Askel alekoodi

Parhaat Askel alennuskoodit & tarjoukset

Aktiiviset ja varmistetut Askel alennuskoodit huhtikuu 2024

Askel on lämmin, läheinen ja luotettava kristillinen lehti, joka tarjoaa toisenlaisen tavan hahmottaa maailmaa. Se ei tyydy pinnallisuuteen, vaan tarjoaa lukijoilleen kestäviä arvoja ja syvällisempää pohdintaa.

Askeleen kulmakiviä ovat syvälliset henkilöhaastattelut ja voimakkaat kolumnit, joissa tarkastellaan kristittyjen elämää ja korostetaan ihmisiä yhdistäviä asioita. Vakiosisältöä ovat myös kirjeenvaihtopalsta, rukouspalvelu ja ristikot.

Askeleesta ilmestyy vuodessa 11 numeroa, joista yksi kesänumero on kaksoisnumero.

Alennuskoodit | Lisätietoa | Siirry ostoksille

Valitettavasti emme löytäneet yhtään alennuskoodia tai tarjousta tähän kauppaan

Hakuehdoillasi ei löytynyt juuri nyt yhtään alennuskoodia tai tarjousta etsimääsi. Palaa sivuille myöhemmin uudelleen tai katso uusimmat alennuskoodit etusivultamme.

Askel-lehden kansikuvassa Krista Kosonen.

Askel-lehti on Suomen suurin kristillinen aikakausmedia. Lehden päätoimittaja on Pirjo Wesaniemi. Lehdellä on 101 000 lukijaa (KMT 2014).

Askel on ainutlaatuinen kristillinen aikakauslehti, joka tarjoaa toisenlaisen tavan hahmottaa maailmaa. Toisin kuin nykymedian pintajulkisuuteen ja pinnallisuuteen keskittyvät lehdet, Askel tarjoaa kestäviä arvoja ja syvällistä pohdintaa. Se on lehti uskosta, toivosta ja rakkaudesta.

Askel on kiinnostava ja korkeatasoinen lehti uskon ja elämän pienistä ja suurista asioista. Se tarkastelee kristittyjen elämää kirkollispolitiikan ulkopuolelta ja korostaa ihmisiä yhdistäviä asioita. Lehden jutut ovat täynnä tunnetta ja kohtaamisen makua.

Jokainen Askelen numero sisältää vahvoja ja syvällisiä henkilöhaastatteluja sekä mielenkiintoisia kolumneja. Lehden suosittu kirjeenvaihtopalsta palvelee lukijoita ja onpa jotkut löytäneet sen kautta jopa aviopuolison. Lehden rukouspalveluun tulee satoja esirukouspyyntöjä joka kuukausi ja sen sanaristikkoa on kehuttu Suomen parhaaksi.

Ystävätorilta saa alennusta kirjoista, levyistä ja muista kristillisistä tuotteista. Askelen Ystäväklubi järjestää erilaisia lukijamatkoja ja -tapahtumia, joissa lukijat, avustajat ja lehdentekijät kohtaavat yhdessä mukavia ihmisiä sankoin joukoin.

Lehden vaikutuisiin avustajiin kuuluvat muun muassa Marianne Heikkilä, Jukka Kemppinen, Eija-Riitta Korhola, Matti J. Kuronen ja Martti Räikkönen.

Askel on lämmin, läheinen ja luotettava lehti, joka antaa lukijoilleen iloa, voimaa ja lohdutusta arkeen. Se on kuin ystävä, joka tulee kotiin.

Askel ilmestyy 11 kertaa vuodessa, joista heinä-elokuun lehti on kattavampi tuplanumero.

Lehden verkkosivut löytyvät osoitteesta Askel.la. Sivuilta löydät lisätietoa Askeleesta, Ystäväklubin, Heddan ja Neron palstan, Sanan ajan sekä toimituksen yhteystiedot.

Askel - Uskosta, toivosta ja rakkaudesta. Alkuperäinen kuva: Pixabay.com.

Alennuskoodi101.fi tarjoaa Askel-lehden tarjoukset sekä lukuisiin muihin lehtiin. Katso kaikki lehtitarjoukset ja tilaajalahjat tästä.

Askel lyhyesti

 • Kenelle? Kristityille, jotka kaipaavat syvällistä luettavaa
 • Avainsanat: Henkilöhaastattelut, Kristillisyys, Rukouspalvelu, Uskonto
 • Ilmestyy: 11 numeroa vuodessa, joista yksi on kaksoisnumero
 • Julkaisija: Kotimaa Oy
 • Päätoimittaja: Pirjo Wesaniemi
 • Ensimmäinen numero: 1984
 • Levikki: 14 775 (LT 2013)
 • Lukijamäärä: 101 000 (KMT K14 - S15)
 • Lukijaprofiili: 87 % naisia, 13 % miehiä
 • Irtonumero: 9,00 € (Lehtipiste)
 • Maa: Suomi
 • Kieli: suomi

Askeleen historiaa

Askel-lehden perustivat Suomen Lähetysseura ja A-lehdet vuonna 1984. Lehden ensimmäinen päätoimittaja oli Olli Valtonen (1984–1989), joka kirjoittaa lehteen vielä tänäkin päivänä.

Sittemmin lehteä kustansi Uusi Suomi ja vuodesta 1989 alkaen Kustannus-Osakeyhtiö Kotimaa.

Valtosen ohella lehden muut päätoimittajat ovat olleet Hannu Nyman (1989-1995), Olli Seppälä (1995-1998) ja vuodesta 1998 lähtien Pirjo Wesaniemi.

Tietoa Kotimaa-kustantajasta

Kustannus-Osakeyhtiö Kotimaa on viestinnän asiantuntijapalveluyritys, jonka suurin omistaja on suomalaisten seurakuntien muodostama Kirkkopalvelut ry. Kotimaa Oy:n tärkeimmät asiakasryhmät ovat seurakunnat ja kristilliset. Sen tunnetuin tuote on vuonna 1905 perustettu Kotimaa-lehti.

Yhtiö työllistää 85 henkilöä ja sillä on toimipaikkoja viidellä eri paikkakunnalla. Suurimmat liiketoimintaryhmät ovat Kotimaa- ja Askel-lehtien media sekä kristillinen kirjakauppa Sacrum.

Asiakaspalvelu

Puh. 020 754 2333
asiakaspalvelu@kotimaa.fi