BookBeat alekoodi

Parhaat BookBeat alennuskoodit & tarjoukset

*************** (Ei arvosteluja)
Ladataan...

Aktiiviset ja varmistetut BookBeat alennuskoodit kesäkuu 2024

BookBeat (bookbeat.fi) on digitaalisten kirjojen palvelu, joka on kehitetty yhdessä Euroopan johtaviin kustantamoihin kuuluvat Bonnierin kanssa. Tältä sivulta löydät ajankohtaisimmat BookBeat tarjoukset ja alennuskoodit.

BookBeat tarjoaa lähes rajattoman määrän e-kirjoja luettavaksi ja äänikirjoja kuunneltavaksi. Palvelu toimii kuukausimaksuperiaattella. Voit lukea ja kuunnella kirjoja suoraan BookBeat-sovelluksella puhelimellasi, tabletillasi tai muulla mobiililaitteella, missä ikinä liikutkin. Maksa vaikka kuukaudesta kerrallaan ja päätä tilaus milloin haluat.

Joten ole hyvä ja poimi sivuiltamme mukaasi uusin BookBeat alennuskoodi tai hyödynnä ajankohtaiset kampanjatarjoukset!

Alennuskoodit | Lisätietoa | Siirry ostoksille

BookBeat Basic opiskelijalle –50 %

Oletko opiskelija? Hyödynnä BookBeatin 50 %:n opiskelija-alennus Basic-tilauspaketista syöttämällä oheinen koodi rekisteröitymisvaiheessa!

Voimassa toistaiseksi.

Kokeile BookBeat-palvelua 30 päivää ilmaiseksi!

Lue e-kirjoja ja kuuntele äänikirjoja suoraan puhelimellasi tai tabletillasi missä ikinä liikutkin BookBeat-sovelluksella. Tuhansia kirjoja jokaisen makuun uusimmista bestsellereistä vanhoihin klassikkoihin. Lue ja kuuntele niin paljon kuin haluat. Kokeile palvelua nyt 1 kk maksutta!

Voimassa toistaiseksi.

BookBeat on vuonna 2015 perustettu digitaalinen kirjapalvelu, jossa yhdistyvät palava halu palvella lukuintoisia käyttäjiä, hyvät kirjat ja uusi tekniikka. BookBeat syntyi yhteistyössä Bonnierin kanssa, joka on yksi Euroopan johtavista kirjakustantamoista. Bonnierin satavuotinen kokemus tarinoiden parissa antaa palvelulle eväät löytää paras mahdollinen tapa lukea kirjoja digitaalisesti.

BookBeat on digitaalisten e-kirjojen ja äänikirjojen lukupalvelu, jolla on erinomainen valikoima. BookBeatissa voit lukea ja kuunnella kirjoja niin paljon kuin haluat, lähes missä ja milloin tahansa. Kirjojen lukeminen ja kuunteleminen tapahtuu omalla älypuhelimellasi tai tabletillasi. Sinulle sopivia kirjoja löydät helposti ehdotusten avulla ja sovelluksen käyttö on helppoa.

Tälle sivulle on koostettu parhaat tällä hetkellä saatavilla olevat BookBeat-tarjoukset, mukaan lukien tilaussuunnitelmat, äänikirjatarjoukset, lahjavaihtoehdot ja sovelluksen ominaisuudet.

Paras BookBeat-tarjous on ilmainen 30 päivän kokeilu, mutta alennuskoodit ovat harvinaisempia.

BookBeat: hinnat, ilmainen kokeilu ja parhaat tarjoukset

Koska olet sivuillamme, etsit varmaankin loistavaa BookBeat tarjousta tai ehkä jopa alennuskoodia? Hienoa, mennään asiaan:

BookBeatilla on tällä hetkellä kaksi erilaista tilauspakettia: Basic ja Premium. Tilauspaketteja yhdistää se, että niissä maksat vain siitä kuinka paljon haluat lukea e-kirjoja ja kuunnella äänikirjoja kuukaudessa.

Basic-paketti sisältää 20 tuntia luku- ja kuunteluaikaa kuukaudessa ja maksaa tällä hetkellä 9,99 €/kk.

Premium-paketti sisältää 100 tuntia luku- ja kuunteluaikaa kuukaudessa ja maksaa tällä hetkellä 16,99 €/kk.

BookBeat tarjoaa äänikirjoihin ilmaisen kokeilujakson, joka on tätä kirjoitettaessa 1 kk. Ilmaisen kokeilujakson pituus vaihtelee; joskus se on kaksi viikkoa (14 päivää), joskus kuukauden (30 päivää) ja joskus peräti 1,5 kuukautta eli 45 päivää.

BookBeat-alennuskoodit ovat harvinaisia

BookBeat käyttää alennuskoodeja osana markkinointiaan ja palveluun on hyvin usein saatavilla erilaisia kampanjoita, joiden aikana voit saada esimerkiksi pidennetyn ilmaisen kokeilujakson palveluun.

