Bodylab alennuskoodit

Bodylab

Bodylab Nutrition on tanskalainen hyvänmakuisten ja funktionaalisten urheilutuotteiden ja lisäravinteiden valmistaja, kehittäjä ja jälleenmyyjä. Se on osa NutriNord-konsernia.

Bodylabin valikoimiin kuuluvat muun muassa proteiinijauheet ja proteeinilisät, proteiinipatukat, weight gainerit, aminohapot ja kreatiinit, PWO:t, hiilihydraatit ja energiatuotteet, rasvahapot ja vitamiinit, shakerit sekä lifestyle- ja painonhallintatuotteet.

» Siirry ostoksille

Voimassa olevat Bodylab alennuskoodit ja tarjoukset 2021

Katso kaikki Bodylabin voimassa olevat kampanjat

Lisäravinteita, urheilutuotteita ja paljon muuta selvästi edullisemmin.

Tilaa yli 75 €:lla ja saat ilmaisen lahjan

Nopea ja ilmainen toimitus yli 49 € tilauksille

Normaalitoimitus 3,99 €/tilaus.

Samankaltaisia alennuskoodeja kuin Bodylab

Täysin käyttökelpoisten tuotteiden viimeisiä eriä lyhyellä päiväyksellä tai voimassaololla uskomattomin alennuksin. Nämä tuotteet viedään nopeasti!

Protein Companyn outletista löydät esimerkiksi myynnistä poistuvia tuotteita, varastonsiivoustuotteita ja parasta ennen -tuotteita poikkeuksellisen edullisesti. Tutustu outlet-tuotteisiin ja tee löytöjä!

Proteincompany tarjoaa tuotteilleen 7 päivän hintatakuun, mikä tarkoittaa, että jos onnistut löytämään saman tuotteen halvemmalla toiselta verkkosivustolta, se tarjoaa sinulle tuotteen samaan hintaan. Tutustu ehtoihin kohdesivulla.

Sporswear of Sweden tarjoaa ilmaiset rahtimaksut EU:n sisäisiin tilauksiin.

Hanki asiakkuus Fressi-kuntosalille – yksi sali alkaen vain 39 euroa kuussa!

Hybridipyörät maantielle, soralle, työmatkoille, vapaa-ajalle ja cyclocrossiin löydät Ribble Cyclesiltä. Hinnat alkaen 807 € + toimitus.

Tietoa kaupasta Bodylab

Bodylab Nutrition on vuonna 2001 perustettu tanskalainen yritys, joka myy hyvänmakuisia ja toiminnallisia urheilutuotteita ja lisäravinteita. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Hadsundissa Tanskassa. Se on osa norjalaista elintarvikekonserni Scandzaa.

Bodylabin konsepti perustuu online-myyntiin. Se tekee yhteistyötä monien tanskalaisten ja ulkomaisten vähittäiskauppojen, elintarvikeliikkeiden ja erikoismyymälöiden kanssa tarjotakseen laajan valikoiman lisäravinteita. Kaikkia tuotteita voi ostaa verkkokaupasta, josta ne toimitetaan kuluttajille suoraan valmistajalta.

Erikoistuneen yritysmallinsa ansiosta Bodylab pystyy tarjoamaan asiakkailleen edullisempia hintoja kuin monet muut alan toimijat. Tämä on mahdollistanut yritykselle johtavan aseman sekä mahdollisuuden laajentaa yrityksen kapasiteettia ja laadunvarmistusta. Se haluaa olla johtava brändi lisäravinteiden ja urheilutuotteiden saralla niillä markkina-alueilla, joilla se toimii. Se haluaa myös levittää tietoa lisäravinteista sekä niiden käytöstä, eduista ja rajoituksista.

Bodylab Nutrition myy vain läpikotaisin, tiukan valvonnan alla testattuja korkealaatuisia tuotteita. Valikoima ei ole erityisen laaja, mutta sinne hyväksytään vain parhaat tuotteet, joiden vaikutusmekanismit perustuvat tieteelliseen näyttöön. Kaikki raaka-aineet ostetaan maailman johtavilta tavarantoimittajilta. Siksi Bodylabin asiakaskuntaan kuuluukin monia ammattiurheilijoita.

Yhteystiedot

Bodylab
Teollisuustie 9
04300 Tuusula

Puh. 09 4245 2195
asiakaspalvelu@bodylab.fi

Asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 10-16.

Verkkokaupan kuvaus päivitetty viimeksi 17.5.2019.