Apu alekoodi

Parhaat Apu alennuskoodit & tarjoukset

*************** (Ei arvosteluja)
Ladataan...

Aktiiviset ja varmistetut Apu alennuskoodit kesäkuu 2024

Koko Suomen viikkolehti, ajankohtainen, viihdyttävä ja hyödyllinen klassikko, joka elää ajan hermolla. Apu tarttuu puheenaiheisiin ja luo niitä. Se on täynnä tiukkaa asiaa, viihdyttäviä elämyksiä sekä rahanarvoista hyötytietoa.

Ajankohtaisten juttujen lisäksi toistuvia teemoja ovat terveys, ruoka, matkailu ja talous. Jokaisessa numerossa myös lumoava luontojuttu. Viikon parhaat jutut tarjoaa Apu!

Alennuskoodit | Lisätietoa | Siirry ostoksille

Apu-lehti 2 kk + lahja nyt 24,90 €

Tilaa Apu jatkuvaan alennushintaan nyt 2 kk vain 24,90 €. Saat kaupan päälle tilaajalahjan!

Voimassa toistaiseksi.

Netin parhaat Apu-lehtitarjoukset ja tilaajalahjat löydät Alennuskoodi101.fi-sivustolta.

Apu on Suomen suurin viikkolehti, joka valottaa tapahtumien taustoja, tarjoaa rentouttavia lukuhetkiä ja tuo suomalaisen luonnon kauneuden jokaisen ulottuville. Apu - sitä tarvitsee jokainen, ja sitä lukemalla pysyy ajan tasalla.

Apu on lehti sinulle joka haluat pysyä ajan tasalla

Jos haluat pysyä ajan tasalla ja ymmärtää, mitä maailmassa tapahtuu, mikä on totta ja mikä on tärkeää, on Apu ilmeinen valintasi.

Suomen suurimman viikkolehden lukijana pääset nauttimaan monipuolisesta sisällöstä, laadukkaasta journalimistista, kiehtovista elämäntarinoista sekä mielenkiintoisista reportaaseista.

Apu tarjoaa sinulle ihanan oman hetken kaiken kiireen ja hälinän keskellä, tavan rentoutua hyvin kirjoitettujen juttujen ja upeiden valokuvien parissa.

Apu rakastaa luontoa

Sekä Avun tekijät että lukijat rakastavat suomalaista luontoa. Tänä vuonna Avun lukijat saavat viikoittaisen lehtensä lisäksi kolme Apu Luonto -erikoisnumeroa. Apu Luonto -erikoisnumerot ilmestyvät kesäkuussa, lokakuussa ja joulukuussa.

Apu Luonto vie sinut upeille vaelluksille kansallispuistoihin, luontopoluille ja retkille. Se seuraa vuodenkiertoa ja haastattelee luonnossa työskenteleviä suomalaisia.

Apu on aito viikkolehti

Apu ilmestyy viikoittain - siis oikeasti joka ikinen viikko, 52 kertaa vuodessa. Ei väliviikkoja tai tuplanumeroita, vaan joka viikko ruhtinaallinen kattaus ajankohtaisia juttuja.

Joka kuun ensimmäinen numero on Suur-Apu - runsaampi lukupaketti, joka tarjoaa enemmän sivuja ja luettavaa. Suur-Avun Pintaa syvemmälle -osioissa pureudutaan syvällisemmin ajankohtaisiin yhteiskunnallisiin teemoihin.

Apu on koko Suomen viikkolehti, joka rakastaa luontoa.

Apu on koko Suomen lehti

Avusta löydät ihmisiä ja tarinoita kaikkialta Suomesta, ei pelkästään kehä kolmosen sisäpuolelta, sekä parhaita ja halutuimpia henkilöhaastatteluja.

Lehden kolumnisteihin kuuluvat mm. Pekka Sauri, Unto Hämäläeinen, Katri Makkonen, Hannu Lauerma, Maryan Abdulkarin, Kari Väänänen, Kasper Strömman, Anna-Leena Härkönen ja Katja Ståhl.

Luontomies Kimmo Ohtonen kirjoittaa ja kuvaa mielenkiintoisia reportaaseja ja maalaislääkäri Tapani Kiminkinen vastaa lukijoita askarruttaviin terveyskysymyksiin.

Avun tehtävä on luoda yhteenkuuluvuutta ja uskoa tulevaisuuteen. Se rakentaa, ei riko tai huuda. Se syntyi auttamaan suomalaisia vuonna 1933 ja on edelleen heikon puolella.

Apu on ilmestynyt vuodesta 1933

Apu-lehden perustivat Aune ja Yrjö Lyytikäinen lamavuonna 1933 työttömien avustamiseksi. Lehden ensimmäinen numero ilmestyi 19. helmikuuta 1933 ja myytiin loppuun saman päivän aikana. Lehteä myivät yksinomaan työttömät.

Avun lukijamäärä on 278 000 ja kokonaistavoittavuus 435 000 (KMT 2022). Jokaisella lehdellä on 2,2 lukukertaa ja sen lukemiseen käytetään aikaa 79 minuuttia.

Avun lukijoista 61 % on naisia ja 39 % miehiä. Suurimmat lukijaryhmät ovat yli 65-vuotiaat ja 55–64-vuotiaat. Suurin osa lukijoista on vähintään ammattikoulun tai ammatillisen opiston koulutuksen saaneita ja sittemmin eläkelöityneitä ihmisiä, jotka asuvat enintään kahden hengen taloudessa.

Apu-lehtitarjoukset ja tilaajalahjat

Alennuskoodi101.fi ei ole vain alennuskoodisivusto, vaan julkaisemme myös loistavia lehtitarjouksia niin kotimaisiin kuin ulkomaisiinkin lehtiin.

Joten kun etsit erinomaista Apu-lehtitarjousta, olet tullut oikeaan paikkaan. Julkaisemme tällä sivulla paitsi suoraan kustantajalta (A-lehdet) saamiamme tarjouksia kuin myös lehtitilauksia välittävien yhteistyökumppaneidemme tarjouksia. Sinun tarvitsee vain valita niistä paras tai sinulle sopivin.

Tietysti, jos A-lehdet tai muut kumppanimme julkaisevat alennuskoodeja, joilla Apu-lehden voi tilata vieläkin edullisemmalla, julkaisemme myös ne ilman muuta tällä sivulla.

Lehtitarjouksemme kattavat sekä määräaikaiset että jatkuvat kestotilaukset, sekä eri pituisia ja hintaisia tilausjaksoja. Jos päätät tehdä tilauksen suoraan kustantajalta, jatkuva alennus säilyttää alennusprosenttisi myös ensimmäisen tilausjakson jälkeen ja säästät paljon euroja vuodessa.

Lisäksi, Apu-lehtitarjouksiin sisältyy usein tilaajalahja, kuten käyttötavara, ilmaisnumeroita tai muita A-lehtien aikakauslehtien näytenumeroita. Ja sekä lehtien että tilaajalahjojen toimitus kotiovelle tai postilaatikkoon sisältyy aina hintoihin.

Vaikka valitset jatkuvan tilauksen, saat uuden laskun aina noin kuukautta ennen, joten sinulla on runsaasti aikaa lopettaa tilaus tai vaihtaa tilaus toiseen lehteen. Voit lopettaa tilauksesi milloin tahansa A-lehtien asiakaspalvelun kautta soittamalla puhelinautomaattiin tai asiakaspalveluun tai chatbotin avustuksella.