Bolt alennuskoodit

Bolt

Taxify on nyt BOLT!

Bolt on Euroopan johtava kyytialusta, joka yhdistää miljoonat matkustajat kuljettajiin ympäri maailmaa tehden matkustamisesta helpompaa, nopeampaa ja luotettavampaa. Boltin tehokkaasta teknologiasta hyötyvät sekä kuljettajat, jotka joutuvat maksamaan pienemmän komission, että matkustajat, jotka pääsevät usein halvemmalla. Bolt on perustettu vuonna 2013 ja se on yksi nopeimmin kasvavista henkilökuljetuspalveluyrityksistä Euroopassa ja Afrikassa. Sillä on jo yli 10 miljoonaa käyttäjää 25 eri maassa.

Näin Bolt toimii: Valitse sovelluksella noutopaikka, seuraa kyydin saapumista kartalla ja hyppää kyytiin. Voit maksaa matkan suoraan sovelluksella ja arvostella kuljettajan muiden käyttäjien auttamiseksi. Kaupungit, joissa palvelu on saatavilla löydät täältä.

» Siirry ostoksille

Voimassa olevat Bolt alennuskoodit ja tarjoukset 2021

5 € alennus ensimmäisestä kyydistä!

Käytä kutsukoodi ja saat 5 euron alennuksen ensimmäisestä kyydistäsi.

Samankaltaisia alennuskoodeja kuin Bolt

Scandicin Staycation-hotelleissa on esimerkiksi kylpyamme tai oma sauna sekä valmiiksi katettu aamiainen klo 11 asti. Scandic Friends -jäsenille hotelliyöt Staycation-hotelleissa 20 % alennuksella.

Scandic Friends -jäsenet voivat varata hotelliyöt 20 % alennuksella. Alennus on voimassa kylpylähotelleissa kaikkina päivinä. Tutustu ehtoihin ja etuihin tarkemmin kohdesivulla.

Scandic Friends on Scandicin kanta-asiakasohjelma, jonka jäsenenä voit ansaita pisteitä ja käyttää niitä palkintoöihin, osamaksuihin, verkko-ostoksiin ja muihin. Kun liityt nyt, saat jopa 20 % alennusta majoituksesta ja 10 % alennusta ruoasta Scandic-ravintoloissa valittuina viikonloppuina ja loma-aikoina. Katso ehdot ja kaikki kanta-asiakasedut kohdesivulta.

Koskee yöpymisiä välillä 1.10.-29.11.2021. Tarkemmat ehdot kohdesivulla.

Löydä alennukset ja kampanjat Nordic Choice Hotelseihin, elämyksiin ja lahjakortteihin.

Hoida hotelliyöpyminen ja aktiviteetti pakettina. Selaa Nordic Choice Hotelsin Packtivity-valikoimaa kohteessasi.

Tilaa Nordic Choice Hotelsin uutiskirje ja saat jopa 25 %:n tervetuliaisialennuksen. Saat myös hyviä tarjouksia ja uutisia Nordic Choice Hotelsilta sähköpostitse. Voit perua uutiskirjetilauksen milloin tahansa.

Paljon isoja ja pieniä, kovia ja pehmeitä matkalaukkuja lyhyille ja pidemmille reissuille sekä käsimatkatavaroille. Tuotemerkkejä mm. Samsonite, Thule, Travelite, North Face ja Eastpak.