Koska kilpailu eri äänikirjapalvelujen välillä on kovaa, tarjolla on silloin tällöin myös alennuskoodeja.

Alennuskoodeja on saatavilla vain harvoin ja silloinkin ne koskevat vain uusia asiakkaita. Vanhoja asiakkaita BookBeat ei useinkaan alennuksilla palkitse.

Jos löysit sivuiltamme loistavan BookBeat-alennuskoodin, niin ole hyvä – sivuiltamme löytyvät alekoodit ja tarjoukset ovat täysin ilmaisia ja vapaasti käytettävissä.

Klikkaa rekisteröitymissivulla minulla on alennuskoodi linkkiä ja liitä BookBeat-alennuskoodi tähän kenttään.

Kopioi BookBeat-alennuskoodi sivuiltamme ja klikkaa rekisteröitymisvaiheessa "Minulla on alennuskoodi" -linkkiä (ks. kuva). Liitä koodi avautuvaan alennuskoodi-kenttään ja nauti saamistasi eduista.

Ellet löytänyt sopivaa BookBeat tarjousta juuri tänään, lisää tämä sivu selaimesi kirjanmerkkeihin ja palaa myöhemmin uudelleen tarkistamaan tilanne. Päivitämme sivustoamme lähes joka päivä.

Mutta ainahan voit toki vaihtaa välillä palvelusta toiseen ja hyödyntää myös muiden äänikirjapalvelujen ilmaiset kokeilut ;).

Mikä on paras BookBeat-tarjous?

Paras BookBeat-tarjous on ilmainen kokeilu Basic-tilaukseen, joka sisältää 20 tuntia kuunteluaikaa kuukaudessa. Ilmaisen kokeilujakson pituus vaihtelee 14 päivästä 45 päivään.

Paljonko BookBeat maksaa?

BookBeatin hinta riippuu valittavasta tilauspaketista. Basic-paketin hinta on 9,99 €/kk ja Premium-paketin 16,99 €/kk.

Valitse BookBeat Basic tai BookBeat Premium sen perusteella kuinka paljon luet tai kuuntelet kuukausittain

Mitä eroa BookBeatin Basic- ja Premium-tilauksilla on?

Basic sisältää 20 tuntia kuunteluaikaa kuukaudessa, kun taas Premium sisältää 100 tuntia kuunteluaikaa kuukaudessa.

Voinko ostaa BookBeat-lahjakortin?

Kyllä, voit ostaa lahjakortin ystävälle tai perheenjäsenelle Basic- tai Premium-pakettiin osoitteesta bookbeat.fi/lahjakortti. Lahjakorttien hinnat alkaen 9,99 €. BookBeat-lahjakortit eivät näytä tällä hetkellä kuuluvan esimerkiksi R-Kioskin ja Prisman valikoimiin.

Miten BookBeat-lahjakortti lunastetaan?

Voit lunastaa BookBeat-lahjakorttisi osoitteessa bookbeat.fi/lahjakortti.

Onko BookBeatilla opiskelija-alennusta?

Kyllä, opiskelijana saat 20 tuntia luku- ja kuunteluaikaa (Basic-tilaus) puoleen hintaan eli 4,99 €/kk. Lisää koodi "opiskelija" rekisteröitymisen yhteydessä ja noudata saamiasi ohjeita vahvistaaksesi opiskelijastatuksesi.

Miten BookBeat-tilaus perutaan?

Voit lopettaa BookBeat-tilauksesi milloin tahansa kirjautumalla omalle tilillesi osoitteessa bookbeat.fi/kirjaudu.

Onko BookBeatilla tarjouksia vanhoille asiakkaille?

BookBeat näyttäisi tarjoavan tarjouksia vain uusille asiakkaille, eikä juurikaan vanhoille asiakkaille.

Kuinka montaa kirjaa BookBeat tarjoaa?

BookBeat tarjoaa tällä hetkellä 800 000 nimikettä e-kirjana ja äänikirjana klassikoista tuoreimpiin uutuuksiin.

Mistä saan BookBeat-sovelluksen?

Voit ladata maksuttoman BookBeat-sovelluksen App Storesta (iPhone/iPad) tai Google Playsta (Android-laitteet).

Voinko käyttää BookBeatia tietokoneella tai lukulaitteella?

BookBeatia voi tällä hetkellä käyttää vain BookBeatin omalla sovelluksella älypuhelimella ja tabletilla. Kirjojen lukeminen ja äänikirjojen kuuntelu ei tällä hetkellä ole mahdollista tietokoneella tai lukulaitteella.

Kuinka monta käyttäjää voi käyttää BookBeat-tiliä?

BookBeat-tili on henkilökohtainen, joten kirjoja voi kuunnella vain yhdellä laitteella kerrallaan. Voit ostaa samalle tilille lisäprofiileja hintaan 4,90 €/kk.

Kuinka monella laitteella voi käyttää BookBeatia?

Yhdellä BookBeat-tilillä voi kirjautua jopa viidelle (5) eri laitteelle, Tiliä voi kuitenkin käyttää vain yhdellä laitteella kerrallaan.

