Adrecord alekoodi

Parhaat Adrecord alennuskoodit & tarjoukset

*************** (Ei arvosteluja)
Ladataan...

Aktiiviset ja varmistetut Adrecord alennuskoodit toukokuu 2024

Adrecord (adrecord.com) on yksi Pohjoismaiden suurimmista affiliate- ja vaikuttajaverkostoista.

Rahan tienaaminen netissä ei ole ollut koskaan näin helppoa! Muuta blogisi, sosiaalisen median kanavasi tai muut sisältösi tuottoisaksi liiketoiminnaksi tai lisätulojen lähteeksi Adrecordin avulla.

Tämä ruotsalainen, yksi Pohjoismaiden suosituimmista affiliate-verkostoista tarjoaa sinulle mahdollisuuden yhteistyöhön satojen mainostajien kanssa monilla eri toimialoilla.

Olitpa sitten kokenut markkinoita, aloittelija, yksityishenkilö tai yritys, Adrecord on verkosto, joka tarjoaa luotettavaa ja nopeaa asiakastukea, reaaliaikaiset tilastot sekä helppokäyttöisen hallintapaneelin.

Rekisteröidy nyt ja ala tienaamaan rahaa Adrecordin avulla!

Alennuskoodit | Lisätietoa | Siirry ostoksille

Miten kääntää blogisi tulonlähteeksi?

Oletko bloggaaja tai some-vaikuttaja? Adrecord auttaa sinua muuttamaan sisältösi tulonlähteeksi!

Voimassa toistaiseksi.

Maksimoi tulosi Adrecordin avulla (€€€)

Laaja valikoima mainostajia ja reaaliaikaiset tilastot. Oletko valmis viemään blogisi tai some-tilisi seuraavalle tasolle?

Voimassa toistaiseksi.

Adrecord: Bloggaajien ja influenssereiden portti meneestykseen netissä

Mikä on Adrecord, saatat kysyä? Adrecord (adrecord.com) on affiliate- ja influensseriverkosto, joka tarjoaa verkkosivustojen omistajille ja sosiaalisen median influenssereille ja vaikuttajille mahdollisuuden muuttaa kanavasi kannattavaksi yrityksesi tai sivutuloksi. Alustalla voit tehdä yhteistyötä sarojen mainostajien kanssa eri toimialoilta kaikkialla Pohjoismaissa ja ansaitset komissiota lähettämällä heille laadukasta liikennettä. Oletpa sitten kokenut affiliate-markkinoija, aloittelija, bloggaajan, vaikuttaja, yksityishenkilö tai yritys, Adrecordin avulla voit alkaa ansaitsemaan rahaa netissä jo tänään!

Sivu sisältää mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähti-merkillä (*).

Miksi Adrecord on oikea valinta sinulle?

On olemassa useita syitä ottaa Adrecord mukaan affiliate-verkostojen verkostoosi:

