Björn Borg alekoodi

Parhaat Björn Borg alennuskoodit & tarjoukset

*************** (Ei arvosteluja)
Ladataan...

Aktiiviset ja varmistetut Björn Borg alennuskoodit toukokuu 2024

Björn Borg on tunnettu ja korkealaatuinen ruotsalainen muotibrändi, jonka omasta verkkokaupasta (www.bjornborg.com) saat kaikki miesten, naisten ja lasten alusvaatteet, oloasut, sukat, uima-asut, kengät, laukut, matkalaukut, aurinkolasit, tuoksut sekä paljon muuta. Jos etsit Björn Borg alennuskoodia, olet tullut oikeaan paikkaan.

Verkkokauppa tarjoaa aina ilmaisen toimituksen ja 14 päivän palautusoikeuden kaikkiin EU-maihin. Nappaa ostoksille mukaasi myös uusin Björn Borg alennuskoodi ja säästä!

Alennuskoodit | Lisätietoa | Siirry ostoksille

Miesten alessa urheilu- ja alusvaatteita huikein alennuksin

Voimassa toistaiseksi.

Ilmainen toimitus yli 80 € tilauksille

Alle 80 euron tilauksille toimitusmaksu on 4,95 €.

Voimassa toistaiseksi.

Björn Borg on The Björn Borg Groupin omistama ja kehittämä tuotemerkki. Liiketoiminnan painopiste on alusvaatteissa ja urheiluvaatteissa, sekä lisensoisuissa jalkineissa, laukuissa ja silmälaseissa. Brändin tuotteita myydään noin 30 markkina-alueilla, joista suurimpia ovat Ruotsi ja Alankomaat.

Konsernilla on toimintaa kaikilla tasoilla brändäyksestä kuluttajakauppaan omissa myymälöissä ja verkkokaupoissa. Liiketoiminta muodostuu brändin kehittämisestä ja linsenssinhaltijoiden ja jakelijoiden verkkopalveluista, sekä alusvaatteiden ja urheiluvaatteiden tuotekehityksestä. Konserni vastaa myös alus- ja urheiluvaatteiden jakelusta Ruotsissa, Englannissa ja Suomessa, sekä jalkineiden jakelusta Ruotsissa, Suomessa ja Baltian maissa. Björn Borgilla on yhteensä 41 myymälää.

Björn Borg on ennen kaikkea urheilu- ja muotimerkki. Se tarjoaa tuotteita, joissa on ainutlaatuinen yhdistelmä urheilullisuutta, muotia ja loistavaa istuvuutta. Merkki pyrkii tavoittamaan kuluttajat, jotka haluavat pysyä aktiivisena vaarantamatta houkuttelevaa ulkonäköä. Olipa kyseessä sitten design, istuvuus tai suorituskyky, Björn Borg haluaa olla aina numero 1.

Paras tapa säästää alus- ja urheiluvaateostoksissa on poimia tältä sivulta käyttöön Björn Borg alennuskoodi, jolla voit saada monenlaisia etuja: alennuksia, kaupanpäällisiä tai esimerkiksi ilmaisen toimituksen. Seuraa sivua, äläkä enää missaa Björn Borg alennuskoodia!

Alusvaatteet

Alusvaatteet on Björn Borgin suurin tuotealue, jossa se tarjoaa malleja miehille, naisille ja lapsille useissa kategorioissa. Alusvaatteita täydentää loungewear (lähinnä yöpuvut), sukat ja uima-asut. Valikoima koostuu trendikkäistä ja muodikkaista tuotteista brändille tyypillisillä rohkeilla printeillä jv väreillä sekä klassisempien mallien valikoima. Tarjontaan kuuluu myös toiminnallinen urheiluvalikoima ja useita rintaliivimalleja. Miesten valikoima kattaa noin 79 prosenttia myynnistä ja naisten valikoima noin 19 prosenttia. Lasten valikoiman osuus on noin 10 prosenttia myytyjen pakkauslukujen perusteella.

Björn Borgin alusvaatteita myydään itsenäisillä jälleenmyyjillä, vaate- ja urheilukaupoissa, tavarataloissa, Björn Borgin myymälöissä ja verkossa. Alusvaatteyrityksen omistaa ja sitä hallinnoi Björn Borg Group.

