Etusivu > Kaupat > BookBeat
BookBeat alennuskoodit

BookBeat alennuskoodit

BookBeat on digitaalisten kirjojen palvelu, joka on kehitetty yhdessä Euroopan johtaviin kustantamoihin kuuluvat Bonnierin kanssa. Tältä sivulta löydät ajankohtaisimmat BookBeat tarjoukset ja alennuskoodit.

BookBeat tarjoaa lähes rajattoman määrän e-kirjoja luettavaksi ja äänikirjoja kuunneltavaksi. Palvelu toimii kuukausimaksuperiaattella. Voit lukea ja kuunnella kirjoja suoraan BookBeat-sovelluksella puhelimellasi, tabletillasi tai muulla mobiililaitteella, missä ikinä liikutkin. Maksa vaikka kuukaudesta kerrallaan ja päätä tilaus milloin haluat.

Joten ole hyvä ja poimi sivuiltamme mukaasi uusin BookBeat alennuskoodi tai hyödynnä ajankohtaiset kampanjatarjoukset!

Siirry ostoksille »

Kokeile BookBeat-palvelua 2 viikkoa ilmaiseksi!

Lue e-kirjoja tai kuuntele äänikirjoja suoraan puhelimellasi tai tabletillasi missä ikinä liikutkin BookBeat-sovelluksella. Tuhansia kirjoja jokaisen makuun uusimmista bestsellereistä vanhoihin klassikkoihin. Lue ja kuuntele niin paljon kuin haluat. Kokeile palvelua nyt 2 viikkoa maksutta!

Voimassa toistaiseksi.

Tietoa BookBeat alennuskoodeista

BookBeat tarjous ja alennuskoodi

Koska olet sivuillamme, etsit varmaankin loistavaa BookBeat tarjousta tai ehkä jopa alennuskoodia?

Olet oikeassa paikassa, sillä BookBeat käyttää alennuskoodeja osana markkinointiaan ja palveluun on hyvin usein saatavilla erilaisia kampanjoita, joiden aikana voit saada esimerkiksi pidennetyn ilmaisen kokeilujakson palveluun.

Koska kilpailu eri äänikirjapalvelujen välillä on kovaa, tarjolla on silloin tällöin myös alennuskoodeja.

Jos löysit sivuiltamme loistavan BookBeat alennuskoodin, niin ole hyvä – sivuiltamme löytyvät alekoodit ja tarjoukset ovat täysin ilmaisia ja vapaasti käytettävissä.

Kopio BookBeat alennuskoodi sivuiltamme ja klikkaa rekisteröitymisvaiheessa "Minulla on alennuskoodi" -linkkiä. Liitä koodi avautuvaan alennuskoodi-kenttään ja nauti saamistasi eduista.

Ellet löytänyt sopivaa BookBeat tarjousta juuri tänään, lisää tämä sivu selaimesi kirjanmerkkeihin ja palaa myöhemmin uudelleen tarkistamaan tilanne. Päivitämme sivustoamme lähes joka päivä.

Ikäväksemme joudumme toteamaan, että BookBeat alennuskoodit ovat pääasiassa vain uusille palvelun käyttäjille. Vanhoille asiakkaille on etuja ainakin alennuskoodien muodossa tarjolla vain harvoin jos koskaan.

Mutta voithan toki vaihtaa välillä palvelusta toiseen ja hyödyntää myös muiden äänikirjapalvelujen ilmaiset kokeilut ;).

Lue ja kuuntele jopa rajattomasti BookBeat-tilauksella

BookBeat on vuonna 2015 perustettu digitaalinen kirjapalvelu, jossa yhdistyvät palava halu palvella lukuintoisia käyttäjiä, hyvät kirjat ja uusi tekniikka. BookBeat syntyi yhteistyössä Bonnierin kanssa, joka on yksi Euroopan johtavista kirjakustantamoista. Bonnierin satavuotinen kokemus tarinoiden parissa antaa palvelulle eväät löytää paras mahdollinen tapa lukea kirjoja digitaalisesti.

BookBeat on digitaalisten e-kirjojen ja äänikirjojen lukupalvelu, jolla on erinomainen valikoima. BookBeatissa voit lukea ja kuunnella kirjoja niin paljon kuin haluat, lähes missä ja milloin tahansa. Kirjojen lukeminen ja kuunteleminen tapahtuu omalla älypuhelimellasi tai tabletillasi. Sinulle sopivia kirjoja löydät helposti ehdotusten avulla ja sovelluksen käyttö on helppoa.

Voit kokeilla palvelua ilmaiseksi 14 päivän ajan. Kokeilujakson jälkeen tilaus jatkuu normaalihintaisena, ellet päätä tilausta. Luo käyttäjätili, lataa sovellus, kirjaudu ja voit alkaa lukemaan ensimmäistä kirjaasi!

BookBeat-äänikirjapalvelu lyhyesti:

  • Lue ja kuuntele niin paljon kuin haluat kk-maksulla
  • Käytä palvelua omalla älypuhelimella tai tabletilla
  • Suomen paras valikoima e-kirjoja ja äänikirjoja
  • Löydä uutta luettavaa suositusten ja top-listojen avulla
  • Voit ladata kirjat käytettäväksi myös offline-tilassa, kun nettiä ei ole saatavilla
  • Uniajastin, jolla pysäytät kuuntelun haluamasi ajan päästä
  • Lukunopeuden säätömahdollisuus
  • Tekstin koon, kirjasimen ja taustavärin säätömahdollisuus
  • Ei sitoutumuksia. Maksa kuukaudesta kerrallaan ja päätä tilaus koska tahansa

Yhteystiedot

BookBeat AB
Box 3159
103 63 Tukholma
Ruotsi

info@bookbeat.com

Virallist sivut: www.bookbeat.fi