Avira alennuskoodit

Avira

Avira (www.avira.com) on vuonna 1986 perustettu saksalainen tietoturvayritys, joka tunnetaan parhaiten Avira AntiVir -virustorjuntaohjelmistosta ja Avira Internet Security -tietoturvaohjelmistosta. Tältä sivulta löydät alennuskoodit Avira-tuotteisiin.

Avira AntiVir on yksityiskäyttäjille ilmainen virustorjuntaohjelmisto, joka on saatavilla useimmille suosituimmille käyttöjärjestelmille. AntiVir toimii taustaprosessina tarkistaen jokaisen avattavan tai ladattavan tiedoston virusten varalta. Lisäksi sillä voi tarkistaa ja puhdistaa koko koneen. AntiVir päivittää automaattisesti virustunnistetiedot päivittäin.

AntiVir-ohjelmistosta on saatavilla maksullinen Premium-versio, joka sisältää lisäominaisuuksia ja jossa ei ole popup-ilmoituksia. Aviran tuoteperheeseen kuuluu lisäksi Avira Internet Security, joka antaa lisäturvaa netinkäyttöön.

Etsimme puolestasi uusimmat Avira-alennuskoodit, jotta sinä voit hankkia tietoturvatuotteet mahdollisimman edullisesti.

» Siirry ostoksille

Voimassa olevat Avira alennuskoodit ja tarjoukset 2021

ILMAINEN 30 päivän kokeilu Premium-tuotteisiin

Kokeile Aviran Premium-tuotteita (Antivirus Pro, Phantom VPN Pro, System Speedup Pro) 30 päivää ilmaiseksi. Luottokorttia ei vaadita.

Lataa Avira Security Suite ilmaiseksi

Avira Security Suite tarjoaa suojaa, yksityisyydensuojaa ja suorituskykyä.

Samankaltaisia alennuskoodeja kuin Avira

Lisäksi superalennukset valikoidusta elektroniikasta (esim. sähköhammasharja, kaiuttimet, kuulokkeet, partatrimmeri jne.).

Lisävarusteiden hakutyökalulla voit etsiä yhteensopivia lisävarusteita laitteesi sarjanumerolla, mallinimellä tai SNID-tunnuksella.

Satoja uusia tuotteita joka viikko reiluin alennuksin.

Kaikki käytetyt tietokoneet ovat valtuutetun Apple-huollon tarkastamia ja niillä on 12 kk takuu.