Alensa alekoodi

Parhaat Alensa alennuskoodit & tarjoukset

*************** (Ei arvosteluja)
Ladataan...

Aktiiviset ja varmistetut Alensa alennuskoodit toukokuu 2024

Alensa.fi on vuodesta 2007 toiminut piilolinssikauppa, jonka perusarvoihin kuuluvat asiakastyytyväisyys, nopeat toimitukset sekä laadukkaat ja alkuperäiset tuotteet.

Alensan nettikaupasta saat tilattua kaikenlaiset piilolinssit kertakäyttölinsseistä värillisiin piilolinsseihin suoraan kotiisi. Valikoimiin kuuluvat tietysti myös piilolinssinesteet, -kotelot ja kostutustipat.

Alennuskoodit | Lisätietoa | Siirry ostoksille

Alensan silmälasi-outletista reseptilasit jopa -50 %

Satoja kehysmalleja miehille, naisille ja lapsille. Tuotemerkkejä esim. Calvin Klein, Marc Jacobs, Radley ja Hugo Boss.

Voimassa toistaiseksi.

Kokeile TopVue-kertakäyttölinssejä alk. 3,50 €

TopVue on tsekkiläisen valmistajan brändi, jonka korkealaatuiset piilolinssit pysyvät kosteina ja mukavina koko päivän. Niissä on kosteuttavaa ainesosaa natriumhyaluro­naattia, jota silmissämme on luonnollisesti. Muistathan sovittaa uuden merkin optikolla ennen käyttöä!

Voimassa toistaiseksi.

Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksille

Alensa.fi tarjoaa ilmaisen toimituksen tilauksille, joiden loppusumma ylittää 49 euroa ennen toimituskuluja.

Voimassa toistaiseksi.

Alensa on vuonna 2007 perustettu, alunperin tsekkiläinen, mutta nykyään 29 Euroopan maassa toimiva piilolinssikauppa, joka myy valtuutettujen valmistajien alkuperäisiä piilolinssejä edulliseen hintaan. Nämä ovat samoja tuotteita kuin optikkoliikkeiden ja tunnettujen piilolinssikauppojen tuotteet.

Alensan laajan verkoston ja suurien sisääänostomäärien ansiosta se pystyy hankkimaan tuotteet valmistajilta halvempaan hintaan. Lisäksi se toimii pelkästään netissä, joten toimintakulut pysyvät matalina. Näistä syistä se pystyy myymään piilolinssejä ja tarvikkeita myös kuluttajille tavallista edullisemmin.

Suurien sisäänostomäärien ansiosta suurin osa piilolinsseistä löytyy suoraan varastosta valmiina toimitettavaksi asiakkaille. Varastossa on yli 50 000 piilolinssipakettia koko ajan, minkä ansiosta noin 97 % tilauksista voidaan lähettää jo saman päivän aikana. Alensa toimittaa noin 100 000 tilausta päivittäin ja omistautunut 100-henkinen henkilökunta on valmiina palvelemaan asiakkaita.

Joko tunnet Linssinhinta.fi-palvelun, josta löydät kaikki piilolinssit ja niiden hinnat vertailtuna useissa nettikaupoissa?

Maksutapoina verkkokaupassa käyvät:

  • Tilisiirto ennakkoon
  • Pankki- ja luottokortit (Mastercard, Maestro, Visa, Visa Electron)
  • PayPal

Verkkopankkimaksut eivät ainakaan tällä hetkellä onnistu.

Toimituskulut ovat 4,90-6,90 € riippuen siitä valitsetko toimitustavaksi Economy-/Priority-kirjeen vai DHL-toimituksen. Yli 70 € tilauksille toimitus on maksuton.

Toimitusajat ovat DHL-toimituksille 1-2 arkipäivää, Posti Priority-kirjeille 2-3 arkipäivää ja Posti Economy-kirjeille 3-8 arkipäivää lähetyspäivästä. Kaikki tilaukset lähetetään Tsekin tasavallassa sijaitsevasta logistiikkakeskuksesta.

Avaamattomilla, vahingoittumattomilla ja myyntikunnossa tuotteilla on 1 vuoden vaihto- ja palautusoikeus ostopäivästä alkaen.

Yhteystiedot

Alensa s.r.o.
Stružky 1326/6
198 00 Praha 9
Tsekin tasavalta

Y-tunnus 2795876–1

info@alensa.fi

Verkkokaupan kuvaus päivitetty viimeksi 21.5.2019.