Booking.com alennuskoodit

Booking.com

Booking.com on vuonna 1996 perustettu online-matkanvarauspalvelu. Sen kautta voit etsiä majoitusta yli 540 000 hotelliin, huoneistoon ja muuhun majoituspaikkaan ympäri maailmaa. Booking.com välittää yli 1 100 000 majoitusyötä päivittäin.

Booking.comin hakukoneella on helppo vertailla eri majoitusvaihtoehtoja, kun tiedät matkakohteen ja päivämäärän. Majoituksia voi vertailla mm. hinnan, tähtiluokituksen, varustelun, sijainnin ja asiakasarvostelujen perusteella. Etsi halpa hotelli hakukoneella ja tarkista myös sivuiltamme löytyvät alennuskoodit, tarjoukset ja kampanjat, jotta saat varauksesi mahdollisimman edullisesti!

» Siirry ostoksille

Voimassa olevat Booking.com alennuskoodit ja tarjoukset 2021

Vertaile Tampereen lomamajoituksia

Mökkiloma Rukalla? Katso majoitusvaihtoehdot

Löydä edullinen hotelli Helsingissä

Samankaltaisia alennuskoodeja kuin Booking.com

Scandicin Staycation-hotelleissa on esimerkiksi kylpyamme tai oma sauna sekä valmiiksi katettu aamiainen klo 11 asti. Scandic Friends -jäsenille hotelliyöt Staycation-hotelleissa 20 % alennuksella.

Scandic Friends -jäsenet voivat varata hotelliyöt 20 % alennuksella. Alennus on voimassa kylpylähotelleissa kaikkina päivinä. Tutustu ehtoihin ja etuihin tarkemmin kohdesivulla.

Scandic Friends on Scandicin kanta-asiakasohjelma, jonka jäsenenä voit ansaita pisteitä ja käyttää niitä palkintoöihin, osamaksuihin, verkko-ostoksiin ja muihin. Kun liityt nyt, saat jopa 20 % alennusta majoituksesta ja 10 % alennusta ruoasta Scandic-ravintoloissa valittuina viikonloppuina ja loma-aikoina. Katso ehdot ja kaikki kanta-asiakasedut kohdesivulta.

Löydä alennukset ja kampanjat Nordic Choice Hotelseihin, elämyksiin ja lahjakortteihin.

Hoida hotelliyöpyminen ja aktiviteetti pakettina. Selaa Nordic Choice Hotelsin Packtivity-valikoimaa kohteessasi.

Tilaa Nordic Choice Hotelsin uutiskirje ja saat jopa 25 %:n tervetuliaisialennuksen. Saat myös hyviä tarjouksia ja uutisia Nordic Choice Hotelsilta sähköpostitse. Voit perua uutiskirjetilauksen milloin tahansa.

Paljon isoja ja pieniä, kovia ja pehmeitä matkalaukkuja lyhyille ja pidemmille reissuille sekä käsimatkatavaroille. Tuotemerkkejä mm. Samsonite, Thule, Travelite, North Face ja Eastpak.

Myös palautus on ilmainen.

Tietoa kaupasta Booking.com

Vuonna 1996 perustettu Booking.com on maailman johtava online-majoitusvarauksia välittävä yhtiö. Se on osa Priceline Groupia.

Booking.com tarjoaa kaikentyyppisiä majoituksia aina pienistä b&b-paikoista huoneistoihin ja viiden tähden luksussviitteihin. Yli 40 kielellä palveleva Booking.com ja sen mobiilisovellukset houkuttelevat niin vapaa-ajan kuin liike-elämän matkailijoitakin – niiden kautta varataan yli miljoona hotellihuoneyötä päivittäin. Sen yli 13 000 ammattilaisen tiimiä yhdistää yksi yhteinen tarvoite: auttaa matkailijoita löytämään, varaamaan ja nauttimaan maailman parhaista yöpaikoista budjetista riippumatta.