 1. Luotettavuus - Adrecord ymmärtää, että luottamus on digitaalisen markkinoinnin kulmakivi. Yksi affiliate-markkinoihien suurimmista huolenaiheista on, että maksetaanko heidän ansaitsemansa komissiot ajoissa. Adrecord on rakentanut maineensa pitämällä huolta kumppaneistaan. Heidän maksutakuunsa ansiosta voit olla varma, että jokainen sentti, jonka olet ansainnut, maksetaan sinulel ajoissa ja joka kuukausi. Tämä ei ainoastaan rakenna vahvaa luottamusta kumppanien kesken, vaan mahdollistaa keskittymisen siihe, mikä on tärkeintä: laadukkaan sisällön luominen ja liiketoiminnan kasvattaminen.
 2. Nopea tuki - Olitpa sitten uusi sisällöntuottaja tai kokenut konkari - aina tulee hetkiä, jolloin tarvitset apua. Adrecordin tuki on tunnettu sen asiantuntemuksestaan ja nopeudestaan. Heidän tiiminsä ymmärtää affiliate-markkinoinnin haasteet ja on valmis auttamaan sinua ylittämään esteet. Jokainen kysymys, olipa se sitten tekninen, markkinointiin liittyvä tai joku muut, saa nopean ja perusteellisen vastauksen. Nopea reagointi auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi nopeammin ja kasvattamaan tuloksiasi.
 3. Reaaliaikaiset tilastot ja analytiikka - Tilastot ja analysointi ovat digitaalisen markkinoinnin sydän. Ilman ajantasaist tietoa on vaikea ymmärtää, mitkä kampanjat toimivat ja miksi. Adrecordin reaaliaikaisista tilastoista voit filtteröidä kanava-, tili, transaktiokohtaiset raportit, graafit, transaktiopäivitykset, liikenteen virheet, EPI-raportit sekä rekrytoimasi muut kumppanit, joista voi tienata 600 kruunua (n. 60 €) jokaisesta ilman ylärajaa.
 4. Helppokäyttöinen hallintapaneeli - Adrecordin hallintapaneelissa on sujuva navigointi, kampanjoiden hallinta ja muita etuja. Intuitiivinen ja tehokas hallintapaneeli on saatavilla vain ruotsiksi tai englanniksi, mutta se on selkeästi suunniteltu käyttäjän näkökulmasta. Hallintapaneelista löydät helposti mainostajat, promootiot, mukaan lukien alennuskoodit, kampanjat ja bonukset, omat kanavasi, raportit, asetukset, puhtaat linkit, callbackit, API:t, seuraamattomat myynnit, omat mainokset, uutiset ja tutoriaalit.
 5. Nopeat linkit - Adrecordin pikalinkeistä löydät nopeasti omat kanavasi, yhteistyökumppanisi, maksusuoritukset ja asetukset.

Adrecordin hallintapaneelista löydät kaikki tarvitsemasi tiedot: klikkaukset, impressiot, myynnit ja konversiot

Aloita tienaaminen Adrecordin kanssa: Ohjeet askel askeleelta

Muuta blogisi, verkkosivustosi tai sosiaalisen median kanavasi kannattavaksti sivutuloksi. Alustalla voit tehdä yhteistyötä satojen mainostajien kanssa eri toimialoilta. Ansaitset komissiota lähettämällä kumppaneidesi sivuille laadukasta liikennettä.

 1. Siirry osoitteeseen adrecord.com/en/start*, ja tutustu verkostoon kaikessa rauhassa.
 2. Valitse päävalikosta "affiliate" ja lue Adrecordin eduista julkaisijoille.
 3. Luo tili verkostoon syöttämällä lomakkeelle nimesi, sähköpostiosoitteesi, maasi ja valitse tilillesi vahva salasana.
 4. Tarkista tämän jälkeen sähköpostisi, josta löytyy lisäohjeita alkuun pääsemiksi.
 5. Nyt voit hakea verkkosivustoosi, blogiisi tai kanavaasi sisältöön sopivia mainostajia ja hakea yhteistyöhön mainostajien kanssa.
 6. Huomaathan, että moet mainostajat vaativat, että heidän kumppaninsa noudattavat tiettyjä ehtoja, joten on tärkeää lukea ja ymmärtää nämä ehdot ennen hakemuksen lähettämistä.
 7. Kun hakemuksesi on hyväksytty, voit lisätä affiliate-linkkejä sisältöihisi ja alkaa tienaamaan rahaa.
 8. Hyödynnä Adrecordin tarjomia reaaliaikaisia tilastoja ja analytiikkaa. Seuraa, mitkä linkit tuovat eniten liikennettä, minkä mainostajien linkit konvertoivat parhaiten ja minkälaista sisältöä yleisösi arvostaa eniten. Näiden tietojen avulla voit jatkuvasti optimoida strategiaasi ja kasvattaa tulojasi.
 9. Nauti säännöllisistä maksuista. Kun olet tehnyt työsi ja ansainnut komissiota, voit luottaa siihe, että saat maksun (mikäli minimimaksu on ylittynyt) kuukausittain. Maksut suoritetaan verkkopankkimaksuina ilmottamallesi tilille. Koska maksut tulevat toisesta EU-maasta eli Ruotsista, niihin sovelletaan käänteistä verovelvollisuutta.

