Atelier Goldner alekoodi

Parhaat Atelier Goldner alennuskoodit & tarjoukset

*************** (Ei arvosteluja)
Ladataan...

Aktiiviset ja varmistetut Atelier Goldner alennuskoodit toukokuu 2024

Atelier Goldner (goldner-fashion.com) on vaatekauppa netissä, joka tarjoaa laadukasta, ajankohtaista ja ylellistä muotia aikuisille naisille. Atelier Goldner Schnittin valikoimista löydät vaatteet niin arkeen, juhlaan kuin vapaa-ajallekin.

Verkkokauppa myy pääasiassa yli 50-vuotiaiden naisten elämäntyyliin sopivia vaatteita ja asusteita.

Ota ostoksille mukaasi Atelier Goldner alennuskoodi ja säästä muotiostoksissa!

Alennuskoodit | Lisätietoa | Siirry ostoksille

Naisten vaatteita ja asusteita jopa -64 %

Voimassa toistaiseksi.

10 € shoppailurahaa uusille asiakkaille

Tilaa uutiskirje ja saat 10 € shoppailurahaa käytettäväksi ensimmäisessä tilauksessasi. Samalla saat ensimmäisenä tietoa uusista trendeistä, aletuotteista, kilpailuista ja kampanjoista. Alennus koskee yli 60 € tilauksia, palautukset poislukien.

Voimassa toistaiseksi.

atelier goldner alennuskoodit

Atelier Goldner (aik. AtelierGS, Atelier Goldner Schnitt) on jo vuosikymmenen ajan sykkinyt hyvälle muodille, joka istuu hyvin ja tekee hyvää. Sen keskipisteessä ovat klassiset arvot: laatu, palvelu ja ajankohtainen muoti. Tämän todistavat jo miljoonat asiakkaat Saksassa, Suomessa ja muualla Euroopassa. Vahvistaakseen näitä arvoja yritys palasi vanhaan nimeensä, Atelier Goldner Schnitt – ja myöhemmin vielä lyhyemmin Aterlier Goldner. Uusvanha nimi on mukana niin uudessa logossa kuin uudistetussa verkkokaupassakin, joka palvelee uudessa osoitteessaan goldner-fashion.com/fi.

Uudet upeat tuotteet ovat ajankohtaisia, puhuttelevia ja modernimpia kuin koskaan. Toki yrityksenä Atelier Goldner on edelleen istuvuuden ja mitoituksen johtava asiantuntija. Se haluaa jakaa intohimonsa kauniiseen ja käyttökelpoiseen muotiin kaikkien asiakkaidensa kanssa.

Hyvät asiat vievät oman aikansa ja perinteet luovat trendejä. Vasta ajan kanssa niistä tulee kestäviä ja ne voivat muotoilla nykyhetkeä ja tulevaa. Perinteet kuuluvat laadukkaaseen, eleganttiin ja kauniiseen elämäntyyliin. Muotialalla ratkaisevinta on laatu. Kun kaikki materiaalit, valmistus ja istuvuus vastaavat korkeita laatuvaatimuksia, voi aistia todellisen käsityötaidon merkityksen. Vähempään ei tarvitse tyytyä.

Mikä olisikaan tärkeämpää, kuin istuvuus. Lähes koko Atelier Goldner -verkkokaupan valikoimasta on saatavana normaalikokojen lisäksi lyhyitä ja alaosista erikoislyhyitä kokoja. Juuri kokovalikoima erottaa sen keskivertomuodista. Vain nainen, jonka vaatteet istuvat hyvin ja näyttävät hyviltä, voi tuntea olonsa hyväksi.

