Autonvaraosat24 alennuskoodit

Autonvaraosat24 alennuskoodi

Autonvaraosat24.fi on 27 markkina-alueella Euroopassa toimiva auton varaosien verkkokauppa, joka tarjoaa yli 500 varaosan valikoiman yli 300 tuotemerkiltä ja yli 75 000 automallille.

Auton-varaosat24.fi lupaa selkeät ja helppokäyttöiset verkkosivut, markkinoiden alhaisimmat hinnat, monipuoliset maksu- ja toimitustavat sekä nopeat toimitukset 1-3 päivässä.

Siirry ostoksille »

Varaosat jopa 60 % alennuksella

Voimassa toistaiseksi.

Yli 160 € tilauksiin toimitus 0 €

Norm. 10,95 €. Ei koske erittäin suuria tuotteita ja toimituksia saarille.

Voimassa toistaiseksi.

Saatat pitää myös näistä alennuskoodeista ja tarjouksista

Tietoa kaupasta Autonvaraosat24

Autonvaraosat24.fi on yksi johtavista online-varaosamyyjistä vuosien kokemuksen verkkokaupasta ja tuhansien tyytyväisten asiakkaidensa ansiosta. Verkkokaupasta löytyy laaja valikoima auton varaosia sadoilta tuotemerkeiltä, joiden korkealaatuiset tuotteet takaavat autollesi sekä toimivuuden että turvallisuuden. Autonvaraosat24.fi on osa saksalaista Autodoc GmbH -konsernia.

Verkkokaupan valikoima kattaa yli miljoona varaosaa moottoreista jarruihin, suodattamista korin osiin ja tulpista ripustuksiin. Lisäksi verkkokauppa myy talvi- ja kesärenkaita henkilöautoihin, katumaastureihin, kevyihin kuorma-autoihin ja moottoripyöriin.

Autonvaraosat24:stä löytyy varaosat lähes kaikkiin automerkkeihin ja -malleihin. Omaan autoon sopivia varaosia on helppo etsiä hakukoneella, johon syötetään auton merkki, malli ja tyyppi. Voit etsiä osia myös syöttämällä oman rekisteritunnuksen, josta hakukone tunnistaa auton ominaisuudet.

Tilaaminen autonvaraosat24.fi:stä

Maksutapoina verkkokaupassa käyvät luottokortit, verkkopankkien suoramaksut (Trustly-maksupalveluvälittäjän kautta), PayPal, pankkisiirto (3 päivää) sekä Klarna lasku. Tilauksesta tulee automaattinen sähköpostivarmistus.

Toimituskulut Suomeen ovat 9,95 euroa/tilaus ja toimitus on ilmainen, kun tilauksen loppusumma on yli 150 euroa. Ilmainen toimitus ei koske isoja tilauksia. Ylimitoitetut tuotteet on mainittu toimitusehdoissa.

Tuotteiden arvioidut toimitusajat löytyvät tuotetiedoista. "Lähetetään 24 tunnin sisällä" -tuotteet lähetetään tilauspäivänä tai seuraavana arkipäivänä ja niiden toimitus kestää 1-2 arkipäivää. "Valmiina lähetettäväksi 3-5 päivässä" -tuotteiden toimitusaika on tavallisesti 4-6 arkipäivää.

Tilauksilla on 14 päivän peruutusoikeus, joka alkaa tuotteiden vastaanottamisesta. Ota yhteyttä verkkokaupan asiakaspalveluun ennen tuotteiden palauttamista. Katso peruutusoikeus.

Onko Autonvaraosat24.fi luotettava verkkokauppa?

Vaikka autonvaraosat24.fi vaikuttaa hieman huonosti käännetyltä kaupalta, näkemyksemme mukaan se on täysin luotettava varaosa-alan toimija.

Asiakkaiden kokemuksia keräävässä TrustPilot-palvelussa se on saanut tätä kirjoitettaessa arvosanan 4,3/5 (erinomainen) perustuen yli 1 000 arvosteluun. Palvelussa yli 80 % arvosteluista on positiivisia ja vain noin 10 prosenttia negatiivisia.

Yhteystiedot

Autodoc GmbH
Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berliini
Saksa

+358 9315 81926
info@autonvaraosat24.fi