{"@context":"https://schema.org","@type":"FAQPage","mainEntity":[{"@type":"Question","name":"Mikä on paras BookBeat-tarjous?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Paras BookBeat-tarjous on ilmainen kokeilu Basic-tilaukseen, joka sisältää 20 tuntia kuunteluaikaa kuukaudessa. Ilmaisen kokeilujakson pituus vaihtelee 14 päivästä 45 päivään."}},{"@type":"Question","name":"Paljonko BookBeat maksaa?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"BookBeatin hinta riippuu valittavasta tilauspaketista. Basic-paketin hinta on 9,99 €/kk ja Premium-paketin 16,99 €/kk."}},{"@type":"Question","name":"Mitä eroa BookBeatin Basic- ja Premium-tilauksilla on?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Basic sisältää 20 tuntia kuunteluaikaa kuukaudessa, kun taas Premium sisältää 100 tuntia kuunteluaikaa kuukaudessa."}},{"@type":"Question","name":"Voinko ostaa BookBeat-lahjakortin?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Kyllä, voit ostaa lahjakortin ystävälle tai perheenjäsenelle Basic- tai Premium-pakettiin osoitteesta bookbeat.fi/lahjakortti. Lahjakorttien hinnat alkaen 9,99 €. BookBeat-lahjakortit eivät näytä tällä hetkellä kuuluvan esimerkiksi R-Kioskin ja Prisman valikoimiin."}},{"@type":"Question","name":"Miten BookBeat-lahjakortti lunastetaan?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Voit lunastaa BookBeat-lahjakorttisi osoitteessa bookbeat.fi/lahjakortti."}},{"@type":"Question","name":"Onko BookBeatilla opiskelija-alennusta?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Kyllä, opiskelijana saat 20 tuntia luku- ja kuunteluaikaa (Basic-tilaus) puoleen hintaan eli 4,99 €/kk. Lisää koodi "opiskelija" rekisteröitymisen yhteydessä ja noudata saamiasi ohjeita vahvistaaksesi opiskelijastatuksesi."}},{"@type":"Question","name":"Miten BookBeat-tilaus perutaan?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Voit lopettaa BookBeat-tilauksesi milloin tahansa kirjautumalla omalle tilillesi osoitteessa bookbeat.fi/kirjaudu."}},{"@type":"Question","name":"Onko BookBeatilla tarjouksia vanhoille asiakkaille?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"BookBeat näyttäisi tarjoavan tarjouksia vain uusille asiakkaille, eikä juurikaan vanhoille asiakkaille."}},{"@type":"Question","name":"Kuinka montaa kirjaa BookBeat tarjoaa?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"BookBeat tarjoaa tällä hetkellä 800 000 nimikettä e-kirjana ja äänikirjana klassikoista tuoreimpiin uutuuksiin."}},{"@type":"Question","name":"Mistä saan BookBeat-sovelluksen?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Voit ladata maksuttoman BookBeat-sovelluksen App Storesta (iPhone/iPad) tai Google Playsta (Android-laitteet)."}},{"@type":"Question","name":"Voinko käyttää BookBeatia tietokoneella tai lukulaitteella?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"BookBeatia voi tällä hetkellä käyttää vain BookBeatin omalla sovelluksella älypuhelimella ja tabletilla. Kirjojen lukeminen ja äänikirjojen kuuntelu ei tällä hetkellä ole mahdollista tietokoneella tai lukulaitteella."}},{"@type":"Question","name":"Kuinka monta käyttäjää voi käyttää BookBeat-tiliä?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"BookBeat-tili on henkilökohtainen, joten kirjoja voi kuunnella vain yhdellä laitteella kerrallaan. Voit ostaa samalle tilille lisäprofiileja hintaan 4,90 €/kk."}},{"@type":"Question","name":"Kuinka monella laitteella voi käyttää BookBeatia?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Yhdellä BookBeat-tilillä voi kirjautua jopa viidelle (5) eri laitteelle, Tiliä voi kuitenkin käyttää vain yhdellä laitteella kerrallaan."}}]}

bookbeat logo

BookBeat-äänikirjapalvelu lyhyesti:

  • Lue ja kuuntele niin paljon kuin haluat kk-maksulla
  • Käytä palvelua omalla älypuhelimella tai tabletilla
  • Suomen paras valikoima e-kirjoja ja äänikirjoja
  • Löydä uutta luettavaa suositusten ja top-listojen avulla
  • Voit ladata kirjat käytettäväksi myös offline-tilassa, kun nettiä ei ole saatavilla
  • Uniajastin, jolla pysäytät kuuntelun haluamasi ajan päästä
  • Lukunopeuden säätömahdollisuus
  • Tekstin koon, kirjasimen ja taustavärin säätömahdollisuus
  • Ei sitoutumuksia. Maksa kuukaudesta kerrallaan ja päätä tilaus koska tahansa

Yhteystiedot

BookBeat AB
Box 3159
103 63 Tukholma
Ruotsi

info@bookbeat.com

Viralliset sivut: bookbeat.fi