AGS:n asiakaspalvelu kuuntelee, ymmärtää ja haluaa vastata odotuksiisi. He kertovat tarvittaessa lisää yksittäisistä vaatteista, kankaista, väreitä, sopivista yhdistelmistä ja kooista. Kun tarvitset apua vaatteiden valinnassa, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Atelier Goldner Schnitt tarjoaa monipuolisen valikoiman, josta on sinulle iloa. Hyviä ideoita pukeutumiseen ei ole koskaan liikaa. Mallisto on jaettu neljään osa-alueeseen, jotta vaatteiden löytäminen olisi helpompaa:

  • Trendi - Aikaa, arvojamme ja perspektiiviä peilaavia muodikkaita vaatteita naisille, jotka haluavat tuntea olonsa hyväksi.
  • Klassikko - Modernia tyyliä aistikkaalla ja korkealla laadulla ovat vakuuttaneet aina. Istuvia leikkauksia, muodikkaita värejä ja vakuuttavaa käsityölaatua.
  • Basic - Perusta monille yhdistelmille, joka saa olosi varmaksi siitä, että kannat oikeita vaatteita. Mukavia päiviä, hyviä päiviä - kaikki sopii yhteen ja erikseen.
  • Ylellinen - Sinulle, joka olet merkittävä. Tärkeisiin päiviin, hienoihin iltoihin. Täydellistä kauneutta ja eleganssia nautittaviin hetkiin. Poikkeuksellisia materiaaleja, täydellisiä leikkauksia ja istuvuutta.

Laatutakuu

Muodissa ratkaisevaa on laatu. Vasta kun materiaalit, valmistus ja istuvuus ovat kunnossa, voi aistia käsityötaidon merkityksen. Atelier Goldner ei tee kompromissejä laadun suhteen.

Jos tuotteessa ilmenee viiden vuoden sisällä käyttöönotosta materiaali- tai valmistusvirhe, AGS korvaa tuotteen korjauksen, vaihtaa sen uuteen tai toimittaa samanarvoisen korvaavan tuotteen.

Suunnitteluvaiheessa mallien mittasuhteet suunnitellaan yhtenäisesti ateljeen oman mittataulukon mukaan. Voit siis valita aina saman sopivaksi osoittautuneen koon. Suunnittelussa huomioidaan asiakkaiden toiveet ja malleihin käytetään juuri siihen sopivaa materiaalia. Kaikki tuotteet valmistetaan korkeita laatu- ja istuvuusvaatimuksia noudattaen.

Suunnittelussa pyritään täydelliseen mukavuuteen, istuvuuteen, miellyttävyyteen ja mahdollisimman hyvään yleisvaikutelmaan.

Tuotantovaiheessa asujen mitat tarkistetaan ja niiden istuvuus varmistetaan eri kooissa. Työn laatu, kuten ompeleet, leikkaukset ja vuoret, varmistetaan. Vaatteet testataan kutistumista ja pesua varten, ja ne pakataan asianmukaisesti.

Tilaaminen Goldner-fashion.com -verkkokaupasta

Atelier Goldnerilla tilauksen voi maksaa laskulla tai postiennakolla. Lasku toimitetaan tilauksen mukana ja laskulla on 30 päivää maksuaikaa. Laskulla maksaminen edellyttää henkilötunnuksen luovuttamista. Goldner-Fashion.com toimittaa vain yli 25 euron tilauksia.

Tilauksen toimitetaan postitse asiakasta lähimpään postitoimipaikkaan. Ilmoittamalla puhelinnumerosi tilausvaiheessa, saat saapumisilmoituksen tilauksesta tekstiviestillä.

Toimituskulut ovat postipaketilla 6,90 euroa ja kotiinkuljetukselle 12,80 euroa. Postiennakolla tilattaessa hintoihin lisätään postiennakkomaksu, joka on 4 euroa.

Kaikilla tuotteilla on täysi 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus tuotteen vastaanottamisesta alkaen. Palautus on maksuton. Vaihtotilauksen voi tehdä puhelimitse tai kirjallisesti.

Yhteystiedot

Goldner Oy
Kamreerintie 10
02770 Espoo

Palkkatilanportti 1
00240 Helsinki

Y-tunnus: 1506414-6

Puhelin: (09) 8870 566 (arkisin klo 8−17)
Sähköposti: info@goldner.fi