Brändin alusvaatemyynti laski 4 prosentilla vuonna 2014. Suurista markkinoista Suomessa nähtiin hyvää kasvua, kun muilla isoilla markkina-alueilla – Alankomaissa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Belgiassa – myynti laski. Pienemmistä markkinoista Englannissa se sai kuitenkin hyviä tuloksia.

Urheiluvaatteet

Björn Borg tarjoaa urheiluvaatteita naisille ja miehille. Tuotteet ovat pääosin toiminnallisia, mutta muodikkaita urheiluvaatteita värikkäilllä designeilla. Valikoima jakautuu kahteen kategoriaan: Performance ja Sportswear. Björn Borgin urheiluvaatetoiminnot perustettiin vuonna 2011 hollantilaisen tytäryhtiö Björn Borg Sportin toimesta. Samana vuonna se myi hollantilaisille markkinoille suunnatun naisten näytekokoelman. Ensimmäiset urheiluvaatteet tulivat kauppoihin tammikuussa 2012. Nykyään urheiluvaatteita myydään kahdeksalla markkina-alueella. Jälleenmyyjiin lukeutuvat urheiluvaatteiden jälleenmyyjät, tavaratalot, Björn Borg -myymälät ja verkkokaupat.

Vuonna 2014 Björn Borg kertoi siirtävänsä toimintansa Tukholman pääkonttoriin vuoden 2015 aikana osana yrityksen uuttaa liiketoimintasuunnitelmaa, joka keskittyy urheilumuotiin. Björn Borg Sport -tytäryhtiö jää asteittain pois vuosien 2015 ja 2016 aikana.

Jalkineet

Jalkineiden tuotealue tarjoaa valikoiman rentoja ja designer-jalkineita miehille ja naisille. Niitä myyvät yksityiset jälleenmyyjät, kenkä- ja urheiluketjut, tavaratalot, isot verkkokaupat, Björn Borgin myymälät ja bjornborg.com. Viime vuosina lisenssinhaltija on laajentanut jalkinetoimintaa kansainvälisesti useille markkinoille. Vuonna 2014 Björn Borgin kenkiä myytiin noin 20 Euroopan maassa, joista Ruotsi, Alankomaat ja Belgia olivat suurimpia. Tärkeimpiä kasvualueita ovat Iso-Britannia ja Saksa.

Laukut

Laukkujen tuotealue sijoittu muotisegmenttiin ja koostuu käsilaukuista, salilaukuista sekä lompakoista, käsineistä ja vöistä. Jälleenmyyjiä ovat matkalaukkumyyjät, urheiluvälinekaupat, ketjut, tavaratalot, shop-inshopit, Björn Borgin myymälät ja verkkokaupat. Laukkuja myydään pääasiassa Björn Borgin vakiintuneilla markkinoilla Pohjois-Euroopassa.

Silmälasit

Björn Borgin silmälasikehykset kuuluvat trendit-segmenttiin ja niitä myydään linsensoiduilla optikoilla. Valikoimiin kuuluu myös aurinkolaseja, joita myös myydään useilla jälleenmyyjillä, kuten muotiliikkeissä, tavarataloissa ja Björn Borgin myymälöissä.

Tuoksut

Tuotealue tarjoaa kahta mallistoa: Björn Borg JA!, joka sisältää naisten ja miesten hajusteita ja ihonhoitotuotteita, sekä Björn Borg Heritage, joka käsittää miesten hajusteita ja deodorantteja. Myynnistä suurin osa tulee Pohjoismaissa sijaitsevien isojen kosmetiikkaketjujen ja tavaratalojen myynneistä. Tuotteita myydään myös matkailusegmentin alueilla, kuten SAS- ja muiden lentoyhtiöiden kautta sekä matkayhtiöillä.

Björn Borg alennuskoodi

Kuinka usein Björn Borg alennuskoodeja on saatavilla? Kokemuksemme mukaan ei kovinkaan usein.

Julkaisemme kuitenkin myös erilaisia Björn Borg tarjouksia ja kampanjoita, joten kannattaa seurata tätä sivua jos shoppailet bjornborg.comissa aina silloin tällöin.

Yhteystiedot

BJÖRN BORG AB
Tulegatan 11
SE-113 53
Tukholma
Ruotsi

customerservice@bjornborg.com