Booking.com alennuskoodit

Booking.com alennuskoodi

Booking.com on vuonna 1996 perustettu online-matkanvarauspalvelu. Sen kautta voit etsiä majoitusta yli 540 000 hotelliin, huoneistoon ja muuhun majoituspaikkaan ympäri maailmaa. Booking.com välittää yli 1 100 000 majoitusyötä päivittäin.

Booking.comin hakukoneella on helppo vertailla eri majoitusvaihtoehtoja, kun tiedät matkakohteen ja päivämäärän. Majoituksia voi vertailla mm. hinnan, tähtiluokituksen, varustelun, sijainnin ja asiakasarvostelujen perusteella. Etsi halpa hotelli hakukoneella ja tarkista myös sivuiltamme löytyvät alennuskoodit, tarjoukset ja kampanjat, jotta saat varauksesi mahdollisimman edullisesti!

Siirry ostoksille »

Vertaile Tampereen lomamajoituksia

Voimassa toistaiseksi.

Mökkiloma Rukalla? Katso majoitusvaihtoehdot

Voimassa toistaiseksi.

Löydä edullinen hotelli Helsingissä

Voimassa toistaiseksi.

Saatat pitää myös näistä alennuskoodeista ja tarjouksista

Tietoa kaupasta Booking.com

Vuonna 1996 perustettu Booking.com on maailman johtava online-majoitusvarauksia välittävä yhtiö. Se on osa Priceline Groupia.

Booking.com tarjoaa kaikentyyppisiä majoituksia aina pienistä b&b-paikoista huoneistoihin ja viiden tähden luksussviitteihin. Yli 40 kielellä palveleva Booking.com ja sen mobiilisovellukset houkuttelevat niin vapaa-ajan kuin liike-elämän matkailijoitakin – niiden kautta varataan yli miljoona hotellihuoneyötä päivittäin. Sen yli 13 000 ammattilaisen tiimiä yhdistää yksi yhteinen tarvoite: auttaa matkailijoita löytämään, varaamaan ja nauttimaan maailman parhaista yöpaikoista budjetista riippumatta.

Aloita seikkailu hotellihausta

1. Aloita seuraavan seikkailusi suunnitteleminen Booking.comin hotellihaulla. Valitse matkakohde, majoituspaikka tai osoite, tulo- ja lähtöpäivät ja paina "löydä majoitus". Hotellihaku etsii puolestasi kaikki valitussa kohteessa vapaana olevat majoitukset.

2. Rajaa hakutuloksia vasemmalla olevien suodattimien avulla. Voit rajata hotelleja majoitustyypin, ominaisuuksien, mukavuuksien, hinnan, tähtiluokituksen, asiakasarvioiden, sijainnin, kaupunginosan, varausehtojen, hotelliketjun ja kymmenien muiden ehtojen perusteella. Selaa hotellien ja muiden majoitusvaihtoehtojen hintoja, kuvia ja sijainteja. Lue todellisten käyttäjien jättämiä arvosteluja.

3. Kun olet valinnut haluamasi huoneen, siirry varaamaan. Hotellin ehdoista riippuen, voit maksaa varauksen joko heti luottokortilla tai vasta paikan päällä sisäänkirjautumisen yhteydessä.

4. Saat varausvahvistuksen sähköpostiisi, josta löydät majoituspaikan yhteystiedot ja muut tarvitsemasi tiedot.

Voit esittää varausvaiheessa erityistoiveita huoneesi suhteen. Voit pyytää esimerkiksi merinäköalaa, erillisiä lisävuoteita tai huonetta tietysti kerroksesta. Voit ottaa myös itse yhteyttä hotelliin toiveita varten varausvahvistuksesta löytyvien yhteystietojen kautta.

Mitä hintoihin sitten sisältyy?

Kaikki huonetyypin alla olevassa listassa luetellut mukavuudet (esim. aamiainen ja verot) sisältyvät huoneen hintaan. Ilmoitettu hinta koskee koko oleskelua valittuna aikana, ellei huoneen kuvauksessa toisin mainita. Samat tiedot löytyvät myös varausvahvistuksesta.

Booking.com ei veloita tekemistäsi varauksista varausmaksua.

Miten varaus maksetaan?

Useimmat hotellit vaativat voimassa olevan luottokortin (yleensä Visa- tai MasterCard, joskus myös muut) varauksen tekemiseen. Booking.comissa on kuitenkin myös jonkin verran hotelleja, joissa varaus taataan ilman luottokorttia. Varaajan ja varauksen maksajan ei tarvitse olla sama henkilö. Toisin sanoen, voit tehdä varauksen myös toisen henkilön luottokortilla, kunhan sinulla on siihen kortin haltijan lupa. Tästä tulee mainita lisätietoja-kohdassa.

Majoituksen tarjoaja voi veloittaa luottokorttiasi etukäteen. Kyseessä voi olla tilillesi myöhemmin palautettava katevaraus tai majoituspaikan vaatima takuu- tai ennakkomaksu. Jos epäilet, että luottokortilta tehty veloitus on virheellinen, ota heti yhteyttä Booking.comin asiakaspalveluun (ks. yhteystiedot alla).

Booking.com käyttää turvallista SSL-teknologiaa, joten kaikki henkilö- ja luottokorttitiedot on salattuja.

Hotellien säännöt: sisään- ja uloskirjautuminen, mukavuudet, lemmikit jne.

Booking.com ei voi vahvistaa sisään- tai uloskirjautumista muina aikoina, kuin hotellin tiedoissa ilmoitettuina aikoina. Ota yhteyttä hotelliin jos haluat sisäänkirjautua aikaisemmin tai uloskirjautua myöhemmin. Hotellin tai muun majoituspaikan yhteystiedot löytyvät varausvahvituksesta.

Tietoa huoneen mukavuuksista, tupakoinnista, lemmikeistä ja muusta löytyy huoneen sivulta. Mikäli et löydä etsimääsi tietoa hotellisivulta, ota yhteyttä majoituksen tarjoajaan.

Yhteystiedot

Booking.com B.V.
Herengracht 597
1017 CE Amsterdam
Alankomaat

09 72519897 (suomenkielinen asiakaspalvelu)
+31 70 770 3884
customer.service@booking.com

Verkkokaupan kuvaus päivitetty viimeksi 18.10.2016.