24hshop alekoodi

Parhaat 24hshop alennuskoodit & tarjoukset

*************** (Ei arvosteluja)
Ladataan...

Aktiiviset ja varmistetut 24hshop alennuskoodit kesäkuu 2024

24hshop (24hshop.fi)  on kulutuselektroniikkaan liittyviä tuotteita myyvä verkkokauppa. S

en tuoteryhmiä ovat matkapuhelintarvikkeet, koti ja vapaa-aika, tietokonetarvikkeet, ääni ja kuva, mustepatruunat ja värikasetit ja lukulaitetarvikkeet.

Verkkokaupan taistalla on ruotsalainen 24.se Sverige AB, joka on perustettu vuonna 1992. Ruotsin ja Suomen lisäksi se toimii Tanskassa ja Norjassa.

Katso uusimmat 24hshop alennuskoodit ja tarjoukset säästääksesi seuraavassa tilauksessasi!

Alennuskoodit | Lisätietoa | Siirry ostoksille

Etsitkö todella hyviä tarjouksia? Poistomyynnissä tuotteita jopa -80 %

Puhelintarvikkeita, kodin ja vapaa-ajantuotteita, tietokonevarusteita ja paljon muuta alkaen 0,30 € ja jopa 80 % alennuksin! Nämä viedään nopeasti.

Voimassa toistaiseksi.

Juhlista uutta 24hshopia – upeat tarjoukset odottavat!

24hshop uudisti verkkosivustonsa tarjotakseen entistä paremman ostokokemuksen. Tutustu uudistuneeseen kauppaan ja hyödynnä kuumat kuukauden juhlatarjoukset!

Voimassa toistaiseksi.

Etsitkö parhaita tuotteita parhaaseen hintaan?

Haluatko tietää, mitä tuotteita 24hshopin asiakkaat rakastavat? Tutustu bestsellereihin ja löydä kaupan suosituimmat tuotteet juuri nyt!

Voimassa toistaiseksi.

Anna puhelimillesi uusi ilme 24hshopin puhelintarvikkeilla

Älä tyydy vähempään! Valitse laturit, kuoret, näytönsuojat, datakaapelit, akut ja muut tarvikkeet puhelimeesi edullisesti!

Voimassa toistaiseksi.

Älä jää paitsi tarjouksista – tilaa uutiskirje!

Tilaa 24hshopin uutiskirje ja saat ensimmäisten joukossa tietoa uutuuksista ja erikoistarjouksista. Tilaa uutiskirje tästä!

Voimassa toistaiseksi.

24hshop on pääasiassa elektroniikan nettikauppa, mutta se tarjoaa myös paljon muuta. Voit säästää ostoksissa hyödyntämällä alekoodit ja tarjoukset.

Elektroniikkaa edullisesti 24hshopista

24hshop on yritys, jonka verkkokaupasta löydät monipuolisesti erilaista elektroniikkaa puhelintarvikkeista kodinelektroniikkaan ja tietokoneisiin. Kauppa on vuosien varrella laajentanut valikoimaansa kattamaan myös tuotteita urheilun ja kuntoiluun, leluihin, kauneus- ja terveystuotteisiin, kodin ja puutarhan tuotteisiin sekä muotiin.

Ruotsalainen 24.se (24 se Sverige AB) perustettiin vuonna 1992, kun sen perustajat huomasivat, ettei markkinoilla ollut edullista elektroniikkaa myyviä yrityksiä. Perustamisestaan lähtien yritys on kasvanut voimakkaasti. Verkkokaupan se avasi vuonna 2004.

Suomen lisäksi 24shop toimii kotimaassaan Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Meillä sen kilpailijoihin lukeutuvat mm. Jimm's, Cdon ja Proshop.

Jos kauppa ei ole sinulle ennestään tuttu, saatat kysyä: Onko 24hshop luotettava?

