About You alennuskoodit

About You alennuskoodi

”Fashion isn’t about anyone else. It’s ABOUT YOU!”

About You on yksi Euroopan nopeimmin kasvavista muodin verkkokaupoista, joka myy vaatteita, kenkiä ja asusteita. Verkkokaupan valikoima kattaa yli 300 000 tuotetta yli 1 500 tuotemerkiltä ja se tavoittaa noin 27 miljoonaa asiakasta joka kuukausi.

About Youn visio on luoda ensimmäinen nettikauppa heille, jotka haluavat löytää uutta muotia ja inspiroitua henkilökohtaisista tuotteista, jotka sopivat heidän omaan tyyliinsä.

Poimi mukaasi uusein About You alennuskoodi ja säästä muotiostoksissasi!

Siirry ostoksille »

Naisten paitoja ja toppeja jopa 77 % alennuksella

Voimassa toistaiseksi.

Miesten muotia jopa 46 % alennuksella

About Youn aleosastolta löydät miesten, naisten ja lasten muotia jopa 46 % alennuksella. Tee huippuedullisia löytöjä!

Voimassa toistaiseksi.

Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin

About You maksaa kaikki tuotteiden pakkauksesta, toimittamisesta ja palauttamisesta syntyvät kulut. Useimmilla tuotteilla lisäksi 100 päivän palautustakuu.

Voimassa toistaiseksi.

Tietoa kaupasta About You

Otto Group -konserniin kuuluva About You on yksi nopeimmin kasvavista verkkokaupoista Euroopassa. Vuonna 2018 siitä tuli Hampurin ensimmäinen unicorn-yritys. Tuo nimitys annetaan digitaalisille stratupeille, joiden arvo on vähintään miljardi dollaria.

Muoti- ja teknologiayrityksenä About Youn visio yhdessä tiiminsä kanssa on digitalisoida shoppailu luomalla inspiroiva ja personoitu ostoskokemus älypuhelimella. Ja käytätpä sitten tietokonetta, tablettia tai puhelinta, About You alennuskoodi on jotain, jolla todellakin saat alennuksia.

About You alennuskoodit

Koska olet täällä, mietin varmaankin, onko About Youlle tarjolla alennuskoodeja.

Vastauksemme on: Kyllä on!

About You on yksi verkkokaupoista, joka todellakin hyödyntää alennuskoodeja osana markkinointiaan. Ja löydät About You alennuskoodit juuri tältä sivulta.

Olemme panneet merkille, että About You alennuskoodit julkaistaan joko viikonloppuna tai kovimpien sesonkien aikaan, kuten Black Fridayna, Singles Dayna tai ystävänpäivänä.

Usein About You alennuskoodilla saa ilmaisen kaupanpäällisen, prosenttialennuksen tietystä tuoteryhmästä tai tilauksen loppusummasta (esim. 25 % kaikesta). Jos löysit sivuiltamme About You alennuskoodin, niin loistavaa ja ole hyvä!

Ellei About You alennuskoodia ole juuri nyt tarjolla, niin palaa sivuillemme myöhemmin uudelleen. Päivitämme uusia alennuskoodeja sivuillemme lähes päivittäin.

Julkaisemme sivuillamme myös erilaisia tarjouksia ja kampanjoita.

About Youn visio

Vielä muutamia vuosia sitten muodin löydöt tapahtuivat offline-tilassa kaduilla ja ostoskeskuksissa kävelemällä, ikkunaostoksilla. Silloin ei ollut digitaalisia About You alennuskoodeja. Vaikka moderni teknologia tarjoaa monia etuja, online-muotikaupat olivat vain klikattavia varastoja, joissa oikean tuotteen löytämiseen tuhraantui tuhottomasti aikaa.

Kun About You perustettiin, sen visio oli luoda online-alusta, josta voit löytää muotia ja inspiroitua puhuttelevista tuotteista, jotka oikeasti sopivat juuri sinun tyyliisi - riippumatta siitä, minkä kokoista näyttöä käytät.

About You halusi tuoda ikkunashoppailukokemuksen internetiin ja tarjota jokaiselle asiakkaalle personoidun muodin verkkokaupan.

Yritys tekee kovasti töitä myös saavuttaakseen nuo kunnianhimoiset tavoitteensa tulla Euroopan muotiteollisuuden ykköseksi.

About Youn arvot

About You haluaa olla nopeampi kuin muut. Se työskentelee nopeasti saavuttaakseen määräajat tuoden mieluummin käytäntöön 10 pientä ideaa kuin käyttämällä kaiken aikansa täydellisyyden tavoitteluun.

Se etsii älykkäitä ratkaisuja pilkkomalla suuret tavoitteet pieniin askeliin. Se kommunikoi rehellisesti ja selkeästi ilman politiikkaa ja piilotettuja tavoitteita.

Vaikka About Youn kasvu on ollut hurjaa, se pysyy nälkäisenä. Se ei käytä aikaa ideoista puhumiseen, vaan toimii niiden mukaan käärimällä hihat ja jatkamalla asioita.

Se ei takerru tiettyyn ajatukseen. Uusi tieto johtaa uusiin päätöksiin, jolle se on avoin. Se haluaa olla joukkue, jossa jokainen joukkueen jäsen motivoi toinen toistaan.

Kaiken tuon se tekee intohimolla, sitoutuneena ja objektiivisten argumenttien ja analyysien johdattamana. About You keskittyy ratkaisuihin ongelmien sijaan.

About Youn valikoima

Tänä päivänä About You -verkkokauppa tarjoaa yli 400 000 tuotteen valikoiman yli 2 000 brändiltä ja sen sovellus on asennettu 26 miljoonaa kertaa.

Sen valikoimiin kuuluvat esimerkiksi takit, mekot, neuleet, paidat, topit, farkut, housut, colleget, puserot, alusasut, uima-asut, hameet, äitiysmuoti, bleiserit, kengät, jalkineet, urheiluvaatteet ja asusteet.

Kuten arvata saattaa satojentuhansien tuotteiden valikoimaan mahtuu runsaasti sekä tunnettuja brändejä, kuten Only, Vero Moda, Vila, adidas, Dr. Martens, Lascana, Nike, Converse, Levi's, Vans ja monet muut, mutta myös tuntemattomien, nousevien brändien tuotteita.

About Youn tilaus- ja toimitusehdot

  • Maksutavat: Luottokortit, MobilePay, PayPal tai lasku
  • Toimitusaika: Heti saatavilla olevilla tuotteilla 3-5 arkipäivää.
  • Toimituskulut: About You kattaa kaikki pakkauksesta, toimittamisesta ja palauttamisesta syntyvät kulut.
  • Palautus: Palautusaika on 100 päivää.
  • Vaihto: Ks. tukisivu

About You kokemuksia

Lue asiakkaiden kokemuksia aboutyou.fi-verkkokaupasta TrustPilot-palvelussa, jossa se on tätä kirjoitettaessa saanut arvosanan 4,1/5 (hyvä) perustuen yli 180 arvosteluun.

Yhteystiedot

About You GmbH
Domstraße 10
20095 Hampuri
SAKSA

Huom. Ei palautusosoite!

Asiakaspalvelu:

Puh. 0800 916088
asiakaspalvelu@aboutyou.fi

Viralliset sivut: www.aboutyou.fi