Aloita seikkailu hotellihausta

1. Aloita seuraavan seikkailusi suunnitteleminen Booking.comin hotellihaulla. Valitse matkakohde, majoituspaikka tai osoite, tulo- ja lähtöpäivät ja paina "löydä majoitus". Hotellihaku etsii puolestasi kaikki valitussa kohteessa vapaana olevat majoitukset.

2. Rajaa hakutuloksia vasemmalla olevien suodattimien avulla. Voit rajata hotelleja majoitustyypin, ominaisuuksien, mukavuuksien, hinnan, tähtiluokituksen, asiakasarvioiden, sijainnin, kaupunginosan, varausehtojen, hotelliketjun ja kymmenien muiden ehtojen perusteella. Selaa hotellien ja muiden majoitusvaihtoehtojen hintoja, kuvia ja sijainteja. Lue todellisten käyttäjien jättämiä arvosteluja.

3. Kun olet valinnut haluamasi huoneen, siirry varaamaan. Hotellin ehdoista riippuen, voit maksaa varauksen joko heti luottokortilla tai vasta paikan päällä sisäänkirjautumisen yhteydessä.

4. Saat varausvahvistuksen sähköpostiisi, josta löydät majoituspaikan yhteystiedot ja muut tarvitsemasi tiedot.

Voit esittää varausvaiheessa erityistoiveita huoneesi suhteen. Voit pyytää esimerkiksi merinäköalaa, erillisiä lisävuoteita tai huonetta tietysti kerroksesta. Voit ottaa myös itse yhteyttä hotelliin toiveita varten varausvahvistuksesta löytyvien yhteystietojen kautta.

Mitä hintoihin sitten sisältyy?

Kaikki huonetyypin alla olevassa listassa luetellut mukavuudet (esim. aamiainen ja verot) sisältyvät huoneen hintaan. Ilmoitettu hinta koskee koko oleskelua valittuna aikana, ellei huoneen kuvauksessa toisin mainita. Samat tiedot löytyvät myös varausvahvistuksesta.

Booking.com ei veloita tekemistäsi varauksista varausmaksua.

Miten varaus maksetaan?

Useimmat hotellit vaativat voimassa olevan luottokortin (yleensä Visa- tai MasterCard, joskus myös muut) varauksen tekemiseen. Booking.comissa on kuitenkin myös jonkin verran hotelleja, joissa varaus taataan ilman luottokorttia. Varaajan ja varauksen maksajan ei tarvitse olla sama henkilö. Toisin sanoen, voit tehdä varauksen myös toisen henkilön luottokortilla, kunhan sinulla on siihen kortin haltijan lupa. Tästä tulee mainita lisätietoja-kohdassa.

Majoituksen tarjoaja voi veloittaa luottokorttiasi etukäteen. Kyseessä voi olla tilillesi myöhemmin palautettava katevaraus tai majoituspaikan vaatima takuu- tai ennakkomaksu. Jos epäilet, että luottokortilta tehty veloitus on virheellinen, ota heti yhteyttä Booking.comin asiakaspalveluun (ks. yhteystiedot alla).

Booking.com käyttää turvallista SSL-teknologiaa, joten kaikki henkilö- ja luottokorttitiedot on salattuja.

Hotellien säännöt: sisään- ja uloskirjautuminen, mukavuudet, lemmikit jne.

Booking.com ei voi vahvistaa sisään- tai uloskirjautumista muina aikoina, kuin hotellin tiedoissa ilmoitettuina aikoina. Ota yhteyttä hotelliin jos haluat sisäänkirjautua aikaisemmin tai uloskirjautua myöhemmin. Hotellin tai muun majoituspaikan yhteystiedot löytyvät varausvahvituksesta.

Tietoa huoneen mukavuuksista, tupakoinnista, lemmikeistä ja muusta löytyy huoneen sivulta. Mikäli et löydä etsimääsi tietoa hotellisivulta, ota yhteyttä majoituksen tarjoajaan.

Yhteystiedot

Booking.com B.V.
Herengracht 597
1017 CE Amsterdam
Alankomaat

09 72519897 (suomenkielinen asiakaspalvelu)
+31 70 770 3884
customer.service@booking.com

Verkkokaupan kuvaus päivitetty viimeksi 18.10.2016.