Biancaneve alennuskoodit

Biancaneve alennuskoodi

Vuonna 2006 perustettu Biancaneve keskittyi aluksi esiintyvien urheilijoiden, kuten taitoluistelijoiden ja fitness-urheilijoiden kisa-asujen suunnitteluun ja valmistamiseen mittatilaustyönä.

Vuonna 2013 Biancaneve julkaisi ensimmäisen urheiluvaatemallistonsa naisille, jotka haluavat pukeutua tyylikkäästi myös kuntosalilla treenatessaan. Imartelevien leikkausten ja miellyttävien materiaalien ansiosta Biancaneven vaatteista tuli tuttu näky myös salien ulkopuolella.

Nappaa seuraavalle shoppailulle mukaasi uusin Biancaneve alennuskoodi ja säästä verkko-ostoksissasi!

Siirry ostoksille »

Poistuvia tuotteita jopa 58 % alennuksella

Voimassa toistaiseksi.

Saatat pitää myös näistä alennuskoodeista ja tarjouksista

Tietoa kaupasta Biancaneve

Vuonna 2006 perustettu Biancaneve Oy on suomalainen tekstiilialan kasvuyritys. Se valmistaa ydintiiminsä ja usean alihankkijan voisin ylellisiä ja yksilöllisiä esiintymisasuja maailman parhaille taitoluistelijoille ja fitness-urheilijoille. Lisäksi se tuottaa laatutietoisille treenaajille suunnattua urheiluvaatemallistoa, joka on suunniteltu yhdessä tekstiili-, muoti- ja fitnessalan ammattilaisten kanssa. Yritys vie tuotteitaan muun muassa Ruotsiin, Saksaan, Britanniaan ja Viroon.

Biancaneven ydintiimiin kuuluu kuusi henkilöä. Yrityksen perustaja, pääsuunnittelija ja toimitusjohtaja Elina Loueranta valittiin Pirkanmaan nuoreksi yrittäjäksi vuonna 2016.

Biancanevellä on kaksi myymälää: Tullintorin kauppakeskuksessa Tampereella ja toukokuussa 2016 avattu myymälä Galleria Esplanadissa Helsingissä. Lisäksi sillä on biancaneve.fi-osoitteessa toimiva nettikauppa.

Yrityksen yhteistyökumppaneita ovat muun muassa Suomen Fitnessurheilu ry, Nordic Fitness Expo, Suomen Taitoluisteluliitto ry ja Jokerit Dance Team.

Urheilumallisto AW16

Urheilumallisto on suunnattu urheilua rakastaville naisille. Vaatteiden jokainen sauma, leikkaus ja yksityiskohta on suunniteltu treenaajien vaatimuksia ajatellen, unohtamatta kuitenkaan tyyliseikkoja.

Pehmeä ja kevyt kangas imartelee naisellisia muotoja. Leikkaukset korostavat kehon muotoja takapuolesta poveen ja lihaksiin. Loppusilauksen viimeistelevät kimaltelevat Swarowski®-kristallit.

Urheiluvaatevalikoimaan kuuluu muun muassa takkeja, toppeja, legginsejä, shortseja ja haalareita.

Esiintymisasut taitoluisteluun ja fitnessbikinit

Biancaneve valmistaa näyttäviä asuja monenlaisiin käyttötarkoituksiin huomioden eri lajien ja tilaisuuksien erityisvaatimukset. Yrityksen asiakkaina ovat olleet muun muassa muodostelma- ja yksilöluistelijoita, kilpatanssijoita, voimistelijoita ja fitness-kilpailijoita.

Suunnittelun tueksi se tarjoaa laajan valikoiman joustavia kankaita, tekniikoita painantaan ja tulostukseen sekä koneellisia kiinnityspalveluja kristallikiville.

Haluatko häikäistä jäällä taitojesi ohessa hehkuvalla olemuksellasi? Biancaneven tekstiiliammattilaiset suunnittelevat sinulle luisteluasun Suomen laajinta kangasvalikoimaa hyödyntäen. Luisteluasu valmistuu mittatilaustyönä yrityksen omassa ompelimossa. Mikäli sopivaa kangasta ei löydy, se voidaan valmistaa värjäämällä, painamalla ja digitaalisen kangastulostuksen avulla. Suunnittelupalvelu takaa yksilöllisen asun, jossa taitosi varmasti huomataan.

Haluatko loistaa lavalla fitnessbikineissä, jotka korostavat vartalosi parhaita puolia? Ammattilaisista koostuva tiimi suunnittelee fitnessbikinit hyödyntäen laajaa joustavien kankaiden valikoimaa. Ellei sopivaa löydy, kangas voidaan myös suunnitella mittatilaustyönä huipputekniikoita käyttäen. Viimeistele veistoksellisuutesi pienellä tuihakduksella lisäsäihkettä bikineillä, jotka on valmistettu juuri Sinulle. Täydennä kisalookkisi näyttävillä kengillä!

Tilaaminen Biancaneven verkkokaupasta

Verkko-ostokset on mahdollista maksaa suomalaisten pankkien verkkomaksupainikkeilla ja yleisimmillä luottokorteilla (Checkout), PayPalilla sekä laskulla tai osamaksulla (Collector).

Toimituskulut riippuvat lähetyksen painosta ja kohteesta. Tilauksia toimitetaan kirjeenä, Postin Economy-lähetyksinä lähipostiin tai noutopisteeseen, Postin SmartPOST-pakettiautomaatteihin, kotiinkuljetuksena sekä ulkomaille DHL Express -kuriiripalvelun kautta.

Tuotteilla on pääsääntöisesti 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus, joka koskee käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Alennushintaisilla tuotteilla ja mittatilaustuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. Tämä koskee myös määrämittaan laikettuja kankaita ja nauhoja sekä intiimituotteita.

Verkkokauppaan on silloin tällöin tarjolla alennuskoodeja, joilla voi saada alennuksia tilauksista. Alennuskoodi syötetään kassasivun oikeassa laidalla olevan tuotelistauksen alapuolella olevaan kohtaan lomakkeella.

Yhteystiedot

Biancaneve Oy
PL 61
33961 Pirkkala

Y-tunnus 2527777-8

+358 44 293 3439
shop@biancaneve.fi