Artiks alennuskoodit

Artiks

Artiks Design on ruotsalainen taideverkkokauppa, joka myy sisustusjulisteita ja kehyksiä. Sen valikoima kattaa tuhansia käsin poimittuja ja omien suunnittelijoiden suunnittelemia teoksia, jotka ovat saatavilla eri kokoisina 14×21 cm:stä 80×90 cm:iin.

Kaikista julisteista on saatavilla lähikuvan lisäksi tilakuva, joka demonstroi, miltä juliste näyttää sisätiloissa. Kaikki tuotteet on myös luokiteltu teemoihin, kuten kartat, eläimet, mustavalkokuvat ja vastaavat, joten mieleisen julisteen löytäminen verkkokaupasta on helppoa!

» Siirry ostoksille

Voimassa olevat Artiks alennuskoodit ja tarjoukset 2021

Taidejulisteet Artiks Designilta alkaen 4,95 €

Selaa tuhansia malleja teemoittain ja valitse suosikkisi. Saatavilla useissa eri kooissa ja erilaisilla kehyksillä!

20 % alennus uutiskirjeen tilaajille

Tilaa Artiks-uutiskirje ja saat 20 % alennuksen ensimmäisestä ostoksesta. Alennuskoodi on käytössä 24 tuntia tilaamisesta.

Samankaltaisia alennuskoodeja kuin Artiks

Black Friday -tarjoukset koskeva tuotemerkkejä Konstsmide, Osram ja Star Trading.

Minimitilaus 30 €.

Shoppaile huonekaluja, valaisimia, verhoja, mattoja ja paljon muita tuotteita kampanjahintaan.

Luo persoonalliset ja henkilökohtaiset joululahjat omista kuvistasi.

vidaXL.fi:n uudella tarjoussivulla jatkuvasti vaihtuvia tuotteita alennushintaan. Sivun tuotteista oheisella koodilla 10 % lisäalennus!

Tietoa kaupasta Artiks

Artiks Design on ruotsalaisen ManyBrand AB:n verkkokauppa, joka myy pääasiassa julisteita ja kehyksiä netissä. Kaikki kaupassa myytävät tuhannet julistemallit on joko lahjakkaiden suunnittelijoiden suunnittelemia tai käsin poimittuja. Kaikista tuotteista löytyy upeat sisätilakuvat, joista saa hyvin käsityksen miltä juliste tulee näyttämään omissa tiloissa. Tuotteita on helppo selata, koska ne on jaoteltu kategorioihin. Tuoteryhmiä ovat esimerkiksi kartat, eläimet, elokuvat ja musiikki, kaupungit, luonto, ruoka ja juoma sekä mindfulness.

Artiks-julisteet on saatavilla useissa eri kooissa. Pienin juliste on 14x21 cm ja suurin 60x90 cm. Muotoja on saatavilla pysty- ja vaakajulisteista neliömäisiin julisteisiin. Myös kehyksiä on saatavilla kaikkiin kokoihin. Kun olet löytänyt sopivan julisteet, voit valita niihin sopivat kehykset. Kaikki kehykset on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista käsityönä.

Julisteet valmistetaan huippulaatuisista papereista, musteista ja tulostimista. Tällä varmistetaan, että tuotteiden laatu on virheetön ja että ne kestävät pidempään.

Juliste on pieni sisustusyksityiskohta

Pienillä asioilla ja yksityiskohdilla on merkitystä. Artiksin intohimoja ovat taide ja sisustaminen, ja se tietää, miten tehokkaasti taideteos - oli se sitten juliste tai maalaus - voi luoda tunnelmaa. Siitä se sai myös alkunsa. Artiks haluaa tarjota asiakkailleen laajan valikoiman tyylikkäitä ja ainutlaatuisia seinätaideteoksia parhaaseen mahdolliseen hintaan.

Mikä sinua inspiroi? Graafiset taideteokset, kauniit luontokuvat vai ehkä urbaanit kaupunkimaisemat? Paras tapa tehdä omasta kodista näköisensä on hankkia sinne taulut, joissa juuri sinun silmäsi lepäävät. Sisustustauluilla voi kokeilla vapaasti rohkeitakin yhdistelmiä, ja niiden avulla voi viestiä sellaisia asioita, joita voi olla vaikea pukea sanoiksi. Taulut ovat juhlien katseenvangitsija ja puheenaihe, jonka ympärille myös muu sisustus voi olla rakentunut.

Koti on monille tärkein paikka ja siksi on tärkeää, että siellä viihdytään. Kodin kauneus piilee yksityiskohdissa ja upeat taulut tuovat sinne usein sen viimeisen silauksen!

Tilaaminen Artiksilta

Maksutapoina käyvät verkkopankkitunnukset, Visa- ja MasterCard-luottokortit sekä Klarna Lasku ja Osamaksu.

Toimituskulut ovat 5,90 € ja toimitus on maksuton yli 39 € tilauksille.

Tilauksen normaali käsittelyaika on 1-2 arkipäivää ja toimitusaika 3-4 arkipäivää. Kokonaistoimitusaika on siis noin 4-6 arkipäivää. Kun tilaus on käsitelty, saat sähköpostiin tilausvahvistuksen ja lähetyksen seurantatunnuksen.

Kaikilla tuotteilla on pidempi 30 päivän palautusoikeus, joka alkaa tuotteiden vastaanottamisesta. Palautettavan tuotteen on oltava myyntikuntoinen. Ota yhteyttä asiakaspalveluun ennen palauttamista.

Yhteystiedot

ManyBrand AB
Drottninggatan 78
111 36 Tukholma
RUOTSI

559159-4972

info@artiksdesign.fi

Asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 9-16.

Verkkokaupan kuvaus päivitetty viimeksi 7.11.2018.