Etusivu > Kaupat > by Benson
by Benson alennuskoodit

by Benson alennuskoodit

by Benson (bybenson.com) luo kauniita, tyylikkäitä ja toimivia tuotteita puutarhaan; kastelutuotteita, työ- ja käsityökaluja, puutarha-asuja ja -hanskoja, koreja sekä joulutuotteita, kuten kuusenjalkoja, koristeita, jouluneuleita ja -sukkia.

Yrityksen arvoihin lukeutuvat laatu, toimivuus ja kestävä kehitys. Se ottaa huomioon ja osoittaa huolta ympäristöä ja ympäröivää maailmaa kohtaan. Kaikki by Bensonin pakkaukset on valmistettu kierrätetyspaperista ja muovia käytetään mahdollisimman vähän.

Poimi puutarhaostoksille mukaasi paras by Benson alennuskoodi, jotta et joudu maksamaan täyttä hintaa!

Alennuskoodit | Lisätietoa | Siirry ostoksille

15 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi!

Tilaa by Benson uutiskirje ja saat 15 % alennuskoodin käytettäväksi ensitilauksen yhteydessä! Voit perua uutiskirjeen tilauksen milloin tahansa.

Voimassa toistaiseksi.

Design-puutarhatuotteita alkaen 10 €:lla

Paranna puutarhanhoitokokemustasi ergonomisilla, kestävillä ja visuaalisesti upeilla by Benson design-puutarhatuotteilla!

Voimassa toistaiseksi.

Tietoa by Benson alennuskoodeista

by benson alennuskoodit ja tarjoukset

by Benson (bybenson.com) on palkitun designer-taiteilijan ja yrittäjä Anna Bensonin luoma ruotsalainen yritys (org. nro 556998-6788), joka suunnittelee ja valmistaa kauniita, tyylikkäitä ja toimivia tuotteita puutarhaan. Sen valikoimiin kuuluvat muun muassa puutarhan kastelujärjestelmät, puutarhatyökalut, puutarha-asusteet, korit, kirjat ja monenlaiset joulutuotteet. by Benson on yritys, joka huomioi kestävän kehityksen, ympäristön ja ympäröivän maailman esimerkiksi pakkausmateriaaleissaan. Suomessa by Benson -tuotteita jälleenmyyvät muun muassa Amalia Blommor, AnneMari's, Aveo, Joulupuuseura ja Nisukan Likat.

Vie puutarhasi seuraaavalle tasolle ylellisillä by Benson -puutarhatuotteilla. Kokeneena puutarhutina ymmärrät, että sekä puutarhatuotteiden muotoilu että toimivuus ovat tärkeitä vehreän ja tyylikkään puutarhan saamiseksi. By Benson -brändin huolellisesti kuratoitu valikoima sisältää tyylikkäitä ja laadukkaita puutarhatyökaluja ja -tarvikkeita. Paranna puutarhanhoitokokemustasi ergonimisilla, kestävillä ja visuaalisesti upeilla by Benson -puutarhatuotteilla.

Onko by Benson -verkkokauppaan alennuskoodia?

Kyllä, tämä yritys hyödyntää alennuskoodeja uusien asiakkaiden hankinnassa. Etsimme jatkuvasti uusia by Benson -alennuskoodeja, jotka jaamme aina kanssasi viipymättä tällä sivulla.

Mitä etuja by Benson -alennuskoodilla voi saada?

Tyypillinen alennuskoodin tuoma etu on joko prosentuaalinen (esim. –10 % tai –20 %) alennus tilauksesta tai tietyn tuoteryhmän tuotteista, tai pieni euromääräinen alennus (esim. 10 € alennus yli 100 € tilauksesta), kun muistat käyttää alennuskoodin verkkokaupan kassalla.

by benson alekoodi ohje

Miten by Benson alennuskoodi käytetään?

Siirrä tuotteet ostoskoriin ja siirry lopuksi kassalle. Kassasivulla tuotelistauksen alla, kirjoita tai liitä alennuskoodi kenttään "lahjakortti tai alennuskoodi" ja aktivoi alennus napsauttamalla "käytä" (ks. kuva).

Miten usein by Benson alennuskoodeja on saatavilla?

Bybenson.com on uusi yhteistyökumppanimme, joten emme vielä tiedä, miten usein alekoodeja on tarjolla, mutta jos yritys on tarjonnut sellaisia yleiseen jakeluun, voit olla varma, että löydät ne aina meiltä.

Mitä ehtoja by Benson alennuskoodeilla on?

Alennuskoodeja ei voi yhdistää muihin alennuskoodeihin ja kunkin alennuskoodin voi käyttää vain kerran per asiakas. Kampanjat ovat voimassa rajoitetun ajan ja by Benson pidättää oikeuden päättää kampanjat ja tarjoukset milloin tahansa. Tuotteita koskevat tarjoukset ovat voimassa rajoitetusti ja vain niin kauan kuin tavaraa riittää.

Kuinka pitkä toimitusaika by Benson -tuotteilla on?

Verkkokaupan käyttöehdoissa kerrotaan, että tilaukset toimitetaan 1-3 arkipäivässä.

Onko by Benson -tuotteilla takuuta?

By Benson valmistaa tuotteen ensiluokkaisista materiaaleista edistyneellä tekniikalla. Lisäksi tuotteet testtaan huolellisesti, jotta ne toimivat moitteettomasti niissä tehtävissä ja ympäristöissä, joihin ne on tarkoitettu. By Benson tarjoaa 1 vuoden takuun mm. vesiletkuille, puutarhatyökaluille, oksasaksille, pensassaksille, kottikärryille, vesikannuille, sahoille ja monille joulutuotteille ja koristeille.

Onko by Benson -tuotteilla palautusoikeutta?

Etämyyntiä koskevan lain perusteella henkilöasiakkaalla on oikeus perua tilaus 14 päivän kuluessa siitä, kun asiakas on vastaanottanut tavaran. Ota yhteyttä 14 päivän kuluessa info@bybenson.com, mikäli haluat palauttaa tuotteen.

Yhteystiedot

A. Benson AB
Södra Kärr 318
131 72 Nacka

info@bybenson.com

org. nro 556998-6788

Viralliset sivut: bybenson.com/fi