Ketkä voivat hyötyä Adrecordista?

Adrecord tarjoaa mahdollisuuksia sekä aloitteleville että kokeneemmillekin affiliate-markkinoijille. Riippumatta siitä, miten paljon sinulla on kävijöitä tai seuraajia, Adrecord tarjoaa työkaluja rahan tienaamiseen sisällöilläsi.

Jos olet juuri perustanut blogin tai some-kanavasi, Adrecord voi olla sinulle sopiva paikka aloittaa affiliate-markkinointi. Luo kuitenkin ensin sivustollesi riittävästi sisältöä, esimerkiksi 10-15 blogipostausta tai muutamankymmentä sosiaaliden median julkaisua, jotta kanavasi tulee hyväksytyksi verkostoon.

Jos sinulla on jo jonkin verran kävijöitä ja olet tehnyt yhteistyötä muutaman mainostajan kanssa, Adrecord voi auttaa sinua laajentamaan horisonttiasi ja löytämään uusia yhteistyömahdollisuuksia. Käytä Adrecordin rapotteja selvittääksesi, mitkä kampanjat toimivat parhaiten sinun sisältöjesi kanssa ja mihin suuntaan sinun kannattaa kehittää sisältöäsi.

Adrecord tarjoaa laajan, mutta rajallisen valikoiman mainostajia eri aloilta, kuten muoti, sisustus, lastentarvikkeet ja lelut.

Laaja valikoima mainostajia eri toimialoilta

Adrecordin alusta ei ole suomalaisittain suurin, verrattuna esimerkiksi Adtractioniin ja TradeDoubleriin, mutta se voi tarjota sinulle monia uusia ja jännittäviä yhteistyökumppaneita, joita et löydä muista affiliate-verkostoista. Sellaisia ovat esimerkiksi ICIW, KidsDreamStore ja Frank Dandy, joihin löydät myös alennuskoodit tältä sivustolta.

Jos katsotaan Adrecordin tarjontaa, se tarjoaa tällä hetkellä 47 kansainvälistä ja Suomessa toimivaa mainostajaa, siinä missä Adtraction tarjoaa yli 200 Suomessa toimivaa mainostajaa, Tradetracker n. 150 mainostajaa ja TradeDoubler yli 80 mainostajaa. Myös Adservicellä on runsaasti mainostajia, mutta suurin osa niistä on rahoitusalan kampanjoita.

Adrecordilta löytyy muutamiakymmeniä "oikeaa" tuotteita tai palveluja myyviä verkkokauppoja, joita bloggaajat ja vaikuttajat voivat alkaa mainostaa. Koska se on vähemmän suosittu kuin kilpailijansa, markkinarakoa voi olla helpompi löytää.

Miten valita oikeat mainostajat kohdeyleisöllesi?

Oikeiden mainostajien löytäminen voi tuntua haastavalta, mutta Suomen kokoisella markkina-alueella se on kuitenkin suhteellisen helppoa, koska mainostajia ei ole liiaksi asti.

Jokainen sisällöntuottaja tavoittaa omanlaisensa yleisön. Tämä yleisö voi koostua eri ikäryhmistä, sukupuolista, kulttuuritaustoista ja kiinnostuksen kohteista. Onko yleisösi kiinnostunut esimerkiksi muodista, matkailusta tai autoilusta? Kiinnostuksen kohteiden tunteminen rajaa mainostajia ja auttaa sinua kohdistamaan mainontaa tehokkaammin.

Seuraamalla yleisösi ostokäyttäytymistä (mikä mainos toimii ja mikä ei), saat arvokasta tietoa siitä, mitkä mainostajat toimivat juuri sinun sisältöjen kanssa.

