Bodymaja alekoodi

Parhaat Bodymaja alennuskoodit & tarjoukset

*************** (Ei arvosteluja)
Ladataan...

Aktiiviset ja varmistetut Bodymaja alennuskoodit kesäkuu 2024

Bodymaja on kehonkoostumusmittauksiin erikoistunut toimija, jolla on yhdeksän toimipistettä eri puolella Suomea (2022).

Bodymaja.fi-palvelun avulla kehonkoostumusmittausten tekeminen on aiempaa helpompaa. Sen itsepalvelupisteittä mittauksen voi tehdä omassa rauhassa ja yksityisesti.

Mittauspisteissä on käytössä korkealaatuiset Inbody 770 -laitteet, jotka antavat tarkimmat mahdolliset tulokset. Testin ottaminen on helppoa selkeiden ohjeiden ja ääniopastuksen ansiosta.

Mittauksen jälkeen asiakas saa selkeän raportin, jonka voi myös jakaa sähköisenä tai tulostaa mukaan. Raportti sisältää esim. lihasten ja rasvan määrän, rasvaprosentin, haitallisen viskeelirasvat sekä lihaksiston puolierot.

Ajankohtaiset Bodymaja alennuskoodit ja tarjoukset löydät aina tältä sivulta!

Alennuskoodit | Lisätietoa | Siirry ostoksille

Kolme kehonkoostumusmittausta kahden hinnalla!

Osta kolmen kehonkoostumusmittauksen paketti Bodymajan verkkokaupasta nyt kahden hinnalla (39,80 €). Seuraa edistymistäsi ja pidä motivaatiota yllä. Kortti on voimassa 9 kk ostopäivästä.

Voimassa toistaiseksi.

Kehonkoostumusmittaus vain 19,90 €

Kertamittaus missä tahansa Bodymaja-toimipisteessä sisältäen tarkat mittaustulokset toimitettuna myös Oma Body -palveluun. Kortti on voimassa 3 kk ostopäivästä.

Voimassa toistaiseksi.

Onko Bodymajalle alennuskoodeja?

Kyllä. Tämä yritys hyödyntää alennuskoodeja markkinoinnissaan. Verkkokaupassa niitä kutsutaan nimillä kuponki ja kuonkikoodi. Löydät ajankohtaisimmat Bodymaja kuponkikoodit tältä sivulta.

Mitä etuja Bodymaja kuponkikoodilla saa?

Hyödyntämällä Bodymaja kupongin ostoksen yhteydessä voit saada esimerkiksi alennuksia ostamistasi kehonkoostumusmittauksista tai useamman mittauksen paketeista.

Bodymaja kuponkikoodini ei toimi. Mitä voin tehdä?

Varmista, että 1) kuponkikoodi on edelleen voimassa 2) olet kirjoittanut koodin oikein 3) tilauksesi täyttää kupongin käyttöehdot. Joskus kupongin käyttäminen edellyttää esim. tilaamista tietyllä summalla.

En löydä sivuiltanne Bodymaja alennuskoodia...

Ikävä kyllä aina Bodymaja alennuskoodia tai kuponkia ei ole saatavilla. Tule myöhemmin tarkistamaan tilanne. Päivitämme koodeja jatkuvasti.

Mistä muualta voin löytää Bodymaja alennuskoodin?

Tilaamalla Bodymajan uutiskirjeen voit joskus saada alennuskoodin käytettäväksi. Tarkista myös Bodymajan sosiaalisen median tilit.

Kuinka kauan Bodymajan tuotteet/paketit ovat voimassa?

Yksittäiset mittaukset ja paketit ovat voimassa 12 kk ostopäiävästä lähtien.