Akkukauppa alekoodi

Parhaat Akkukauppa alennuskoodit & tarjoukset

Aktiiviset ja varmistetut Akkukauppa alennuskoodit heinäkuu 2024

Akkukauppa.com on suomalainen akkuihin ja paristoihin erikoistunut verkkokauppa. Tältä sivulta löydät ajankohtaisimmat Akkukauppa alennuskoodit!

Verkkokaupasta löydät akut kaikkiin kannettaviin laitteisiin, kuten puhelimiin, kannettaviin tietokoneisiin, kameroihin, navigaattoreihin, MP3-soittimiin, pelikonsoleihin, akkuporakoneisiin, radio-ohjattaviin leluihin ja RC-ajoneuvoihin.

Akkukauppa.com tarjoaa hyvät maksuvaihtoehdot, nopeat toimitukset yleensä 3 arkipäivässä, 14 päivän palautusoikeuden sekä tuotetiedoissa luvatun takuun tuotteilleen.

Joten ole hyvä ja poimi ostoksille mukaasi uusin Akkukauppa alennuskoodi ja säästä!

Alennuskoodit | Lisätietoa | Siirry ostoksille

Power bankit ja vara-akut alkaen vain 3,95 €

Akku loppumassa, eikä mahdollisuutta ladata? Ota mukaan power bank ja voit jatkaa laitteen käyttöä pidempään! Vara-akkujen hinnat alkaen vain 3,95 €.

Voimassa toistaiseksi.

Uusi akku kannettavaan tietokoneeseen alk. 29,95 €

Akkukauppa.comista saat uuden akun kannettavaan tietokoneeseesi edulliseen hintaan. Akkuja kaikille merkeille: Acer, Apple, Asus, Compaq, Fujitsu, HP, IBM, Lenovo, LG, Nokia, Panasonic, Sony ja monet muut. Uusien akkujen hinnat alkaen vain 29,95 €.

Voimassa toistaiseksi.

Matkapuhelimen akut alkaen 7,90 €

Akkukauppa.comista akut melkein kaikkiin matkapuhelimiin: Apple, Huawei, LG, Motorola, Nokia, Samsung, Siemens, Sone Ericsson, ZTE ja muut. Uusien akkujen hinnat alkaen vain 7,90 €!

Voimassa toistaiseksi.

Akkukauppa.com on suomalainen, akkuihin ja paristoihin erikoistunut verkkokauppa, josta saat akut ja paristot melkein mihin tahansa kannettavaan elektroniseen laitteeseen. Kaupan omistaa nTec Finland Oy.

Tilauksen voi maksaa verkkopankkitunnuksilla (Danske Bank, Aktia, Nordea, Osuuspankki, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Ålandsbanken ja S-Pankki), yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla, PayPalilla, Klarna-laskulla, Klarna-tilillä, Klarna-osamaksulla tai tilisiirrolla ennakkomaksuna.

Tuotteet toimitetaan pääsääntöisesti kolmen arkipäivän sisällä tai heti kun tuotetta on saatavilla. Tilausten toimituskulut riippuvat tilauksen koosta ja painosta. Alle 100 gramman kirjelähetyksissä toimituskulut ovat 2,90 €. Verkkokaupan ostoskori laskee toimituskulut automaattisesti.

Asiakkaiden toivomuksesta Akkukauppa.com-verkkokaupasta tehdyt tilaukset on mahdollista myös noutaa Digishop-myymälän kanssa samassa tilassa toimivasta noutopisteestä osoitteesta Mechelininkatu 12-14, liiketila 6, Helsinki. Noutopiste on avoinna arkisin klo 10.00 - 18.00 ja lauantaisin 11.00 - 15.00.

Yhteystiedot

Suomen Akkukauppa / Digishop Arabia
Hämeentie 155 C 51, 6 kerros
00560 Helsinki

Puh. 0207 55 90 66
myynti@akkukauppa.com