Ole uskollinen brändillesi. Brändisi on paljon enemmän kuin logo ja värimaailma. Se kertoo tarinan sinusta, arvoistasi ja siitä, mitä edustat. Valitse mainostajia, joiden arvot ja toiminta ovat linjassa oman brändisi kanssa. Mainosta vain sellaisia tuotteita, joita itsekin rakastat ja käytät. Aitous välittyy yleisöllesi.

Affiliate-markkinointi on jatkuva oppimisprosessi. Jokainen kampanja, mainos ja yhteistyö tarjoaa mahdollisuuden oppia lisää yleisöstäsi. Aloita yhteistyö ensin vain muutaman mainostajan kanssa ja laajenna portfoliotasi ajan myötä. Käytä rapotteja ja analytiikkatyökaluja, kuten klikkausmääriä, konversioita ja komissiotietoja arvioidaksesi, mitkä kampanjat toimivat. Kuuntele myös seuraajiltasi saamaasi palautetta.

Miten maksimoida tulot Adrecordin kanssa?

Affiliate-markkinointi on tehokas tapa ansaita rahaa verkossa, mutta sen onnistuminen vaatii oikean strategian, laajaa ymmärrystä ja oikeat työkalut. Adrecord tarjoaa erinomaisen alustan, mutta sinun on ymmärrettävä, miten käyttää sitä tehokkaasti.

Tunne yleisösi. Tämä on kaiken A ja O. Tiedä, ketä yleisösi ovat, mitä he haluavat ja miten he reagoivat eri sisältöihin. Analysoi heidän toimintaansa ja mielenkiinnon kohteitaan, jotta voit tarjota heille relevanttia sisältöä.

Valitse oikeat kampanjat. Adrecord tarjoaa kymmeniä mainostajia eri kategorioista. Sen sijaan, että valitsisit niistä suosituimmat, pyri valitsemaan kampanjat, jotka parhaiten vastaavat yleisösi kiinnostuksen kohteita ja tarpeita.

Laatu > määrä. Sen sijaan, että lisäisit sivullesi liikaa mainoksia, keskity vain laadukkaisiin yhteistöihin. Tämä tekee sivustostasi tai kanavastasi selkeämmän ja vähentää "mainossokeuden" riskiä.

Ole aito. Vaikka tavoitteenasi on ansaita rahaa, älä unohda aitoutta. Yleisösi luottaa mielipiteisiisi, joten suosittele vain tuotteita ja palveluita, jotka todella tunnet ja tiedät hyviksi.

Pyydä palautetta. Keskustele aktiiviisesti yleisösi kanssa. Pyydä heiltä palautetta ja kuuntele heidän toiveitaan: mitä he haluavat ja miten voit parhaiten palvella heitä.

Yhdistämällä nämä vinkit ja parhaat käytännöt Adrecordin tarjoamiin työkaluihin, olet hyvin varustatutunut maksimoimaan tulokset ja tarjoamaan yleisöllesi lisäarvoa.

Yhteenveto

Adrecord on noussut yhdeksi Pohjoismaiden johtavaksi affiliate-markkinoinnin alustaksi monista hyvistä syistä. Tehokas ja luotettava alusta on rakennettu erityisesti heille, jotka haluavat tehdä kumppanuusmarkkinoinnista pääasiallisen tai sivutulonlähteen. Adrecord ei tarjoa eniten mainostajia, mutta se tarjoaa monia mainostajia, joita ei löydy monilta alustoilta, mikä voi tehdä siitä houkuttelevan alustan niche-markkinoita etsiville.

Adrecordin helppokäyttöinen ja käyttäjäystävällinen hallintapaneeli, reaaliaikainen analytiikka sekä luotettavat komissioiden maksut tekevät siitä ehdottomasti tutustumisen arvoisen affiliate-verkoston jokaiselle suomalaiselle markkinoijalle.

Yhteystiedot

Adrecord
Olaigatan 2
SE-70361 Örebro
RUOTSI

support@adrecord.com

Viralliset sivut: https://www.adrecord.com/en/start