Bangerhead alennuskoodit

Bangerhead alennuskoodi

Bangerhead (www.bangerhead.fi) ono ruotsalainen kauneustuotteiden verkkokauppa, joka on nyt vihdoin myös Suomessa. Se on perustettu, koska kauneustuotteiden saatavuus on huono ja hinnat kalliit. Nyt voit ostaa naisten ja miesten kosmetiikkaa netistä edullisesti milloin tahansa. Bangerheadilla on jo yli 150 000 tyytyväistä asiakasta.

Nykyään Bangerhead on yksi Pohjoismeiden suurimmista ihonhoitotuotteita, hiustenhoitotuotteita, kosmetiikkaa ja hajuvesiä myyvistä yrityksistä. Kaupan valikoimista löydät kaikkien tunnetuimpien huippumerkkien tuotteet, kuten Moroccanoil, bareMinerals, ghd, Kerastase, Redken, Lumene ja Dermalogica.

Siirry ostoksille »

Katso kaikki ajankohtaiset Bangerhead-kampanjat tästä

Voimassa toistaiseksi.

Outletissa satoja suosittuja kauneustuotteita jopa -50 %

Katsoitko jo Bangerhead Outletin? Satoja hiusten- ja ihonhoitotuotteita, hajuvesiä ja meikkejä jopa 50 prosentin alennuksella!

Voimassa toistaiseksi.

Yli 50 euron tilaukset toimituskuluitta

Bangerheadilta ilmaiset postikulut, kun tilaat tuotteita vähintään 50 eurolla (norm. 4,90 €).

Voimassa toistaiseksi.

Tietoa kaupasta Bangerhead

Bangerhead on vuonna 2008 Ruotsissa perustettu hiustenhoitotuotteiden verkkokauppa, joka on vuosien varrella kehittynyt kolmessa maassa (Suomi, Ruotsi ja Norja) toimivaksi kauneuskaupaksi. Se kattaa kaikki kauneuden osa-alueet hiusten- ja ihonhoidosta meikkeihin, tuoksuihin ja muotoiluvälineisiin.

Kauneustuotteiden ostaminen voi olla varsin vaikeaa, koska markkinoilla on niin paljon valinnanvaraa. Bangerheadin ideologia on tehdä kauneustuotteiden ostamisesta helppoa, hauskaa ja kätevää. Siksi sen raudanlujat kauneusammattilaiset ovat valinneet huolellisesti verkkokauppaan vain sellaisia tuotteita, joihin he itse uskovat. He haluavat käyttää tietotaitoaan vinkatakseen asiakkailleen parhaista uutuuksista ja klassikoista.

Bangerhead haluaa olla asiakkaidensa kauneuden BFF, ja siksi se tarjoaa rekisteröityneille asiakkailleen eksklusiivisia etuja ja tarjouksia. Kaupan Magazine-osioon on kerätty kaikki alan kuumimmat trendit ja tapahtumat. Osiossa kokeneet kauneustoimittajat jakavat parhaat kauneusvinkkinsä ja päästävät lukijat kurkistamaan kauneusalan kulissien taakse.

  • Maksutavat: verkkopankit, luottokortit, PayPal, Qliro-lasku ja -osamaksu
  • Toimituskulut: 4,90 e ja ilmainen yli 50 e tilauksille
  • Toimitusaika: normaalisti 3-5 arkipäivää
  • Palautusaika: 30 päivää

Yhteystiedot

Bangerhead
c/o Cross Nordic Logistics
PL 5080
00002 Helsinki

Y-tunnus: 2607224-8

moi@bangerhead.fi

Verkkokaupan kuvaus päivitetty viimeksi 20.5.2019.