Asos alekoodi

Parhaat Asos alennuskoodit & tarjoukset

*************** (Ei arvosteluja)
Ladataan...

Aktiiviset ja varmistetut Asos alennuskoodit toukokuu 2024

Asos (www.asos.com) on Britannian nopeiten kasvava muodin verkkokauppa, jonka yli 900 tuotemerkin ja 50 000 tuotteen valikoimaan kuuluvat naisten ja miesten vaatteet, kengät, laukut, korut, kauneustuotteet ja asusteet. Laajenevaan valikoimaan lisätään noin 2 000 uutta tuotetta joka viikko.

Alennuskoodit | Lisätietoa | Siirry ostoksille

Outletissa naisten muotia jopa 70 % alennuksella

Säästäväiset fashionistat, tänne päin! ASOS Outletista löydät alennushintaisia vaatteita, kenkiä ja asusteita designer-brändeiltä jopa 70 % alennuksella. Tuotemerkkejä mm. ASOS Design, Galmorous, Superdry ja Brave Soul.

Voimassa toistaiseksi.

Ilmainen toimitus yli 35 € tilauksiin

Asos.com tarjoaa tilauksellesi ilmaisen toimituksen, kun tilauksen loppusumma on yli 35 euroa (norm. 5 euroa).

Voimassa toistaiseksi.

ASOS on brittiläinen muodin ja kosmetiikan verkkokauppa. Yritys on perustettu vuonna 2000 Lontoossa, ja se on ensisijaisesti suunnattu nuorille aikuisille. Verkkokauppa myy yli 850 brändin tuotteita sekä omia vaatteita ja asusteitaan. ASOS toimittaa tilauksia yli 200 maahan. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Camden Townissa, Lontoossa.

Tiedätkö sen tunteen, kun törmäät sattumalta uskomattomaan vintage-myymälään tai löydät upean yksityisen brändin ennen ketään muuta? Tästä syystä ASOS avasi oman Marketplace-alustan vuonna 2010. Nykyään yli 700 myymälää käsittävään Marketplaceen pääsevät vain ASOS-tiimin valitsemat parhaat muodin start-upit.

ASOS:illa on 168 tavarantoimittajaa, jotka käyttävät 713:a tehdasta ympäri maailmaa. Yritys työskentelee sen puolesta, että toimitusketjun jokainen jäsen työskentelee turvallisesti, kunnioitettuja ja tienaa riittävää palkkaa. Yritystä ohjaavat korkeat eettiset standardit, jotka tähtäävät läpinäkyvyyteen, parempiin palkkoihin, terveyteen ja turvallisuuteen sekä modernin orjuuden ja lapsityövoiman käytön kieltämiseen.

Yritys uskoo maailmaan, jossa jokainen saa olla oma itsensä ilman tuomitsemista. Kokea, ilmaista itseään, olla rohkea ja suhtautua elämään epätavallisena seikkailuna, joka se on. Se haluaa, että jokaisella on samat mahdollisuudet löytää uskomattomia asioita - riippumatta siitä ketä he ovat, mistä he tulevat ja minkälaista tyyliä he edustavat. ASOS on olemassa antaakseen ihmisille itseluottamusta olla kuka he ikinä haluavat olla.

ASOS:in yleisö on ihanan ainutlaatuinen. Ja se tekee kaikkensa, jotta he löytäisivät sopivia vaatteita, tarjoten ASOS-brändejä yli 30 koossa. Ja mikä parasta, kaikki koot on saatavilla aina samaan hintaan. Se haluaa myös edistää tervettä kehonkuvaa. Siksi yritykselle työskentelee yli 200 mallia, jotka edustavat heidän asiakaskuntaansa. Eikä kuvia muokata digitaalisesti esimerkiksi muokkaamalla vartaloa tai poistamalla raskausarpia.

Yhteystiedot

ASOS.com
Greater London House
Hampstead Road
London
NW1 7FB
ISO-BRITANNIA

Yritysrekisterinumero: 03584121

Verkkokaupan kuvaus päivitetty viimekis 20.5.2019.