muun muassa merkeiltä Vichy, Karmameju, Rodial ja Rituals..

Goodiebox-tilauksen hinta on tällä hetkellä 24,95 euroa kuukaudessa, mutta mikä parasta: boxin tuotteiden arvo on aina vähintään 75 euroa. Kun liität tilaukseesi Goodiebox alennuskoodin, voit saada esimerkiksi alennuksen ensimmäisestä boksista, koko tilauksesta tai vaikkapa ylimääräisen boksin.

Alkaessasi tilaajaksi sinua pyydetään täyttämään erityinen kauneusprofiili, jossa sinun on ilmoitettava ihotyyppisi, hiustesi väri, ikäsi ja muita tietoja. Goodiebox käyttää näitä tietoja mahdollisuuksien mukaan hemmotteluboksien personointiin. Saatat siis saada juuri sinulle suunnattuja yllätyksiä.

Vaikka et aina saisikaan "personoitua boksia", usein Goodieboxit noudattavat tiettyä teemaa.

Boksien toimitus on ilmainen koko tilausjakson ajan.

Goodiebox asiakaspalvelu

WhatsApp: +358 753 252872 (ma – pe 14–17)
Sähköpostiosoite: hello@goodiebox.fi
Verkkosivuilla chat-tuki

bygoodiebox.fi