24hshop.fi on saanut asiakkaiden kokemuksia keräävässä Trustpilot-palvelussa hyvän arvosanan 4,1/5 perustuen yli 12 00 arvosteluun.

24shop tunnetaan erityisesti edullisista hinnoistaan, jotka se on mahdollistaa tekemällä suuria sisäänostoja suoraan tuottajilta EU:ssa, Aasiassa ja Ruotsissa. Lisäksi se myy tuotteitaan vain verkossa, joten sillä ei ole liiketiloihin liittyviä kustannuksia.

Alennus- ja kampanjakoodeilla säästät vielä enemmän

24hshopin tarjoamat alennuskoodit ja kampanjakoodit ovat erinomainen tapa säästää lisää ostoksissasi. Nämä koodit tarjoavat vaihtelevia alennuksia laajasta tuotevalikoimasta, sisältäen niin elektroniikan, kodinkoneet, urheiluvälineet kuin muodin ja kauneustuotteetkin.

Alennuskoodien avulla voit hyödyntää merkittäviä hintaetuja, olipa kyseessä sitten prosentuaalinen alennus, kiinteä summa pois ostoksen kokonaishinnasta tai erityiset kampanjatarjoukset.

Klikkaa kassasivulla kampanjakoodi-linkkiä, liitä koodi kenttään ja klikkaa ok aktivoidaksesi alennuksen.

Aktiiviset alennuskoodit löytyvät helposti tältä sivulta, 24hshopin omilta verkkosivuilta, uutiskirjeestä tai sosiaalisesta mediasta. Kaiken lisäksi niitä on helppo käyttää!

Kopioi koodi sivuiltamme ja siirry osoitteeseen 24hshop.fi. Lisää haluamasi tuotteet ostoskoriin ja siirry kassalle. Klikkaa kassasivulla "kampanjakoodi"-linkkiä, liitä koodi avautuvaan kenttään ja aktivoi alennus klikkaamalla "ok".

Hyödyntämällä alekoodit tilauksessasi teet jo valmiiksi edullisista hinnoista entistä houkuttelevampia. Samalla säästät rahaa ja teet ostokokemuksestasi nautinnollisemman.

Ajankohtaiset kampanjat ja tarjoukset 24hshopissa

Olipa kyseessä vuodenajasta riippuvat alennusmyynnit, kuten joulu, Black Friday tai kesän alennusmyynnit, täältä löydät kaiken tarvittavan tiedon, jotta voit hyödyntää parhaat mahdolliset säästöt.

Sesonkialet ovat täydellinen tilaisuus tehdä löytöjä. Olipa kyseessä sitten kevään poistomyynti, syksyn takaisin kouluun -tarjoukset tai talven juhlakauden alennukset, me pidämme sinut ajan tasalla viimeisimmistä 24hshopin tarjouksista, jotta voit suunnitella ostoksesi ja säästää suuria summia.

24hshop järjestää aika ajoin erikoistarjouksia, jotka voivat sisältää rajoitetun ajan kestäviä alennuksia, bundle-tarjouksia tai eksklusiivisia tuotteita. Nämä tarjoukset ovat usein nopeasti ohimeneviä, joten on tärkeää pysyä ajan tasalla, jotta et missaa näitä ainutlaatuisia tilaisuuksia.

Joskus 24hshop tarjoaa rajoitetun ajan kestäviä kampanjoita, jotka voivat sisältää merkittäviä alennuksia tietyistä tuoteryhmistä tai erikoistarjouksia valikoiduista tuotteista. Nämä kampanjat ovat erinomainen tilaisuus tehdä hankintoja poikkeuksellisen edullisesti.

Yhteystiedot

24 se Sverige AB sivuliike Suomessa
Eteläesplanadi 24
00130 Helsinki

Y-tunnus: 2508227-6

support@24hshop.fi

Puhelinpalvelu palvelee ruotsiksi ja englanniksi. Sivuilta löytyy myös chatti.